Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

חריקות ברצועת מנוע .


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי באיזור רצועת מנוע.מזגן.אלטרטור חריקות מחרישות אוזנים בפולים בעיקר בהתנעה ובהילוך ראשון.וגם כשמפעילים מזגן.אך אני יכול להפסיק את התופעה ? ניסיתי תרסיסים אך זה לא עוזר . בברכה יעקב.:-D

פורסם

אם הרצועה חופשיה אז אולי רק מתיחתה תפתור הבעיה ואם היא יבשה אז יש להחליפה.

אם גם עם רצועה חדשה חוזרת השריקה כעבור זמן קצר אז יש לבדוק את מתח טעינת האלטרנטור אם אינו גבוה מדי כי אז מתח וזרם טעינת אלטרנטור גבוהים הופכים לעומס מכני המתנגד לסובי המנוע דרך הרצועה המניעה שנשחקת מהר. זה נדיר אבל כבר קרה.

בברכה - רפי לין :-)

×
×
  • תוכן חדש...