Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי סוזוקי באלנו שנת 96 וכל הזמן שאני עולה פס האטה או בור קטן או מהמורה בכביש אני שומע תק מכיוון המכסה מנוע מצד שמאל של הנהג קרוב לגלגל השמאלי לא מזמן החלפתי בולמים חדשים שעובדים על גז על ידי המוסך מורשה. והיום הלכתי למוסך שיבדקו לי את הרעשים ובדקו לי את כל התושבות את הציריות משולשים והכול ולא מצאו מאיפה בא הרעש האם יש למישהו מושג מאיפה יכול לבוא הרעשים האלה האם זה מבורג משוחרר או מהבולם? ואם זה מהבולם איך אני יכול לבדוק שזה בא ממנו? תודה רבה לעוזרים

פורסם

הרעש יכול להגיע מהרכבה לא נכונה של הקפיץ וכרית הבולם,כרית בולם קרועה ,תפוחי הגה ,מיסב אופן חופשי, תותבי משולש שחוקים,גומיות מוט המייצב שחוקות נסה ל"נענע" את הרכב בחוץ האם אתה שומע רעשים?

יגאל

פורסם

לא שאני מנענע את הרכב אני לא שומע רעשים אבל תוך כדיי נסיעה כל בור קטן או פס האטה יש תק מעצבן כזה ממה זה עוד יכול להיות?

פורסם
הרעש יכול להגיע מהרכבה לא נכונה של הקפיץ וכרית הבולם,כרית בולם קרועה ,תפוחי הגה ,מיסב אופן חופשי, תותבי משולש שחוקים,גומיות מוט המייצב שחוקות

תוסיף גם בולם זעזועים, ויגאל די פירט את כל האפשרויות.

פורסם

מקרה שקרה לי

תפוס את מכסה המנוע בפינה השמאלית הקרובה לשמשה (צד הנהג) ממש מעל הציר, ו"נענע" ,קורה שציר מכסה המנוע מקבל חופש ומרעיש

יגאל

פורסם

אצלי היה סיפור דומה והתגלה בלאי בתושבת בולם הזעזועים.

תנסה להקפיץ את הרכב באיזור הבלם(תן לחיצה חזקה ושחרר..) תנסה לשמוע אם התושבת נוגעת במכסה מנוע..

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה אתמול שאלתי חבר שהוא מכונאי הוא אמר לי תרסס ספריי שמן על הבולם למעלה איפה שהחיבור שלו במכסה מנוע ולרסס גם איפה שהקפיץ והיום ריססתי לקחתי את האוטו לסיבוב ואין יותר רעשים מישהו יכול להסביר לי מה הייתה הבעיה? תודה רבה לעוזרים

• תוכן חדש...