Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה.

אני צריך עצות בקשר לקניית רכב.

התקציב הוא 85,000 ש"ח

משפחתית

מודלים 2001\02

על מה אתם ממליצים ?

אני מודה לכם .

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פוקוס 01 נכנסת לתקציב. רכב מעולה.

אימפרזה 01 NEW AGE - הדור החדש לא הישן שניהם שובקו בשנת 01.

הפוקוס מהנה יותר לנהיגה במידה וזה שיקול. וגם נוחה יותר. הסובארו בעלת

אמינות מוכחת לאורך השנים הפוקוס נמצאת פה רק משנת 00 ולכן קשה יותר

להאריך לגביה אם כי לא ידוע על בעיות ספציפיות בדגמי ה 1.6, לי יש רכב

במשפחה שנת 00 עם 70K ק"מ בקירוב ללא תקלות עד כה.

אופציה נוספת - קורולה. פחות מרווחת, חזקה מעט יותר מהשתיים שהזכרתי

עד כה מאוד מאוד אמינה.

עדיף שתפרט לנו מה השיקולים שלך, מה חשוב, נוחות, אמינות, הנאה מנהיגה

וכו' ואז אפשר יהיה למקד מעט יותר את ההמלצה.

גיא

פורסם

תשמע

האוטו הוא גם להורים שלי והם לא מחפשים אוטו מהיר עם ביצועי מנוע וכו'

אנחנו צריכים רכב נוח עם נוחות נהיגה, מרווח ובעל אמינות גבוהה מאוד וחשוב שיהיה בטיחותי.

וחשוב גם שיהיה בסביבות ה 85,000 - 90,000 .

את האמת אבא שלי התמקד באימפרזה קצת יותר אבל אולי יש עוד אופציות.

פורסם
תשמע

אנחנו צריכים רכב נוח עם נוחות נהיגה, מרווח ובעל אמינות גבוהה מאוד וחשוב שיהיה בטיחותי.

אם אמינות חשובה לכם אז אני ממליץ על אימפרזה או קורולע. רק נסיעת מבחן על 2 המכוניות תוכל לעזור לכם להחליט על איזה אוטו ללכת ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
תשמע

אם אמינות חשובה לכם אז אני ממליץ על אימפרזה או קורולע. רק נסיעת מבחן על 2 המכוניות תוכל לעזור לכם להחליט על איזה אוטו ללכת ...

הבעיה היא שאימפרזה וקורולה לא ממש עונות על קריטריון המרווח והנוחות. באופן אישי, הייתי בוחר בפוקוס. מאוד נוחה ולפי כל הסימנים גם אמינה מאוד.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
תשמע

הבעיה היא שאימפרזה וקורולה לא ממש עונות על קריטריון המרווח והנוחות. באופן אישי, הייתי בוחר בפוקוס. מאוד נוחה ולפי כל הסימנים גם אמינה מאוד.

שי

ביאור ההמלצות:

פוקוס - רק אם יש לך כסף למושבים חדשים :p

הקורולה והאמפרזה ישנות יותר מהפוקוס ולכל אחת יש את החסרונות שלה (בדיוק כמו שלפוקוס יש חסרונות משלה).

ולמען אלו שלא הבינו, המושבים בפוקוס גרועים כמו באקסנט 95 - אז מי שמכיר את המושבים באקסנט 95, HERE WE GO AGAIN.

אם הנ"ל מוכן לסבול את המושבים הגרועים בפוקוס אזי הפוקוס היא החבילה הטובה מכולן (נוחות נסיעה, מנוע, גיר, אמינות, עיצוב).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
תשמע

שי

ביאור ההמלצות:

הקורולה והאמפרזה ישנות יותר מהפוקוס ולכל אחת יש את החסרונות שלה (בדיוק כמו שלפוקוס יש חסרונות משלה).

ולמען אלו שלא הבינו, המושבים בפוקוס גרועים כמו באקסנט 95 - אז מי שמכיר את המושבים באקסנט 95, HERE WE GO AGAIN.

אם הנ"ל מוכן לסבול את המושבים הגרועים בפוקוס אזי הפוקוס היא החבילה הטובה מכולן (נוחות נסיעה, מנוע, גיר, אמינות, עיצוב).

איציק

אני לא מסכים עם מכובדי איציק ;-)

לדעתי המושבים בפוקוס לא עד כדי כך גרועים ובכל מקרה נוחות הנסיעה הכוללת בה היא הגבוהה מהשלוש.

פורסם

אני לא סובל מהמושבים בפוקוס. הם לא כמו בקסארה (שם המושבים מעולים!)

אבל לדעתי הם בסדר. נסיעת מבחן קצרה על הרכב המדובר תפתור את הנקודה.

גיא.

פורסם

ביאור ההמלצות:

איציק

בתור אחד שקטל את מושבי הפוקוס בכל עת אני חייב לציין שהמושבים נוחים אבל חסרי אחיזה.

למי שלא מחפש לתקוף פניות כל היום המושבים יעשו את העבודה.

ואיציק, על איזה עיצוב דיברת?

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

ביאור ההמלצות:

איציק

מושבים זה עניין של טעם, יש כאלו שלא יוכלו לשבת, ויש כאלה שלא ממש יפריע להם (כמוני). לי ולכמה אנשים שאני מכיר, למשל, יש בעיה קשה עם מושבי האלמרה הקודמת. לאחרים זה ממש לא מפריע והם אפילו מגדירים אותה כנוחה (בני, למשל).

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
אבא שלי מתעניין בקשר לאימפרזה מודל 2001 מנוע 1.6

15,000 ק"מ

המחיר 86,000 ש"ח

כדאי ?

86K הם דורשים?

מה המחירון?

הרכב יד ראשונה?

מה מצב הכללי של הרכב?

תאונות?

שי

**********************עריכה****************************

לאחר בדיקה במחירון לוי יצחק המחיר של הרכב הוא 83800 ש"ח, תוספת שקלול בגלל ק"מ נמוך הוא עוד 3636 ש"ח

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

על הפוקוס והאמפרזה (יותר על הפוקוס).

עוד אפשרות (רצוי במידה והרכב ישמש לטווח ארוך), לקנות מליסינג פוקוס/אמפרזה/פיג'ו 307 שנת 2002 עם ק"מ נמוך.

פורסם

לך על קורולה...

קנינו לפני כחודש קורולה 2001 GLI (במסגרת המאמצים להרחיב את צי הקורולות שלנו :wink: ) , המחירון הוא 88-89 אלף...

אני לא חושב שיש מכונית מאלו שהזכרת עם מנוע וגיר טובים יותר ממנה...

דגמי 2001 מצויידים במנוע ה VVT-I המצויין והם אחרי מתיחת הפנים...

רכב בנוי בצורה איכותית ביותר לעומת מתחריו... בגרסת ה GLI המושבים יותר נוחים מה SUN/TERRA אם כבר מדברים על מושבים.

נכון , קצת צפוף מאחורה אבל לא קריטי... יש הרבה דברים אחרים שמפצים.

רק תמצא אחת כזאת יד ראשונה מזוג זקנים, ואתה מסודר :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...