Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסף, בהחלט יפהפיה.

אז אתה נפרד מה-205? אני עוד זוכר שהיית משבח אותה על שקנית אותה מזקנה יד 1. אכן אקזמפלר נדיר יש בידיך.

בכ"א - הייתי מציע שבהמשך תיפטר מה"טאסות" המזעזעות האלו, ותארגן לך ג'אנט של ראלי או אפילו GTI ( :p ), אבל יש זמן.

אולי היית רוצה גם למחוק מס' רישוי, אבל זו כבר החלטה שלך.

תתחדש, שתזכה רק להנות ממנה - שמור עליך ועליה. :)

פורסם
אסף, בהחלט יפהפיה.תודה:-D

אז אתה נפרד מה-205? אני עוד זוכר שהיית משבח אותה על שקנית אותה מזקנה יד 1. אכן אקזמפלר נדיר יש בידיך.בהחלט כן וגם אני מוכר אותה עם נתונים מרשימים[115K יד 2 שמורה בקנאות מכאני וחיצוני בהתאם לגילה]

בכ"א - הייתי מציע שבהמשך תיפטר מה"טאסות" המזעזעות האלו, ותארגן לך ג'אנט של ראלי או אפילו GTI ( :p ), אבל יש זמן.[גם זה בשלבי תיכנון בזמן הקרוב ,אולי גם בחודש הקרוב..גם השגה והוספה של הכנפון מאחור בדומה לXS בתיכנון..]

אולי היית רוצה גם למחוק מס' רישוי, אבל זו כבר החלטה שלך.[לא קריטי ,עברתי את הגיל..לא שיש לי פורשה ]

תתחדש, שתזכה רק להנות ממנה - שמור עליך ועליה.תודה רבה ידידי. :)

12345...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הידעתם שקיימת כת שמאמינה ש 106 ברא את השמיים ואת הארץ ללא תת היגוי, הם סוגדים לשילדה המטורפת ומלקקים ליקוי מולי.

מצד שני יש כת שמנקה את הרשת מסירטונים ושאר אהדות ל 106 ואפילו מפיצה וירוס שפוגע במנוע צעדים ומתכננת מחנה השמדה לגזע הזה.

זה לפחות מה שאני שמעתי.

מ "הם".

אין להם שם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...