Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי את הצמיגים האלה (מרנגוני זטה לינאה) אצל איזה פאנצר מאכר.

על פניו הצמיג נראה איכותי , בעל דרוג מהירות גבוה (W) ובעל דוגמת חריצים מעניינת (מעניינת טכנולוגית, לא ויזואלית) .

הצמיג אפילו לא ממש יקר, 1000 ש"ח לרביעיה במידה 205/50/15 כולל הכל, אבל מעולם לא שמעתי עליהם.

מישהוא מכיר? למישהוא כאן יש נסיון איתם?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא לגמרי עונה לשאלה שלך, אבל בכל זאת קבל תובנה קטנה:

בלי לומר מילה על איכות הצמיגים, כי אני לא מכיר אותם, אני מציע לך לשקול קניית צמיגים נפוצים, מיצרן ותיק מוכר. מחר נקרע לך צמיג, הצמיגים האלה כבר לא יהיו כאן (וזה קורה כל הזמן עם צמיגים עלומי שם-הם באים והולכים) , ואז או שאתה שם צמיג בודד אחר, ויש לך קוקטייל צמיגים שהוא לא מומלץ מבחינה בטיחותית, או שאתה נאלץ לקנות זוג צמיגים, ושכרך יוצא בהפסדך. אני מקפיד לקנות צמיגים שאני יודע בוודאות שיהיו כאן לפחות בארבע שנים הקרובות, גם אם הם עולים טיפה יותר.

פורסם

צמיגים שהתחילו להביא לאחרונה.

זה הדגם הספורטיבי של החברה ועדיין מאוד זול (חברה בלי יומרות גדולות מדי).

יש בפורום כבר שניים (שאני מכיר) עם ניסיון על הצמיגים האלה.

עומר עם 106 ראלי (התחרה ב-mdc) זה אחד מהם והוא מאוד מרוצה מהם.

השני נסע עליהם יומיים ומכר את האוטו. בזמן הזה הוא סתם התבכיין שעומר דפק אותו :lol:

לדעתי, אחרי שעשיתי הרבה חיפושים עליהם (ואפשר למצוא עליהם ביקורות טובות כך שלא מדובר בצמיג סוג ז') ואחרי ששמעתי את התגובות מעומר, בשביל הסכום שהם עולים אין סיבה לא לנסות אותם.

ניר

פורסם

הוזכרו בת'רד מסויים בפורום של אלפא - http://www.iaroc.org.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1742

מקווה שזה עוזר קצת.

ולא בהכרך מראה כמה השקיעו בהם, אל תשכח שבהרבה מקרים אתה משלם סכום נכבד רק על השם, כל עוד אין שם אין על מה לשלם.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
לדעתי המחיר אומר הכל, רק מראה כמה השקיעו בהם.

אם תשווה מחירים שלהם בארצות אחרות, תראה שבאנגליה הם נמכרים בהפרש לא גדול במיוחד מצמיגים מצויינים כמו הגודייר F1 ...

בכל מקרה מחיר זה לא מדד מדוייק . גם לא הצהרת היצרן.

השאלה היא כמה קריטי יכול להיות לנסות אותם? אם הם טובים הרי שזט קניה נפלאה - צמיגים טובים במחיר מגוחך. אם הם לא טובים אז לפחות התשלום הוא צנוע ולמדת משהו לפעם הבאה.

מקווים שאם תקנה, תזכור לשתף אותנו בחוויות לאחר מכן...

פורסם

הצמיגים מיובאים לארץ על ידי "צמיגי סעדיה" אזה"ת חולון. צמוד לאוטו סנטר. שם ניתן לרכוש אותם במחירי עלות.

יושבים על הסובארו שלי (185.60.14) מזה שנתיים וחצי. עד כה אין בעיות, בהתחשב בעובדה שהאוטו נוסע 4אלף קמ בשנה.

המחיר זול (אני קניתי את שלי בפחות מ160 שקל לצמיג). לדעתי מאירופה.

פורסם

במחיר ובמידה שאתה מדבר, אני משוכנע שאלה לא הצמיגים הספורטיביים אלא "סתם" צמיגים של אותו יצרן.

פורסם

אל תהיה משוכנע. תבדוק.

במקרה זה אני בדקתי - אלו הצמיגים הספורטיביים של היצרן.

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אני נסעתי איתם במשך יומיים בלבד אבל במלהכם עשיתי ג'ימקאנה ארוכה ומספר ירידות לסופרלנד ;-)

אני ביקשתי ביקורת עליהם בפורומים שונים בחו"ל ושם אמרו לי בעדינות להתרחק

אבל בכל זאת החלטתי לקנות אותם (יומיים אחרי זה פשוט מכרתי את האוטו) וגיליתי שעומר פשוט נסע על צמיגים גמורים יותר מידי זמן בשביל לקבוע שהם טובים!

חוץ מזה שהוא לא מבין בנהיגה בכלל ובשבילו תת-היגוי זה מצב אבסולוטי

:lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

תום - לך לעזאזל! :-) .

צמיג סבירסקי .

אני עברתי אליהם מיונירויאל שחוקים למדי וההפרשים היו משמעותיים .

קשה לי להגיד שהם מצויינים או שמא הצמיגים הקודמים שלי כבר היו שחוקים למדי!

בכל מקרה אני לא מתלונן. המחיר בדיחה והאיכות לא גרועה.

נ.ב: לבחור עם הDL - דגם הזיטה לינאה לא מגיעה במידות האילו.

זה הצמיג על ה106...

77.JPG

P1100067.JPG

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

וואללה, שיגעתם אותי, אז 160 ש"ח לצמיג זה של דגם אחר לא?

כי אני חיפשתי ומצאתי אותם בכמה מקומות ב 1200-1400 ש"ח לרביעיה.

את אחד מהם הצלחתי להוריד ל 1000 ועכשיו מספרים לי שזה 160 לצמיג?

H_S2000 - קנית את הזטה לינאה לאוטו שלך ב 160 ליחידה?

עומר - כמה הם עלו לך?

יניב

פורסם

גש ליבואן. צמיגי סעדיה, אזה"ת בת ים (לא חולון) בדיוק ליד אוטו סנטר.

המחיר - כ160 שקל לצמיג שם. אין לי מושג כמה לוקחים בפנצריה אחרת. סביר להניח שיותר ממחיר העלות.

לבעלים קוראים משה, תעלה לקומה השנייה ובקש לקנות.

הנחה במזומן...

עריכה - צירפתי כרטיס ביקור מאז. שם רשום שהבעלים יצחק. הוא נפטר, כרגע משה הבן שלו הוא הבעלים

יש לך את הטלפון מופיע על הכרטיס. צור איתם קשר ואל תתפתה למחירי טלפון. תוכל להוריד אותם בקלות

Scan0006.jpg

• תוכן חדש...