Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צייד הקרוקודילים מת!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מאמין, הייתי רואה את התוכניות שלו על החיות רק בגלל ההתנהגות והמבטא שלו, הוא התנהג כל כך מצחיק ותיאר דברים שהצחיקו אותי עד דמעות!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לא מצחיק ולא בטיח,

איזה צמרמורת עברה לי בגוף כשראית את התמונה בכתבה..

אמאלה, איזה אוסטרלי חביב, אני זוכר אותו שהוא התארח בתוכנית של ג'י לנו או של קונאן אובריין,

אייש כמה חבל..

אבל המקצוע שלו כ"כ התגרות במזל.. לא שזה מצדיק,

חבל..

פורסם

לא מצחיק, אבל לחשוב שהבחור הדגול הזה התעסק עם טורפי על ולא קרה לו כלום.

ולבסוף דג הרג אותו:-o .

תודו שזה מצחיק שדווקא דג הרג אותו...
פורסם

ואוו. חבל...

ממש אהבתי את התוכניות שלו. היכולת שלו לאלף את הדינוזאורים הקטנים ועוד לעשות את זה תוך כדי הצגה מושלמת למצלמה הדהימה אותי כל פעם מחדש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חבל עליו,הבנאדם תותח על.

תמיד חשבתי שהוא יהרג ע"י תנין או נחש ארסי,אך דג הרג אותו,אני מקווה שיעשו רצף סרטים שלו בערוץ.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...