Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עומר, כמה לרביעייה במידה שלנו ?

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

1250 ש"ח!

מחיר זול מאוד , אני החלטתי ליהיות שפן ניסיונות עקב חוסר צמיגים למידה שלנו 195/45/15 , אין סיכוי שהייתי לוקח את הפאלקן (זוועות!) , ואין את הקומהו שגם עליהם אני לא מת...

לצערי אין יותר צמיגים למידה שלנו ולכן לקחתי את אילו . האמת שאין לי תלונות.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
וואללה, שיגעתם אותי, אז 160 ש"ח לצמיג זה של דגם אחר לא?

כי אני חיפשתי ומצאתי אותם בכמה מקומות ב 1200-1400 ש"ח לרביעיה.

את אחד מהם הצלחתי להוריד ל 1000 ועכשיו מספרים לי שזה 160 לצמיג?

H_S2000 - קנית את הזטה לינאה לאוטו שלך ב 160 ליחידה?

עומר - כמה הם עלו לך?

יניב

לי עלו במידה של 195/50/15 300 ש"ח לצמיג כולל הרכבה/איזונים

אני בטוח שאפשר להוריד אותם עוד במחיר, בהתחלה הוא אמר לי בכלל בין 400-450!

מזל שעומר כבר התקין שם ואז הוא נזכר שהם בעצם יותר זולים......

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

SRACK - שמע, אתה סותר פה 3 אנשים שאומרים אותו דבר אז רק למען שאני אבין בצורה חד משמעית, אתה מדבר על הזטה לינאה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
SRACK - שמע, אתה סותר פה 3 אנשים שאומרים אותו דבר אז רק למען שאני אבין בצורה חד משמעית, אתה מדבר על הזטה לינאה?

אני מדבר על מידה שונה. לכן המחיר שונה.

וזה היה לפני שנתיים

בכל מקרה - יש פה מישהו שרכש ב300 לאחד. לדעתי אתה יכול לקבל אותם מהיבואן ב200 מקסימום!! (לא מינימום)

אולי פשוט תלך לבדוק. אם פנצריה דורשת 300, מה הרווח שלהם? לפחות 50 לצמיג?

גש ליבואן, שלם במזומן. את כל הפרטים כבר נתתי לך בכרטיס ביקור.

לדעתי לא תשלם אפילו אלפייה על כל הסט, כולל התקנה.

פורסם
מישהו ניסה את המרניוני על רטוב?

המידה 195.50.15 ישבה על ה205GTI 1900 שהייתה לי (אחת מהן), לקחתי אותה לרטוב, כשהצמיג קר וחם. יש שינוי, בכל מקרה, אחרי שקניתי את הדגם הספורטיבי של STUNNER (נמכרים באותו יבואן) באותה מידה, כרגע יושבים על 205GTI עם מנוע 2000טורבו (לא אותו הרכב ממקודם) בבדיקה במושב על רטוב השיפור ממש משמעותי.

גם על יבש בסיבוב כמעט ולא נשמעת חריקה, אם בכלל. אחיזה פשוט מצויינת והפרש ממש גדול לעומת המרנגוני

המחיר בהתאם.

פורסם

לא שזה איכפת לי יותר מידי אבל אומרים/רושמים

MARANGONI - מרנגוני

ד"א מצאתי גם את זה למרות שאני לא מתחבר למה שרשום שם,

http://www.eurotyreusa.com/zetalinea/zetalinea.shtml

תנסה להתקשר לצמיגי פורטל ברח' המסגר

03-6875858

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

לפני שאתה רץ לקנות צמיג שאין לך מושג מיהו ומהו

במיוחד שיש לך פה רק שתי אנשים שבדקו אותם אחד שהיה איתם יומיים (ובכה עליהם) ומצד שני אחד שאומר שהם בסדר גמור (כנראה נסע על ג'אנט בלי צמיג הרבה זמן)

בנושא שיחה אחר שהיה על צמיגים עשו השוואה בין צמיג לקונדום

הייתה מזיין בחורה (כנראה שרמוטה אם היא נותנת לך בפגישה הראשונה ולא כי אתה יותר מידי חמוד ומתוק)

הייתה מזיין אותה עם קונדום שהיא מוציאה שאף פעם לא ראית?

אני אישית חושב שעל צמיגים צריך לתת מקסימום השקעה אומנם לך ההשקעה יותר גדולה בגלל המידות של הג'אנט

בכל זאת כמו שלא הייתה קונה רכב בעיניים עצומות בטוח לא הייתה קונה תצמיג בעיניים עצומות

או שתשכח מהרעיון או שתחכה לתגובות חיוביות על הצמיג

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם
לא שזה איכפת לי יותר מידי אבל אומרים/רושמים

MARANGONI - מרנגוני

ד"א מצאתי גם את זה למרות שאני לא מתחבר למה שרשום שם,

http://www.eurotyreusa.com/zetalinea/zetalinea.shtml

תנסה להתקשר לצמיגי פורטל ברח' המסגר

03-6875858

תום

אם כבר אז "מרניוני" (באיטלקית).

• תוכן חדש...