Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב מסחרי קטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מעוניין ברכב מסחרי קטן .

מה ממליצים פיאט דובלו רנו קנגו פורד קונקט?

התקציב עד 70000 שח.

מבחינת נוחות אמינות ויוקר טיפולים.

HU : clarion 646 AMP: audison srx4

comp : hertz space sub: kicker comp 12

פורסם

אני ממליץ על רנו קנגו,אנחנו מחזיקים 3 כאלה ופורד קונקט אחת ומהפורד מבחינת טיפולים אני הכי פחות מרוצה,יש לה בעיות בטורבו דיזל,אך מבחינת נוחות נסיעה ותא מטען הפורד הכי נוחה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

ברלינגו/פרטנר. הכי נוחות. אמינות טובה. מחירי הטיפולים כמו אצל האחרות. בתקציב שלך אתה יכול לבחור בין מנוע טורבו דיזל (HDI 90 כ"ס) לבין דיזל אטמוספרי ישן (71 כ"ס ) חלש, אבל אמין וזול יותר לאחזקה.

פורסם

האם אתה חייב רכב מונע דיזל?

אם לא, אז ראיתי בשכונה שאני גר בה רנו קנגו 1.6 בנזין אוטומטית עם מערכת גפ"מ מותקנת למכירה.

אם אתה מעוניין אז תודיע בה"פ ואני אנסה להשיג לך את מספר הטלפון.

לגבי השאלה שלך אז העתקתי את התשובה שלי מתוך שרשור ישן שדן באותה השאלה:

להורים שלי יש קנגו שנת 2001 שנקנתה לפני קצת פחות משנתיים. הרכב נקנה מיד ראשונה (הם השנייה) והיה עם 119000 ק"מ ביום הרכישה. כעבור כמעט שנתיים וכמעט 80000 ק"מ הרכב מפגין בסה"כ אמינות לא רעה. מבחינה מכנית הוחלף קלאץ' ,ממיר קטליטי,נעשה טיפול טיימינג, ציריות הוחלפו וגם צינור מים הוחלף. הפעם היחידה שהם נתקעו עם האוטו היה בגלל הצינור מים שהתפוצץ. ישנם גם בעיות שלומדים לחיות איתם לדוגמא המד חום תקין אבל הנורת אזהרה של החום דולקת בלי קשר לטמ"פ.

הפלסטיקים ברכב גם מחזיקים מעמד לא רע והאיכות הרכבה היא סבירה. הפלסטיק היחיד שנשבר עם הזמן הוא הידית של המושב (של הגב). בנוסף גם הוחלפה ברכב מנגנון פתיחה של הדלת צד.

בעבודה הקודמת שלי בחברת שמירה וסיור יצא לי די הרבה לנהוג על קנגו משנתונים שונים וגם שם הבעיות די זהות (הידיות של המושב שבורות,מנגנון דלת צד וכו,) הרכבים שם היו מטופלים בצורה חאפרית כך שגם האמינות שלהם היתה ירודה. בעיה נוספת סדרתית ששמתי לב אליה הוא המפתח המקורי של הרכב שיש בו אימובולייזר מובנה. במספר רכבים של העבודה הם נתקעו כי הקידוד של המפתח נדפק ואי אפשר היה להניע עם המפתח הספציפי.

יצא לי לנהוג מספר פעמים גם על פרטנר/ברלינגו ומבחינת פנים הרכב מרגיש הרבה יותר "פרייבט". אין קורות מתכת חשופות כמו בקנגו והדשבורד נראה כמו של רכב משפחתי ולא כמו צעצוע הרכבה.לא אהבתי בברלינגו את המושבים. הם מרגישים רכים מידי ובסה"כ לטעמי הקנגו יותר נוחה. בברלינגו/פרטנר המושב האחורי מרגיש יותר גבוה מהמושבים מקדימה ויוצר תחושה של כרכרה ולי אישית זה הפריע.

אם התקציב מאפשר שווה לשקול פורד טורנאו קונקט וגם פיאט דובלו. על שניהם נהגתי והמנועים מרגישים הרבה יותר "חיים" מהמנועים של הקנגו ושל הפרטנר ברלינגו (1.9 דיזל אטמוספרי 65 כ"ס בקנגו ו 72 בברלינגו/פרטנר) אין לי ניסיון באחזקה של הרכבים הנ"ל ולכן לא אתיחס לנושא זה.

אם יש עוד שאלות אשמח לענות

אסף

נ.ב. הבעייה עם שעון החום נפתרה. הבעייה נבעה ממינוס לא טוב שגרם גם לבעיות התנעה.

פורסם

ברשותי 3 דובלו טורבו דיזל. 190,000 ק"מ, שנת 2003, אצלי כבר שנתיים וחצי, כולם עם הסטוריה של השכרה.

רכבים מצוינים, כושר העמסה ונפח העמסה הכי גדול מכל הטנדרונים.

אמינות מופתית.

הספק הכי גבוה מכל המתחרים.

איכות נסיעה קצת קשה וקופצנית, אין מה להשוות לקנגו, אבל מצד שני, הקנגו שהיו לי לפני זה היו עם 65 כ"ס ובקושי זזו.

אני לא מכיר את הקנגו החדשות יותר אז אני לא יכול לחוות דעה אבל הפיאט בהחלט מרגיש יותר זריז וקליל מהפורד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אוקיי תודה על התגובות.

אני יודע שהפיאט מבחינת כוח וזריזות הטובה מכולן. אבל עדיין אני מתלבט מבחינת נוחות האם ההבדל ממש גדול . אני חושב שאני אלך על דובלו או קונקט כי הגודל שלהם יותר מתאים לי.

HU : clarion 646 AMP: audison srx4

comp : hertz space sub: kicker comp 12

פורסם

דא"ג, יש להמנע ככל האפשר מדובלו מהשנים 2001-2002, אלה מנועי דיזל פשוטים (לא JTD,לא טורבו ולא 100 כ"ס) ועצלנים ואוטו פשוט לא זז.

קנגו ישנה עוקפת אותו בכלל בלי לשים לב שהוא שם :-)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לך על הדובלו. אוטו מעולה מבחינת אמינות מרחב ולי היה בו גם מאוד נוח.

הוא זול לאחזקה וחסכוני. עם שלי עשיתי כ 44,000 ק"מ בפחות משנה עד שהתרסקתי איתה והשנייה שלנו כבר עם 205,000 ק"מ (מודל 2003) ונוסעת כמו חדשה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...