Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

120 Farad

NaderShado
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה,

איך שהבנתי שבעולם מערכות האודיו לרכב אין קבל שהנפח שלו יותר מ- 2 FARAD .

אז ככה, קרוב משפחה שלי הו מצוות פיתוח של חברה ישראלית שנמצאת בסין וביפן, והם ייצרו קבל 120 FARAD שנותן 2.5V והוא יכול לספק בטעינה תמידה (כמו שהקבל מותקן באוטו) 24V . והוא סיפר לי גם שהם ייצרו 1200 FARAD אבל נכשל בביצועים.

תכלס, אני מנסה עם הבחור ועוד אחד לחבר אותו למערכת סאונד ברכב ולבדוק איך הוא עובד .

אגב אנחנו נחבר לו חיישן מדידת זרם עם מסך כמו שיש בקבלים שברכב.

אני מצרף תמונה שלכדתי מקטע וידאו שצילמתי מניסוי על מנוע זעיר.

ואני אצרף בהמשך יותר תמונות.

(למי שמתפלא שהקבל כל כך קטן, אז שלא יתפלא כי יש יותר מזה קטן)

120 F_0003.jpg

פורסם

רומן,

קצת נסחפת. קבל של 120uF למתח של 12/24 וולט יהיה בקוטר של 0.5 ס"מ ובגובה של כ - 1.5 ס"מ.

נכון הקבל שבתמונה אכן נראה קטן לקבל בסדר גודל של 120 פארד, אבל לך תדע... הטכנולוגיה של היום מצמצמת את גודל החלקים.

הם ייצרו קבל 120 FARAD שנותן 2.5V והוא יכול לספק בטעינה תמידה (כמו שהקבל מותקן באוטו) 24V .
NaderShado,

המשפט הנ"ל אינו ברור לי בכלל. אשמח לקבל הסבר יותר ברור.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תכלס, אני מנסה עם הבחור ועוד אחד לחבר אותו למערכת סאונד ברכב ולבדוק איך הוא עובד .

ולשאלת המליון דולר למה אתה חושב שאתה צריך קבל? יש לך נפילות מתח באוטו?

פורסם

זה קבל של 120 פרד ולא מקרו פרד .

ואללה אני לא מופתע שחלקכם לא מאמין ש- 120 FARAD לא יכול להיות בגודל כזה.

הגודל (הנפח) החיצוני של הקבל זה יכול להיות יותר קטן מזה ויש לי כמה קבלים של 6 FARAD שקוטר של הקבל הוא 1 ס"מ. ייצור ה- 120FARAD הוא חסוי עדיין ואני לא יכול לפרט יותר מאיזה רכיבים נבנה ובאיזה שיטה מזערו אותו. את האמת אני עובד בחברה הזאת ואבא שלי שותף בחברה, ואני גרתי בסין במשך שנתיים ותפקידי היה לפקח על ייצור ערכות טכנולוגיה אז הזדמן לי לראות גם את שלבי ייצור הקבל הזה. אז בהמשך אני אצרף תמונות . היום אני נוסע לירושלים לשבועיים (עבודה) בחזרה שלי אני אספק הרבה חומר וקישורים להסבר יותר רחב.

לגבי טעינה מתמידה זה כמו שהקבלים השונים שנמצאים במערכות רבות שהם כל הזמן מקבלים זרם וכך הם נטענים תמיד, אז הקבל הזה 120FARAD הוא אמור לספק 2.5V כשהוא עובד כסוללה רגילה כמו של ה- 1.5V. אך אם הוא מחובר למקור חשמל הוא יספק 24V אבל לא יהיה באותו משקל אלה כבד יותר בכמה מ"ג.

פורסם
ולשאלת המליון דולר למה אתה חושב שאתה צריך קבל? יש לך נפילות מתח באוטו?
תהיה יותר יצירתי ! אתה עושה חיסון לשפעת בגלל שיש לך שפעת ?

וייצרו קבלים בכלל שאנשים לא יהיהו כך על עגלות כמו שאצלך בתמונה :-D

פורסם
היי חברה,

איך שהבנתי שבעולם מערכות האודיו לרכב אין קבל שהנפח שלו יותר מ- 2 FARAD .

זה מה שמפליא אותי, שאתה לא יודע שקיימים גדולים מ 2F:

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14884

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=16351

אז ככה, קרוב משפחה שלי הו מצוות פיתוח של חברה ישראלית שנמצאת בסין וביפן, והם ייצרו קבל 120 FARAD שנותן 2.5V והוא יכול לספק בטעינה תמידה (כמו שהקבל מותקן באוטו) 24V . והוא סיפר לי גם שהם ייצרו 1200 FARAD אבל נכשל בביצועים.

לרגע חשבתי שאמרת שאבא שלך שותף בחברה, ואתה מפקח.

אגב אנחנו נחבר לו חיישן מדידת זרם עם מסך כמו שיש בקבלים שברכב.

אני מצרף תמונה שלכדתי מקטע וידאו שצילמתי מניסוי על מנוע זעיר.

ואני אצרף בהמשך יותר תמונות.

(למי שמתפלא שהקבל כל כך קטן, אז שלא יתפלא כי יש יותר מזה קטן)

לא שזה משנה משהו, אני בטוח שהטכנולוגיה משתנה בין אם אתה עובד שם ובין אם לא,

ובטוח שחצי מן הקבלים היום הם רק אורות וצגים דיגיטלים.

כך או כך, לא נזכה לקבל קבלים כאלו קטנים לרכב לפחות לא בשנה-שנתיים הקרובות.

פורסם

כן את האמת אני לא יודע אם יש יותר גדולים מ- 2 FARAD לרכבים!

בהתחלה לא רציתי לשתף אנשים במה שאני עובד, ואחרי ששמתי לב שאנשים מתעניינים בצורה חיובית אז לא בעיה להסביר יותר. בקיציר זה לא נושא הויכוח עכשיו ותצא מזה כבר .

http://www.rsn-sofeen.com גש ל- Contact . אגב קוראים לי נאדר סאלח ואני מירכא.

ואני אנסה בשבוע הקרוב לחבר את זה למערכת סאונד . מה חטאתי בזה אדון מזדה, אני

מקבל את הצעתך אבל אם אני אוכיח שאוכל לחבר אז אווהה אוווההה יהיה לי טוב באוטו שלי!

פורסם

אף אחד לא אמר שחטאת, ואני לא מבין על מה התרעומת שלך.

זה רק נראה מוזר מה שרשמת בהתחלה ולאחר מכן - זה הכל ובזה זה מסתיים לדעתי.

וגם ציינתי את העובדה שיש כבר קבלים של 100+ פאראד לרכב שזו הנקודה היותר עניינית כאן, לא?

פורסם
אז הקבל הזה 120FARAD הוא אמור לספק 2.5V כשהוא עובד כסוללה רגילה כמו של ה- 1.5V. אך אם הוא מחובר למקור חשמל הוא יספק 24V אבל לא יהיה באותו משקל אלה כבד יותר בכמה מ"ג.
קבל לא עובד כמו סוללה רגילה.

ואם אנחנו מדרדרים לדימוים אז תחשוב שאתה בברזיל ואתה מתכוון לבצע את זממך בבחורה מקומית שחומת עור וטוסיק בולט, אז אתה רץ לבית מרקחת וקונה את הקונדומים הכי חזקים שיש ובוחן את האפשרות לשים כמה אחד על השני... בסופו של דבר היה סקס בנוני מינוס כי לא הרגשת כלום, אבל מה היית עם ברזילית.

אחרי תקופה קצרה אתה חוזר לארץ הקויידש וישר לתוך זרועתך של החברה המדהימה שלך* (*למה מדהימה כי בניגוד עליך היא לא נאפה) וכשאתה נכנס איתה למיטה אתה לא משתמש באמצעים כי היא על גלולות.

מוסר השכל:

1.המטרה לא תמיד מקדשת את האמצעים.

2.לא חייבים להתקל בבעיה כדי להתחיל לפתור אותה ניתן לצפות אתה מראש.

3.דימוים גראפיים לא תמיד הדרך העינינית ביותר להבהרת הרעיון.

פורסם

ואם אנחנו מדרדרים לדימוים אז תחשוב שאתה בברזיל ואתה מתכוון לבצע את זממך בבחורה מקומית שחומת עור וטוסיק בולט, אז אתה רץ לבית מרקחת וקונה את הקונדומים הכי חזקים שיש ובוחן את האפשרות לשים כמה אחד על השני... בסופו של דבר היה סקס בנוני מינוס כי לא הרגשת כלום, אבל מה היית עם ברזילית.

אחרי תקופה קצרה אתה חוזר לארץ הקויידש וישר לתוך זרועתך של החברה המדהימה שלך* (*למה מדהימה כי בניגוד עליך היא לא נאפה) וכשאתה נכנס איתה למיטה אתה לא משתמש באמצעים כי היא על גלולות.

מוסר השכל:

1.המטרה לא תמיד מקדשת את האמצעים.

2.לא חייבים להתקל בבעיה כדי להתחיל לפתור אותה ניתן לצפות אתה מראש.

3.דימוים גראפיים לא תמיד הדרך העינינית ביותר להבהרת הרעיון.

אני חייב להגיד שהדימוי שלך ממש הצחיק אותי חחח

אהבתי!

• חודש מאוחר יותר...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...