Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל מזלזלי ה-jbl

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשימת ערבון מוגבל מצחיק מצחיק

תן סיבה אחת שכל החברות אלו לא יהיו במשפט אחד

אני התקנתי מערכות ומכיר מערכות עוד לפני הרבה אנשים מכאן ואת הסכומים שאני הוצאת אם הייתי מוציא היום הכל ביחד הייתי מתחרה ברמה של חו"ל

AUDIOBAHN היא חברה מאד טובה ונחשבת לאחת מהעיליות באירופה הדגמים שאתה משיג אותם בארץ לא מתקרבים לדגמים בגרמניה

תיכף תגיד לי גם FOCAL לא יכולה להכנס לרשימת שמת האלה יש הרבה חברות שאתם לא מכירים ואם מכירים לא מודעים לכ ל המוצרים שלהם ולאיכות שלהם הרכבות שנעשות פה בארץ לא ממש הרכבות טובות ומורידות באיכות המוצרים למשל חברת BOSTON או DLS מציעה שירות שאתה נותן את דגם הרכב שלך והם מחזירים לך תשובה על איזה רמקולים ממולץ ובאיזה זווית לשים אותה ועוד כל מיני טיפים שמתקינים בארץ לא יודעים עליהם אז אני מבקש עוד פעם תגיד לי איזה חברות כן נכנסות לך לאותו משפט ולמה אלה לא?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

AUDIOBAHN???

אתה לא רציני... קח מגבר סיני תצפה אותו בהרבה כרום ווואללה... יש להם כמה דברים מעניינים אבל הם ועילית לא הולכים ביחד באותו משפט... (וזה לא ממש משנה כמה מערכות הרכבת...).

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

כל כך ערערתי אותך שחזרת על אותה ההודעה פעמיים ?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אודיובאן זה כמו האוטו של אלי כיום

מבחוץ נראה טוב, אבל מבפנים אין כלום

צחוק בצד, אודיובאן היא חברת פוזה נטו

המוצרים שלהם בעלי הספקים מנופחים מאוד (300RMS לקומפוננט שלושה חלקים שמקבל בערך חצי ומת) ומספקים הגברה עלובה על מגברים ג'נרים

מה שכן המוצרים שלהם הם בלינג בליג

בלינג בלינג - עיין ערך מפצל מתח

פורסם

1. audiobahn היא לא חברת עילית אירופאית ולא בגרמניה כי היא בכלל חברה אמריקאית.

2. המוצרים שלהם הם בחזקת זבל , רק מעוצב יפה, אין להם שום דבר שיכול להלהיב אף חובב סאונד.

3.JBL זה זבל שמדובר לאודיו לרכב, וגם הGTI שהיא הסדרה הגבוהה לא ממש מציגה רמה מעניינת.

4.הדבר היחידי שהיה חיובי לJBL בשנים האחרונות זה היה ה2 מגברים שחברת קרוואון ייצרה עבורם, ופרט לכך שום לא ממש רמה מעניינת.

ניר

under construction..

פורסם

סליחה נכון טעיתי היא לא גרמנית אלא אמריקאית התבלבלתי עם חברה אחרת

וואלה אתה טועה Audiobahn לא מגזימים בנתונים שלהם ישבתי והשוויתי בין הנתונים שלהם ושל DLS ושניהים מספקים בין 100W RMS עד 200W RMS בקומפוננטים חוץ מסוג אחד של Audiobahn שהם טוענים ל320W RMS אבל יכול להיות שהם הצליחו להגיע לרמה כזאת

וגם Boston Acoustics וגם Focal נעים בין 100W RMS ל200W RMS

אז תעשה טובה אני נותן עובדות אחרי המילים שלי גם מניסיון וגם מבדיקה באתרי החברה אני לא רץ וזורק מילים באוויר

פורסם

עם איזה ציוד בדקת את העניין?

נכון להיום בציוד ביתי [או כל ציוד מעבדתי אחר] אי אפשר לבדוק הספקים מוצהרים של מגברים

אלא רק וולטאז' יציאה לרמקול.

בדיקה באתרי החברה?

אתה יודע שהם מנסים למכור את הציוד שלהם נכון?

בשביל לקבל רעיון לכמה המגבר איכותי

תפתח אותו , תבדוק את איכות הקבלים\ספקים\טרנספורמטורים וכל מיני מילים מפוצצות אחרות שיש בתוך המגבר

איזה חיווט עובר בפנים

מה ערך הפיוזים

יש המון נתונים שצריך להתייחס אליהם ולא רק לנתוני היצרן \ מראה המוצר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אז תעשה טובה אני נותן עובדות אחרי המילים שלי גם מניסיון וגם מבדיקה באתרי החברה אני לא רץ וזורק מילים באוויר

מצטער השוואה בין נתונים של חברות לא ממש אינדיקציה מקצועית לגבי טיב של חברה כזאת ואחרת.

ובכלל לגבי אמינותם של הצהרותיהם של היצרנים השונים.

בנתיים זה רק זריקת מילים לאוויר.

ניר

under construction..

פורסם

אני לא מאמין שהקדמתם אותי

הייתה לי אחלה תמונה לשים

ובכל זאת אני אשים

"ישבתי והשוויתי בין הנתונים שלהם ושל DLS ושניהים מספקים בין 100W RMS עד 200W RMS בקומפוננטים חוץ מסוג אחד של Audiobahn שהם טוענים ל320W RMS אבל יכול להיות שהם הצליחו להגיע לרמה כזאת"

על תגובה כזאת מר בחור ,מגיע לך 1 כזה:

http://www.birkoph.com/owned/owned_help.jpg

פורסם

אני נותן עובדות אחרי המילים שלי גם מניסיון וגם מבדיקה באתרי החברה

פעם לא הבנתי איך החברות האיזוטריות רושמות ואטים בכזו כמות,

לאחר מכן הבנתי שיש אנשים שנופלים בפח,

אתה משמש כהוכחה חיה לכך.

ZZR

פורסם

לגבי מידע מאתרים זה נכון לחברות עממיות ולא בד"כ לחברות גבוהות שמכבדות את עצמם

ועם ראית רשמתי מניסיון

השוואתי רכב מזדה 3 חדשה עם קומפוננטים של DLS הרמה הגבוהה שלהם בארץ ששמעתי אצל חבר פעם לרמקולים שהתקנו לפני כמה חודשיים לבן אדם של Audiobahn שני היו לפי נתוני יצרן זהים ב RMS ועדיין היה קצת יתר איכות בAudiobahn מצטער להגיד לך שבסוף גם השמיעה קובעת יש כאלה שלא אוהבים את HERTZ ויגידו שהם לא טובים ויעדיפו חברה כמו MOREL לכן אתה לא יכול להגיד ש Audiobahn אינה חברה אחת מהגדולות וסתם הספקים היא מצעירה אחרי שיש לה גם קבלות בתחרויות SQ וגם SPL

elik זה נכון שאי אפשר לבדוק בבית ולא רשמתי שאני איש מעבדה אבל חברות רציניות מתייחסות ברצינות להספקים שהם נותנים נכון זה משחק של למעלה למטה לפעמים, אתה יודע שיש שני סוגי תקנים שבודקים בהם את המגברים ואת הרמקולים למשל JBL רשומת באתר שלפי תקן מסויים שהם בודקים שהוא כך וכך זה מה שהמגבר נותן לפעמים נתוני התקן יותר גובים ממה שיש ברכב ובחיים אתה לא מקבל את מה שהם אומרים

שרגאמן תמונה מצחיקה תמשיך כך

עם אתם טוענים שAudiobahn נותנים הספקים מוגזמים אוי אז כדי שנקנה טרנזיסטור וזהו כי איפה שלא תחפש תמצא דברים כאלה

פורסם

השוואתי רכב מזדה 3 חדשה עם קומפוננטים של DLS הרמה הגבוהה שלהם בארץ ששמעתי אצל חבר פעם לרמקולים שהתקנו לפני כמה חודשיים לבן אדם של Audiobahn שני היו לפי נתוני יצרן זהים ב RMS ועדיין היה קצת יתר איכות בAudiobahn מצטער להגיד לך שבסוף גם השמיעה קובעת יש כאלה שלא

קודם כל, אני מסכים איתך שהשמיעה היא הקובעת

ומה אם לא כיוונו לו טוב?

או שהמגבר לא התאים לקומפוננט?

מה זה איכות בשבילך?

פורסם
נכון להיום בציוד ביתי [או כל ציוד מעבדתי אחר] אי אפשר לבדוק הספקים מוצהרים של מגברים

אלא רק וולטאז' יציאה לרמקול.

אלי,

בעזרת ציוד מעבדתי אין בעיה בכלל לבדוק הספקים של מגברים. יש לי ציוד כזה ואני בודק הספקים של מגברים באופן יום יומי. בדיקת ההספק של מגבר מבוצעת ע"י בדיקת המתח שלו במוצא (בעזרת מד מתח שמסוגל למדוד מתח RMS) כאשר מחובר למגבר ביציאה נגד עומס, ואוסילוסקופ (על מנת לראות את נקודת הקליפ/עיוות של המגבר). את המתח שמתקבל מכפילים בריבוע ואת התוצאה שמתקבלת מחלקים בהתנגדות של הרמקול/נגד העומס וכך מתקבל ההספק של המגבר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

skyline תקשיב אתה פשוט מדבר לא לעניין ומיד רואים את זה... אתה לא מבין דבר אחד אף אחד לא משווה בין DLS ל AUDIOBHAN למה...? כי פשוט זה לא השווה, אם כבר 10 אנשים אומרים לך שזה ככה (לגבי ה AUDIOBAHN) אז כנרא שצריך לחשוב על זה. אתה פשוט נותן הסברים ילדותיים בקשר לוואטים וכל השטויות האלה. זה לא קשור בכלל. לא קשור כי כל חברה נותן את הספקים בכל מיני בדיקות שונות. חברה אחת מנפחת את הנתונים אחת מורידה אותם. זה לא רלוונטי. בקשר לפוקל אתה כל כך פשוט מדבר בקשר ל "מ100 וואט עד 200 וואט " כהילו כל יום אתה רואה רמקולים של 200 וואט RMS מכל מיני סוגים של חברת פוקל. יש רק דגם אחד שהוא 200 RMS והוא יצא לא מזמן.

• תוכן חדש...