Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי אימפרזה אוטומטית 1.6I 2006 נראה לי שזו הגרסה שאתה נוסע עליה.

בכל מקרה יש קיק דאון באימפרזה פשוט צריך ללחוץ עד הסוף ולחכות טיפה, הקיק מגיע באיחור קל.

פורסם

מישהוא אמר רכב מאמצע שנות ה90?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בצבא נוהגים "לשחק" עם הדוושה והמצעת כך שנהגים לא יוכלו להשתולל.
טעות. האסטרות DTI נוסעות נחמד (יחסית, יחסית). הכרבים בליסינג נוסעים רגיל.

מצד שני, לך תשתולל עם מגאן 1.9D 65 כ"ס. (אני מהמר ש-20 סוסים ברחו מהאורבה במשך ה-350K ק"מ, מה שמשאיר אותנו עם הספק של אונו 45, ומשקל כמעט כפול... ואל תזכיר לי מומנט ;-)).

פורסם

מכיוון שכבר איני יכול להתאפק אני חייב להוסיף לשרשור הזה שטות משלי:

קיקדאון זה מה שהחתן עושה לכוס בחתונתו.

וזו הפעם האחרונה שהחותנת שלו מוחאת כפיים למשהו שהוא עושה, ובטח לקיקדאון שהוא עושה בטעות כשהוא מסיע אותה ברכב האוטומטי!!! שלו.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
לאחרונה התגייסתי לצבא הגנה לישראל, כנהג, רק לאחרונה נכנסתי לסדיר בדרום. עכשיו אני נהג של אל'מ סגן מפקד בסיס, ויש לו אימפרזה חדשה 06'.

עכשיו לבעיה, כאשר אני לוחץ על דוושה הדלק עד סופה אז ההילוך לא יורד, ואני לא מבין את זה כי אצלי בבית יש סוזוקי באלנו וכאשר אני לוחץ עד סוף הדוושה אז ההילוך הנוכחי יורד, אך באימפרזה זה לא כך.

אשמח אם תסבירו לי איך מורידים הילוכים באימפרזה הזאת.

תודה.

תמיר.

סליחה , אבל בתור זקן שעיתותיו בידו , אני לא מבין איך יש לחייל זמן להתעסק בשטויות האלה . אולי זה חלק מההפסדים שלנו במלחמה ? בזמני , נהג בוס היה מתבייש שיידעו מה הוא עושה בצבא ואת זמנו היה מבלה מתחת לויליס/גלדיאטור עד שהר"סר אומר לו לצאת . אז ניצחנו במלחמות.

פורסם

למה אתה סתם מלכלך כשהאלוף בישיבות יש בטוח נהגים שמבלים עם הגלדיאטור,במיוחד אם הוא בתוך חדר הכושר בקרייה.

ולהצהרה שלך, גם בתקופתך היו תפקידים שלא היה בהם תעסוקה רבה אבל בעידן שבו הרבה משתמטים גם נהג בוס הוא תפקיד....

עריכה: חיים, ברור (לגבי הגלדיאטור) זו הייתה אמורה להיות בדיחה...

פורסם

שלום לכם חברי פורום יקרים.

גיליתי מה הבעיה, כמו שכמה מכם אמרתם, בהחלט יש כפתור בסוף הדוושה. (אבל ממש כפתור, צריך להוריד את הדוושה עד הסוף ואז אתה רק מגיע לכפתור ואז לוחץ עליו, ואז הרכב מוריד הילוך)

אני אישית מאוד מאוכזב מהרכב הנל, יש לי סוזוקי בלנו בבית שנת 98' ואני בכלל לא הייתי ממהר להחליף את הרכב שלי בסובארו חדשה.

ואכן זאת 1.6I 06'

לילה טוב לכולם.

חייב לדפוק שינה, היום כל היום הייתי בסובארו הזאת, משהו כמו 12 שעות!

• תוכן חדש...