Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MPV 97, בלמים ננעלים לפעמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא נוגע בברקסים כי זה לא התחום שלי, אבל רכב ששיפצנו לו גיר נבדק בנסיעת מבחן ונמצא כי הברקסים הקדמיים ננעלים. הודעתי לבעל הרכב, אבל כשניסיתי להראות לו את התקלה, היא לא הופיעה.הוא שילם ולקח את הרכב על גרר למוסך (אל תשאלו למי - אנ'לא יודע). חזר אחרי שבוע עם גיר שרוף. אין מספיק מקום בדף כדי לרשום את כל הקללות שהטחתי בו, אבל פירקנו גיר, שיפצנו שוב ועדיין הברקסים נתפסים. אבל מה - לפעמים הם עובדים ממש טוב ולפעמים הם תפוסים ממש חזק.

במוסך שהוא היה בדקו ולא מצאו דבר, ואני מאמין להם, כי גם לי זה פעם קרה ואח"כ כאילו לא היה.

בעל הרכב אומר שלא נעשה שום טיפול בברקסים בתקופה האחרונה.

מי שמע, מי מכיר מי יודע?

פורסם

במידה ובלם היד נועל את הגלגלים הקדמיים - אולי פעם הוא נתקע ופעם לא.

אם זה אחורי - קבל ביטול.

הסתכלת במקרה על הרפידות?

יש שחיקה שווה בשתיהם?

אם לא - כנראה שהבוכנה באותו צד נתפסת לפעמים.

פורסם

גם צנור/ות בלם סתומים (בדרך כלל צנורות הגומי) עלול/ים לגרום לבלמים שיתפסו כי קוטר הפנימי של הצנור קטן ואין חזרת נוזל בלמים בשחרור דוושת בלם וראיתי כבר מקרים כאלו.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

קפיץ החזרה עייף במשאבה המרכזית פותח חלקית את קדח השוואת הלחצים או מדרגה בצילינדר המשאבה המרכזית,או קליפרים אשר על הבוכנה יש מדרגה או גומית אטימה בקליפר לא חוזרת למקומה

תתחיל ממשאבה מרכזית

יגאל

פורסם

תודה, חשדנו במשאבה מרכזית, וגם בצינורות. בכל אופן הרכב הועבר על גרר למוסך מכונאות שיטפל.

ולמי ששאל מה זה גיר שרוף, זה גיר שכשאתה פותח אותו יש ריח של נבלה, ולשמן יש צבע של זפת.

• תוכן חדש...