Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בבדיקת שמן בפג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה...יש לי בעיה בבדיקת כמות שמן מנוע.

לפני חודש בערך נישבר הג'וקגי'ק הזה של הברזל (מקווה שהבנתם החלק, שאיתו מרימים את הברזל.)

לפני שבועיים בערך אחי בדק את השמן ולא ראה שאין את הג'וקגיק והברזל נכנס לבפנים. (החלק הזה שנישבר מנע פעם מהברזל הזה להיכנס. עכשיו נישארתי בלי ברזל (הוא בתוך החור הזה), ובלי יכולת לדעת כמה שמן יש לי...

למשהו יש פתרונות איך לבדוק שמן איך אולי להוציא את הברזל?

תודה מראש.

פורסם

השאלה היא כמה הוא עמוק בתוך החריר הזה?

אני הייתי מנסה לשפד אותו עם חוט ברזל או להצמיד אותו עם החוט לדופן ולמשוך למעלה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

זהו שבהתחלה הוא ניכנס איזה ס"מ אחד, אז לקחתי פנצטה מכדי להרים אותו. אבל הפנצטה רק גרמה לנזק, היא הורידה אותו עוד. ככה שעכשיו אני אפילו לא רואה את הברזל.

פורסם

שמע זה אכן נראה לי מצב מעצבן.

לפי מה שאתה מתאר יהיה קשה להוציא אותו מלמעלה,כי גם ככה הכל שם צפוף והמד הזה עולה קשה גם כשהוא חדש.

אולי מישהו כאן יודע אם יש לו פתח מילוט מלמטה(אולי פירוק קרטר?)

אולי תנסה להדביק על מברג דק וארוך סוג של נייר דבק חזק ותנסה להרים אותו ככה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אם לא תצליח למשוך אותו עם שפיץ פלייר (בפעם הבאה תשאיר את הפינצטה למריטת גבות, לא למנועי רכב) , גש למוסך שיפרק קרטר וידחוף את מדיד השמן (הג'וקג'יק שלך ,או השד יודע איך אתה קורא לו) חזרה כלפי מעלה.

קנה מדיד חדש. בערך 50 שקל בסה"כ.

פורסם

ניראה לי שזה מה שאני אעשה,

לבנתיים יש לי עוד 400 קילומר לטיפול 10K כך שאני אוסיף קצת שמן עד לטיפול. ובטיפול אני כבר אבקש שזה מה שיעשו.

תודה רבה לכם!

פורסם

למה להוסיף? מה עשה לך האוטו המסכן ? אין חוק שקובע שעליך להתגלגל בשערי המוסך בדיוק בשנייה שהאודומטר מתחלף ל-10K עגול. אם אתה חושש מצריכת השמן (ואם אתה חושש מצריכה מופרזת אחרי 400 ק"מ, מצב המנוע שלך ממש ממש רע) היכנס כבר היום לביצוע הטיפול.

עודף שמן יגרום יותר נזק מחוסר שמן (כמובן שלא מנוע ריק משמן לחלוטין).

• תוכן חדש...