Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות השירשור של חברינו לפורום (צביקה פיק)

אני פותח שירשור ממה שאני נהנתי:-D:-D :-D .

תזכורת קטנה :http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=131352

כל כך הרבה מילים טובות נשפחו על גופה של סטלה מהבורסה, שהייתי חייב לנסות אותה בעצמי.

בשבוע שעבר ארזתי איתי את חברי משכבר הימים ד', ויחד נסענו לאותו המקום שכבר הרבה זמן אנחנו מתכננים לנסוע אליו - הבורסה ברמת גן.

מה לא ניסינו כדי לגרום לביקור שלנו שם להראות כמו צירוף מקרים. ניסנו לשכנע את ד' וחברתו החסודה נ' לבדוק את מצב הציפורים הנודדות בשמורת החולה - אבל נדחנו בבוז. גייסנו את ח' חובב האופנים לרכיבה בצוק מנרה, מה לא עושים כדאי לתת ז' לסטלה:roflmao:. אבל הרעיון נפל כשהתחיל לעבוד בהייטק ונגמר לו הזמן. בקיצור, בשבוע שעבר הסכמנו שאם אי פעם נרצה ללכת לסטלה, כנראה שנצטרך לנסוע במיוחד ובלי תירוצים של "על הדרך".

בשעה 2300 לערך אספתי את ד' מביתו, ויחד נדחסנו לרכב הקטן בדרך הארוכה צפונה. ד', מובטל כרוני בעיסוקו, לא אכל כלום מאז אתמול בערב, דבר שגובל בשיא אישי עבורו. אני נשנשתי איזה בורקס בישיבה, לא כולל העוגה של הבוקר. בקיצור - בשעה 23:30 על כביש החוף התחילו להשמע ברכב קולות חריקה מוזרים. לא לקח יותר מדקה עד להורדת כוננת בגזרת כלי העבודה שבתא המטען - מקור הרעשים מתחת לקיבה של אחד מאיתנו. לאחר שאף אחד לא לקח אשמה כמקור הרעש המשיכה הרכב כנשוכת נחש לעבר הבורסה. כשהבנתי שבקצב הזה אני מכרסם איזה חתיכת פלסטיק הדש-בורד לאות רעב רגל ימין נלחצה לעבר הדוושה והרכב הגבירה עוד יותר את הקצב לבורסה. אבל רק עד העליות של צומת עלית. שם כבר יש משאיות שקשה לעקוף שהרכב על סף מגבלות ההעמסה שלו.

מיד כשנכסנו הבהרנו לסטלה שאנחנו חדשים בתחום ושלוש שניות אחר כך קיבלנו הרצאה מקיפה על בשרים, יישון ועל נתחים שמנים ועסיסיים. מ', חובש כיפה ושומר מצווה עד לפני שנים מספר, מעדיף את הבשר שלו על מיטה זוגית. אני, ששירתתי עם שלושה אשכנזים בצבא למדתי שכדאי שישאר בו קצת אדום באמצע אם רוצים שישאר קצת טעם. . באמת שהייתי שמח לספר לכם על מה היא דיברה שם, אבל גלי החשק שהעבירה לי הבטן די הוציאו אותי מריכוז. בסוף לקחנו נתח גדול לשנינו, נתח שאמור להיות תקוע איפשהו בין האנטריקוט לסינטה ונקרא "פריים-ריבס". נו, טוב, מה כבר יכול להתפקשש בקילו פלוס של בשר אשכנזי?

והבשר.. אוי, הבשר. נתח ענק, שומני ומבושל בדיוק במידה הנכונה נחת על שולחננו. "הטעם" - גן עדן. אף פעם לא "טעמתי" בשר טוב כל כך, פשוט כך.

קצת עצוב לי שאת החלק העיקרי של "הארוחה" אני נאלץ לתאר במילה אחת - "וואוו". אבל האמת היא שבאמת אין טעם להוסיף מילים.

בדרך חזרה נזכרנו בפעם האחרונה שבה שילמנו 160 ש"ח על "ארוחה" אחת - זה היה כשגררנו את הצמד נ' ונ' לחגיגה פיקטיבית בפאפגיו שבעזריאלי. נ' ונ', צמד שהוא בדרך כלל, איך לומר, מחושב כלכלית, הסכים להוציא סכום תלת-ספרתי על ארוחת בשרים אכול-כפי-יכולתך באופן שהפתיע את כולנו ואני ומ' בכלל חשבנו שהם הולכים לפשוט רגל אחרי הביקור שלנו.

בסוף היום - אני גזרתי על עצמי תענית צום לשבועיים וד' אמר שכדאי שנמהר, כי עוד מעט ארוחת ערב בביתו.

חג שמח

ירון מאיר

פורסם
ילד רעב - האשה לא מאכילה אותך בבית?:D
סביר להניח ש....

לא... ;)

מחקר חדש על סקס אצל זוגות נשואים,מלמד כי התנוחה המועדפת היא תנוחת "הדוגי"

הבעל כורע ומתחנן,האישה מתהפכת על גבה ומשחקת אותה מתה.

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...