Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה זמן שאני רואה כאן בפורום הודעות של אנשים שמספרים שהם מאוהבים ורוצים לעשות לחברה/ בת זוג משהו מעניין, המון אבל המון זמן אני מחכה לכתוב כאן הודעה כזאת - והנה זה קרה :-D .

אז ככה, יש מישהי שאני מאוווד רוצה לעשות לה משהו מעניין, כל היופי הוא שזה בראש פתוח זאת אומרת שאין הגדרה, זה יכול לנוע בין לקחת אותה לאיזה נקודת תצפית על כוכבים לבין לאכול משהו במקום חמוד.

פה אני מבקש את עזרתכם שתייעצו לי לגבי דברים מעניינים כי אני לא כזה יצירתי - תציעו כל דבר שנראה לכם מפתיע/ מרגש/ אנערף... עדיף כמובן מנסיון אישי אם זה מקומות נחמדים לזוגות שהייתם בהם או משהו כזה.

עכשיו זה הזמן שלכם להראות כמה אתם יצירתיים אז בבקשה, תתחילו לשפוך.

לכל אלה שרוצים להצחיק ולהגיד קח אותה הביתה וההמשך ידוע, וכו', אין בעיה להסתלבט אבל לפני שאתם שולחים על "שליחה" תחשבו אם אתם באמת מצחיקים.

לכל אלה שיענו ברצינות - תודה רבה רבה רבה, חייב את עזרתכם.

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם

בלי שום כוונה להעליב אבל כשאתה מבקש ייעוץ לגבי רכב אתה חייב לציין מה אתה צריך, וגם במקרה הזה צריכים הגדרות :

מחיר קנייה?

תקופת זמן ?

כמה קילומטרים עברה (גיל) ?

מה הכי חשוב לך נוחות בטיחות התנהגות ? סתם סתם רק תגדיר כיוון, אני יכול להגיד לך משהו ממש יוחד שתצאו לאיזה טיול רומנטי באיטליה, או שתקנה לה איזה טבעת עם יהלום ענק **בטח מיוחד לא ? ** )

עכשיו תגדיר את הצרכים אחרת האשכול ינעל בגלל כותרת לא ראויה ;)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

בטיילת של מלון כרמל נתניה, קח אותה לטיול מיצפון לדרום לכיווף חוף ארגמן, ובאמצע הדרך יש שם מצנחי רחיפה.

רצוי בימי שיש בצהריים (אגם הם נימצאים שם רק באור יום)

תביא וידאו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כמובן לאכול ליפני כן בבית , ולהביא הרבה בקשיש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טוב אז ככה לגבי התקציב אז התקציב הוא עד 300-400 ש"ח.

זה לא צריך להיות משהו מושקע כי זאת די ההתחלה ואני לא רוצה להבהיל.

זה יהיה היום שבו הקשר יוגדר ( חברים) אז צריך משהו שהיא תזכור.

לגבי מסעדות, עכשיו זה נראה לי פחות רלוונטי ומתאים כי לדעתי ליום כזה מתאים איזה פיקניק בים או דברים כאלה.

איפה לעזאזל כל הרומנטיקנים עם הנסיון?

אהה ומשהו חשוב לגבי מקומות - אזור הדרום.

פורסם

טיול של שבת אתה, היא (כמובן) והאוטו, ככה כולם נהנים!!!

ואפשר גם איזה ערב רומנטי על הים, עם ארוחה רומנטית, אני מאמין שכל ארוחה אפילו הקטנה ביותר תהיה רומנטית!...

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם

טיול בשבת נשמע אחלה אבל לא מציאותי כי היא שומרת שבת...

אני מאשקלון...

ח'ברה זה אמור לקרות היום, עזרה פליז?

פורסם

יש את המתכון הישן הידוע שתמיד עובד:

קח שמיכה, תכין ארוחה לפיקניק, תפוס בקבוק יין, קח אותה לאזור שקט עם נוף יפה והשאר תלוי בך

עלי זה תמיד עובד

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
יש את המתכון הישן הידוע שתמיד עובד:

קח שמיכה, תכין ארוחה לפיקניק, תפוס בקבוק יין, קח אותה לאזור שקט עם נוף יפה והשאר תלוי בך

עלי זה תמיד עובד

את מגלה סודות אה? :-D

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

שמע, שאני וחברה שלי היינו חודש ביחד {צעירים} תיכננתי לה מיסעדה רומנטית כזאת ובסוף זה לא יצא {בעיות עם האוטו שעתיים ליפני} אז מהר העלתי לראש רעיון שהיה אחד הדברים הכי כפיים שעשינו:

קח שמיכה תיקנה 2 ארוחות במקדונלד'ס או באיזה סיני אם אין לך ראש להכין, קח כמה נרות יפים ותלכו לאיזה מקום מבודד וחשוך שיהיה אפשר ליראות הרבה כוכבים {אגב עדיף דשא ולא חול, חול מציק!}

ואם אתה יכול להשיג דיוידי נייד זה מצויין וזהו, תהנו.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

• תוכן חדש...