Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי איביזה 1.6 00' לאחרונה התחילה אצלי תופעה שהרכב מאבד טורים כאשר הוא עומד,אני יסביר, כאשר אני הרכב מונע ואומד במקום הוא עובד ב 900 סל"ד ופעם ב קורה שפתאום הטורים נופלים הרכב כמעט נכבה אבל הוא מצליח להעלות אותם בחזרה, זה קורה בארך פעמיים ביום ולא באופן עיקבי מה יכולה להיות הבעיה? יש מצב שזה בגלל שאני מפעיל מגבר שהזרם עבודה שלו הוא 50A?

תודה מראש דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

אתה חושב שזאת נפילת מתח הנגרמת ע"י התחלת פעולת קירור הרדיאטור?

פורסם

האם המזגן עובד? כאשר יש נפילה של הטורים, אם כן ישנה אפשרות שמגבר הטורים שצריך להכנס לפעולה כאשר מדחס המזגן פועל לא מבצע את פועולתו

יואב

פורסם

קרה לי אותו דבר. אולי מסיבות אחרות.

הסיבה הייתה שצינור הנשם היה קרוע (היה כמעט שבוע במוסך מורשה ולא עלו על זה, מצאתי את הבעיה לבד). שווה לבדוק.

תסמינים: הרכב פתאום מוריד טורים בפראות עד כדי רעידה ולפעמים כמעט נחנק ונכבה.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

המצערת באוטו שלו הינה "אלקטרונית" , התופעה מוכרת .

ברכבים אלה יש בעיות של מצערות, ושל מחשבי ניהול מנוע. בדכ ניתן לפתור ללא עלויות יקרות, לעיתים לא.

בכל מקרה ולפני השקעות כספים "גדולים" , מומלץ לבדוק בחיבור סקנר למחשב ניהול המנוע, אפשרות לקודי תקלות, ואם הכל נראה תקין, לבדוק ב DATA_LIST , נתוני חיישנים, חיישן טמפ', וחיישן חמצן, , אם שוב הכל נראה תקין, רצוי לבצע נקיונות כשלב ראשון (יעיל בכל מקרה וגם לאו דווקה באופן ישיר לתקלה) ולקוות שהבעיה תסתיים.

למותר לציין, כי יש אפשרות לתקלת הצתה פשוטה ועוד, יש לבצע בדיקות מתאימות.

בברכה

דני

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה על העזרה בכל אופן אני עסוק כל השבוע לכן אני יוכל להתחיל לטפל רק בסופ"ש

תודה על העזרה

דני

• תוכן חדש...