Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות מגבר 4 ערוצים עד 1000 שקל ...

הוא אמור להגביר רמקולים אחוריים של מורל 6&9 (150 RMS)

וסאב של קיקר CVR

בעיקרון יש 2 מגברים שאני מתלבט ביניהם והם

1. jbl - gto75.4

2. rockford - p4004

צריך קצת חוות דעת על איזה מגבר עדיף מבין ה2

ואם יש מגבר אחר שיותר מתאים אז גם אשמח שתאירו את עיני

תודה!

פורסם

כדי לענות לך על השאלה ששאלת אני רוצה לדעת איזה דגם של CVR יש לך? 2 סלילים של 4 אוהם? או 2 סלילים של 2 אוהם?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תקשרו אליי,

מכיוון שהסאב שלך הוא עם 2 סלילים של 4 אוהם, רוב מגברי ה - 4 ערוצים (כולל את המגברים הנ"ל) לא יתאימו לסאב הזה.

1. אם תחבר את 2 הסלילים של הסאב במקביל, תתקבל התנגדות של 2 אוהם. רוב מגברי ה - 4 ערוצים לא מסוגלים לעבוד בצורה יציבה עם התנגדות של 2 אוהם, כאשר מחברים 2 ערוצים שלהם בגישור. אתה תגרום נזק למגבר בחיבור כזה!

2. אם תחבר את 2 הסלילים של הסאב בטור, תתקבל התנגדות של 8 אוהם. בצורה כזאת אם תחבר את הסאב ל - 2 ערוצים בגישור של המגברים הנ"ל, לא יגרם נזק למגבר, אבל גם לא תנצל את מלוא ההספק שהמגבר מסוגל לספק.

3. את הסאב הנ"ל אני ממליץ להגביר בעזרת מונובלוק בלבד.

שלו.

פורסם

תקשרו אליי,

ההספק המוצהר של מגבר הרוקפורד 4004 הוא: 200Wrms, בהתנגדות של 4 אוהם, כאשר מגשרים 2 ערוצים שלו. לכן אתה תצטרך סאב בעל סליל אחד בתנגדות של 4 אוהם, או סאב בעל 2 סלילים של 2 אוהם לכל סליל, ההספק של הסאב צריך להיות באזור ה - 200Wrms, ורצוי מאוד שהנצילות של הסאב תהיה גבוהה.

שלו.

פורסם

בתקציב הזה, למה פשוט לא לקנות מגבר שני ערוצים + מנובלוק?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...