Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בגיר סובארו B4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעליה של סובארו B4 שנת 2000, מנוע 2000 סמ"ק. לאחרונה התגלת תופעה של הבהוב נורת POWER בלוח השעונים וכן נורת בקרת מנוע. החלפת הילוכים תקינה. תוך נסיעה, בזמן הורדה של הרגל מדוושת הדלק, לפעמים, מופיע גמגום חזק. כמו כן לפעמים, בהילוך סרק, מספר סיבובי המנוע אינו יציב.

ניגשתי לבדיקה במוסך מורשה והטענה שלהם שמערכות המנוע תקינות ושישנה בעיה באחד החיישנים של הגיר.

האם מישהו נתקל בתופעה דומה?

הייתי שמח לשמוע חוות דעת נוספת לפני שאני מוריד קרטר ומפרק את המוח של הגיר.

פורסם
תוך נסיעה, בזמן הורדה של הרגל מדוושת הדלק, לפעמים, מופיע גמגום חזק. כמו כן לפעמים, בהילוך סרק, מספר סיבובי המנוע אינו יציב.

ניגשתי לבדיקה במוסך מורשה והטענה שלהם שמערכות המנוע תקינות ושישנה בעיה באחד החיישנים.

.נשמע לי דווקא כמו מנוע צעדים

עריכה: התבלבלתי לרגע, התכוונתי חיישן זוית מצערת-TPS

יום טוב גם לך

פורסם

לא חושב שמנוע יצעדים יגרום לנורת POWER להבהב (תקלה בגיר).

מדובר כנראה בחיישן משותף לגיר ולמנוע, כגון מד מהירות-VSS חיישן זוית מצערת-TPS חיישן טמפ'-ECT וכו'.

איזה קוד תקלה התקבל בסורק של המוסך?

פורסם

תודה, אני לא יודע איזה קוד תקלה. האם החיישנים שציינת נמצאים במוח הגיר או מפוזרים? חיישן מצערת?

האם יש לכם קישור טוב למידע על מיקום ופעולת החיישנים השונים ברכב?

פורסם

במוח הגיר נמצאים רק האלקטרופיילוטים שהם הסולואידים שאחראים על החלפות ההילוכים.

שאר החיישנים נמצאים במנוע או על ת"ה. אין מה לפרק מוח או לבצע כל פעולה ללא ידיעה איזו תקלה נרשמת בזיכרון בקרות המנוע ותיבת ההילוכים.

• תוכן חדש...