Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים מחברות שונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי : האם מותר/מומלץ לנהוג עם 2 חברות צמיגים שונות(חברה אחת לצמיגים מקדימה וחזרה אחרת לציגים מאחורה). ויותר מכך האם מותר/מומלץ לנהוג עם 3 חברות שונות?

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

הכי טוב, שכל הצמיגים יהיו דומים.

אם יש לך מכונית בעלת הינע 4X4 קבוע (B4 למשל...) אז חובה שכל הצמיגים יהיו דומים.

אבל ברכב עם הנעה חלקית (אחורית\קידמית) זה לא כ"כ משנה. עדיף את הטובים על הציר המניע.

יאיר.

נ.ב. כמובן שהכי טוב והכי מומלץ שכל הצמיגים יהיו דומים. אבל לרוב צריך להחליף רק זוג, ויקר להחליף את כולם, אז הברירת מחדל היא אותו צמיג על אותו ציר. אסור! שיהיו שני צמיגים שונים על אותו ציר!

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

עדיף את ה2 האיכותיים על הציר האחורי, כיוון שבמידה ויש פנצ'ר - בקדמי לפחות ישאר לך ההיגוי..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

או.קי

זה הסיפור שלי.

כשקניתי את האוטו לפני קצת פחות משנה (מזדה 04 מאוטו סנטר) קיבלתי 2 צמיגים מחברה ישראלית זולה, ו2 צמיגים מחברה פולנית (נכון גם חברה זולה).

לפני יומיים אני מחכה לחבר ליד האוטו ..מחכה מחכה פותח מנוע מסתכל(הכל טוב ויפה), פותח באגאז' מרים את הבד ואת חתיכת העץ ומסתכל על הגלגל הספיר, ומה עיני רואות :בריג'סטון (פרארי משתמשים בצמיגים שלה בפורמלה 1).

שתבינו אני נוסע על זבל פולני כשיש לי בבאגאז' בירג'סטון.

הצמיגים כ"כ זולים שבתוך 3 חודשים ירד הלחץ מ30(לחץ מומלץ ע"י היצרן) ל25.

אז מה כדאי לעשות?

לקנות עוד גלגל בריג'סטון ולשים את שניהם על ציר אחד, להחליף הכל לבריג'סטון, או להשאיר הכל כמו שזה?

פורסם

לקנות רק עוד אחד של בריג'סטון לא יהיה רעיון טוב כי הם יהיה מתאריכי ייצור שונים לגמרי, עדיף לקנות 2 חדשים או במקרה היותר טוב 4 אם זה מתאפשר, אם לא אז להשאיר את המצב הקיים

אגב לחץ אוויר מומלץ לבדוק כל שבועיים ולא כל 3 חודשים

פורסם
ומה עיני רואות :בריג'סטון (פרארי משתמשים בצמיגים שלה בפורמלה 1).
כנראה שמדובר בחלופי מקורי - שלא הוחלף .

עם הזמן , והבלאי - כנראה שהחליפו באוטוסנטר את הצמיגים לקראת המכירה (ובמשך הזמן , עם הבלאי).

לא מחייב שכדאי לשים (ואם זה בודד , אז בכלל) , יתכן והוא יבש/גמור וכו' - בדוק את המצב .

בכל מקרה לא מומלץ לשים צמיגים שונים על אותו סרן . על 4X4 מומלץ שיהיו 4 צמיגים זהים .

אגב - זה יפה שפרארי משתמשים בהם בצמיגי החברה לפורמולה 1 , אבל זה לא אותו הדגם ... :)

פורסם

הברידג'סטון הינו ה-B390. לא בדיוק הצמיג שיאפשר לשומאכר לעשות הקפות שניות סביב אלונסו.

מי אמר שהשתתפות במירוצים לא מקדמת מכירות?

פורסם

כלומר- זה שרשום עליהם בריג'סטון לא הופך אותם לטובים יותר מהצמיגים הפולניים והישראליים שיש לי עכשיו?

פורסם

לא!

הצמיג שתקנה ,לא יהיה זהה בגיל לצמיג שיש לך בבגז.

חוץ מזה, מה שיש לפרארי, זה רחוק ממה שיש לך. לא חסרים דגמים של ברידגסטון ברמה של אליאנס.

אין בעיה לשים זוג קדמי וזוג אחורי מחברות שונות.

אם אתה מחליף, תחליף בזוגות, או כל 4 .(מומלץ במיוחד לפני החורף)

Omnia mea mecum porto

פורסם

היתרון בצמיגים מחברה מוכרת , זה שבמרבית המקרים תקבל צמיג איכותי בהשוואה לאלו שמיוצרים במזרח הרחוק .

אליאנס מהווים פשרה סבירה לרכב ללא נטייה ספורטיבית כלשהי , מחזיקים מעמד יפה (ובדר"כ מחירים סבירים , תוצרת הארץ) .

שים לב שיש אופציות זולות גם ממקומות אחרים - מישלין אנרג'י לדוגמא .

בהצלחה .

פורסם

מכל הסיפור שלך, דווקא מה דבר הכי חשוב אתה מתעלם !

קנית מאזדה שנת 2004, שעולה עשרות רבות של אלפי ש"ח, אתה וודאי משלם עליה עוד כמה אלפים עבור הביטוח, אבל על צמיגים שהם הקשר שלך לכביש ואלמנט בטיחותי ממדרגה ראשונה - אתה מנסה לחסוך כמה מאות ש"ח ?

ואם לא הבנת מה אני רוצה ממך, תקרא את ההודעה שלי שוב ממהתחלה.

דני G.

פורסם

ואם אתה עדיין לא מבין הגיע הזמן להפגין קצת ולשרוף את הזבל שנקרא צמיג שיושב לך על הרכב ולקנות רבעייה, אם לא חמישייה, של צמיגים טובים!

החורף מתקרב חביבי!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...