Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם Aston Martin DB9 נמכר בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לא, כמה עולה ליבא אותו לארץ+המחיר של הרכב עצמו?

או אם איזו סוכנות בארץ אני יכול לדבר לגבי יבוא?

ולגבי הכסף על תדאגו, יש לי כסף, הרבה, מאוד.

פורסם

מה יש לך?

באתי לשאול שאלה, אתה יכול לענות? תענה, לא יכול? על תגיב.

וזה שאין לך כסף, לא אומר שלאחרים אין, תפנים את זה טוב טוב.

פורסם

וואו אתם פורום ממש ממש מגעיל, ועוד הציעו לי ללכת לפה ליעוץ, מגעיל מה שהולך פה.

אתם יודעים מה? בוא נעשה עסקה, אתם עוזרים לי לקנות רכב שרק מישהו עם המון כסף יכול לקנות, אני קונה אותו ומדביק עליו סטיקר עם השם של הפורום הזה ומצלם במלצמת וידאו וגם אני איסע על הרכב ואני יצלם, מה תגידו על זה? זה יקנה לי את האמון שלכם?

פורסם

באמת מגעיל מה שהולך פה, כל פשוטי העם העניים האלו באמת חצופים.

רכב שרק מישהו עם המון כסף יכול לקנות

אין בעיה, את ה306 XT שלי אני אמכור לך בסכום שהרבה מאוד אנשים לא יוכלו להרשות לעצמם, ואז תרגיש כמו גבר. יש?

וברצינות, בית-ספר מתחיל עוד מעט, מהר שלא תאחר.

PUG-306 XSI MK2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...