Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שכאן זה פורם אודיו לרכב,אבל אני נוהג לכתוב כאן בקביעות וגם נראה לי שיש פה אנשים שפיצים באודיו ביתי.

את האמת שנמאס לי כבר מכול הסיפור של מערכת לרכב,אני יותר מתעניין באודיו לבית.

רציתי לבקש כתבה בנושא אודיו ביתי (איך מורכבת הבמה שם מבחינת רמקולים קדמיים, אחוריים כתבה שתעשה סדר).

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

בבית זה פשוט ויפה.

שני רמקולים , אתה יושב בקוקוד משולש שווה צלעות מולם כאשר הטוויטרים בגובה האוזניים.

כל השאר קצת ניסוי ותהיה כי כל רמקול אחר.

עוצמים עיניים ושומעים מאיפה הזמרת/זמר באים , אם הם מולך ומול הפנים אז הכל טוב.

לשאלות נוספות :

http://www.oznaim.co.il/

http://www.hometheater.co.il/

פורסם

קורווין אני מתפלא עליך

בבית זה רק 2 רמקולים?!

אולי תסביר לי את מהותם של המערכות 5.1, 6.1 וכו'?

לפי הספר של הרמקולים של B&W שלי אז הרמקולים הקידמיים צריכים להיות בגובה של בין 80 ל-120 ס"מ מהרצפה

ורמקולים אחוריים צריכים להיות בגובה של בין 140 ל-180 ס"מ.

לסנטר גם יש איזה חוק שהוא צריך להיות באמצע ולא זוכר איזה מרחק מהרצפה (בדרך כלל שמים על או מתחת לטלוויזיה)

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

את האמת שנמאס לי כבר מכול הסיפור של מערכת לרכב,אני יותר מתעניין באודיו לבית.

אז מה אתה רוצה מאיתנו?

הום טיאטר הוא פורום מצויין לסטריאו ביתי, גם הפורום בתפוז לא פחות איכותי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...