Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל מזלזלי ה-jbl

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כל יום רואים רמקול כזה אל תדאג אבל אתה לא יכול להגיד שAudiobahn היא לא חברה ברמה גבוה זה מה שאני מנסה להסביר אז את הוואטים בצד לא התחלתי עם זה פשוט החבר'ה פה העלו את נושא הוואט ונכון כמו שאמרתי ישנם כמה סוגי תקנים שמסתובבים כרגע בשוק לפי כל תקן זה וואט אחר המגבר או הרמקול יכול להוציא

וכמובן שאין להשוות בין DLS לAudiobahn אני גם חושב שDLS חברה בהרבה יותר גבוהה אבל Audiobahn חברה שהוכיחה את עצמה למרות ניפוח נתונים וברמה מאד גבוה יצא לשמע הרבה רמקולים ואני יכול להגיד לך שהתלפאתי לטובה מהחברה ובקשר לליצן מידן טל היה לי את כמה חלקים של החברה הזאת אבל מה לעשות שהצלחתי להביא את המוצרים של JL AUDIO שזאת מבחינת החברה ועם כל הכבוד למתחריה וואלה לא ממש אוהב אותם

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מאמין שאני נכנס לשרשור הזה אבל אני חייב לחזק את השאר.

אודיו בהאן זה חרא חברה.

זה שהם אמינים לנתונים , פצצה! רק הבעיה שמה שנכנס לתוך המגברים/רמקולים שלהם לא אמין מול מה שיוצא וזה הדבר האמיתי.

זה של XZIBIT יש כזה באוטו ולכל ראפר ביקום זה בדיוק מראה מה זה שווה.

אל תתווכח פה עם כולם וזה חבל יש פה אנשים עם נסיון עשיר בתחום .

"אם אתה הולך ברחוב ומישהו אחד אומר לך שיורד גשם ואתה רטוב המשך ללכת , כששניים אומרים לך , תפתח מטריה"

קורווין ההמום !

פורסם
לא כל יום רואים רמקול כזה אל תדאג אבל אתה לא יכול להגיד שAudiobahn היא לא חברה ברמה גבוה זה מה שאני מנסה להסביר אז את הוואטים בצד לא התחלתי עם זה פשוט החבר'ה פה העלו את נושא הוואט ונכון כמו שאמרתי ישנם כמה סוגי תקנים שמסתובבים כרגע בשוק לפי כל תקן זה וואט אחר המגבר או הרמקול יכול להוציא

וכמובן שאין להשוות בין DLS לAudiobahn אני גם חושב שDLS חברה בהרבה יותר גבוהה אבל Audiobahn חברה שהוכיחה את עצמה למרות ניפוח נתונים וברמה מאד גבוה יצא לשמע הרבה רמקולים ואני יכול להגיד לך שהתלפאתי לטובה מהחברה ובקשר לליצן מידן טל היה לי את כמה חלקים של החברה הזאת אבל מה לעשות שהצלחתי להביא את המוצרים של JL AUDIO שזאת מבחינת החברה ועם כל הכבוד למתחריה וואלה לא ממש אוהב אותם

1. audiobahn היא חברה שהוכיחה עצמה אך ורק בעיצובים, כל קשר בינהם לסאונד איכותי הוא מקרי בהחלט.

בכל מבחן שנערך לאותם רכיבים של החברה הנ"ל הם נפלו בתוצאות ובגדול.

היא לא חברה אמינה וזה לא משנה על איזה תקן מדידה מדובר, גם אם היה מתירני ככל הניתן כמו הDIN הגרמני, עדיין החברה הייתה נופלת בהצהרות.

2.אם אתה התלהבת לטובה זה לא אומר כלום, אולי אינך מכיר מספיק בכלל בשביל לשפוט או לתת חוו"ד?

3. מתי כבר תבין לאורך כל התרד' הזה שלא מסתכלים על נתונים יבשים כי הם לא אומרים דבר!.

גם מגברים של CELESTRA מוצהרים 2*75 אך בפועל מגיעים להספקים של פי 1.5-2 ממה שמוצהר אז מה?

בד"כ חברות אמינות(ואמינות ומוניטין זה משהו שנרכש לאורך שנים רבות בתחום הנ"ל) מצהירות הצהרות הגיוניות ומתאימות לצריכת חשמל נורמלית של רכב.

ובד"כ הם גם עוברות את ההצהרות.

לצערי אודיבאן היא לא אחת מהחברות האלו ולדעתי הם גם לעולם לא יגיעו לקטגוריה הזו.

ניר

under construction..

פורסם

ניר אחי,אתה מכיר את מחלת הסג'מת שיש לקצינים הצעירים בצבא(אני המפקד ואתה תולעת בלה בלה בלה) גם לבחור עם האודיובאן יש אותה בעיה רק לה קוראים צעירות פורום סימפטום המחלה הוא כתיבת שטויות בלי שום ביסוס וודאי....

לסיכום עזוב אותך מויכוחים מיותרים כבר עברנו אנשים כאלה בפורום...

פורסם

כן טובים, לא טובים, זולים, גרועים בלה בלה בלה...

שנתיים אני עם מגבר P4000 שהרים והזיז יפה מאוד כל מה שחיברתי אליו.

כנ"ל לגבי זוג 9*6 שהיו ברכב של חבר ונשמעו טוב יותר משני זוגות פיוניר שונים.

בקיצור, תפסיקו לאכול סרטים.

יש חברות טובות יותר ויש טובות הרבה יותר...כמו גם גרועות יותר..

למי שמחפש משהו בסיסי וטוב-הם נותנים תמורה לא רעה!

פורסם
1. audiobahn היא חברה שהוכיחה עצמה אך ורק בעיצובים, כל קשר בינהם לסאונד איכותי הוא מקרי בהחלט...........בלה , בלה ,,,,,

2.אם אתה התלהבת לטובה זה לא אומר כלום, אולי אינך מכיר מספיק בכלל בשביל לשפוט או לתת חוו"ד?

3. מתי כבר תבין לאורך כל התרד' הזה שלא מסתכלים על נתונים יבשים כי הם לא אומרים דבר!.

ניר

אז רק אחרי שכותבים 2500 הודעות בפורום מבינים מספיק כדי לשפוט או לתת חוו"ד ?

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

חוו"ד נותנים כאשר מכירים את הידע התאורטי וכמובן עם נסיון פרקטי בפועל.

אגב, חבל שאותי לא ממש מעניין מונה ההודעות , אולי אותך זה כן מעניין אבל למדתי רבות ממשתמשים פחות ותיקים בפורום , וגם לימדתי רבות משתמשים ותיקים ממני.

פרט לכך ידידי ARGON היקר, אתה לא ממש מכיר אותי, אז אנא, אל תנסה לשפוט אותי.

ואם ראית מה כתבתי לבחור אז אולי אני אפרש לך את זה לעברית יותר פשוטה.

מי שמשווה בין חברות עפ"י דפי הנתונים = אין לו לא ידע ולא נסיון על מנת לשפוט ולתת חוו"ד.

מצטער אם מישהו נפגע ממה שכתבתי אך זו האמת, אני לא יכול לסבול חוו"ד שניזונות משמועות או מחוסר נסיון וידע טוטאלי.

צ'תערת.

ניר

under construction..

פורסם
אני אמנם חדש כאן...

אבל הזוי מה שהולך כאן...

אף אחד לא מכריח אותך להיות כאן, לא מכוונים לך אקדח לרקה. אם לא טוב לך כאן, אתה מוזמן לעזוב.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...