Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אז כמו שכבר ציינתי,אני זקוק לקישורים המכילים סירטונים[לא משנה איזה סוג של..] העיקר שיכללו בתוכנם פגו 106-פשוט זיקה לרכב..

תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור בעניין.:-D

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

סתם ,פשוט מאוהב באוטו שבעזרת ה אם ילך טוב אני יקנה במשך השבוע[מדובר על 106 XS 98] ...:-D

פורסם

למה סירטונים ? כל מי שיש לו 106 חי בסרט , אז תיקנה אחת וכנס לדמות שלך.

דרך אגב,,, (לא לשים לי את הלינק עם ה 1599 כי זה פסיקים) שילדה מטורפת ... (פה לשים לינק מתאים)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הן נימכרות כמו לחמניות[ועוד ב2K מעל למחירון] היום הייתי צריך להיפגש עם מישהו מעתלית בעל 106 98XS דנדשה ונימסר לי בצער רב כי ב8 בבוקר היום היא כבר נחטפה ישר. לא הפעם הראשונה שאני ניתקל במקרה הנ"ל[במקרה הקודם גם היה מדובר באחת משנתון 98 שמורה]...

אני במצוד אחר הרכב הנ"ל...

פורסם

יש לי בבית סירטון באורך של כחצי שעה של חברת פיז'ו (סירטון מקורי ולכן הוא בצרפתית) על ה106.

הסירטון מחולק לשניים, אחד, הצגת דגמי הרכב (הסירטון משנת 94) ויתרונותיו והחלק השני (יותר מעניין לבעלי 106) איך לטפל ברכב ועד כמה פשוט לטפל בתקלות ברכב (כמו למשל, קלות החלפת בולמי הזעזועים)-כנראה הם חזו שיהיה הרבה בעיות ברכב הזה :-D .

אם תרצה אני אנסה לשכפל אותו.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

תודה רבה,אבל אין צורך.

אגב חבריה ,קצת עידכון חם מהיום:בשעה טובה נימצאה ונירכשה לה הכלה המיוחלת ,מדובר בפגו 106MKII שנת 99 דגם XR כסופה .זאת הכלה השניה שלי כשהכלה הראשונה [פגו 205 1.1 92] עומדת כרגע בצער רב למכירה ....

בהיזדמנות זו אודה לכל מי שעזר וטרח במצוד החיפושים המטורף אחר הדגם הנ"ל.הן פשוט נחטפות כמו לחמניות ועוד מעל למחירון[במקרה שלי לא שילמתי מעל,וגם לא מחירון-כן כמו שחשבתם הצלחתי להוציא ב1.2K פחות מהמחירון] .

תודה ושבת שלום.

פורסם

תמונות ידידיי אני יעלה רק מחר היות ואני כולי עייף[מהבוקר נסעתי להתרוצץ עם הרכב והבדיקות וכל הסידורים שבעניין]היום אני מפרק את המערכת מה205 ..מחר אני יצלם קצת ויעלה תמונות של הכלה.

וכן חשקתי ב106 XS אבל בזו [שנת 99XR] יש שעון חום ויש שעון טורים ,חוץ מכנפון מאחור ופנסי ערפל יש לה הכל [גם נעילה מרכזית ואזעקה של קוברה] בכ"ל בעניין הזה התפשרתי על הXR [רק משנת 99 שבה לא עשו דאטה בנ"ל]מעצבן שאין לה כנפון ופנסי ערפל[עושה אותה יותר "כוסית"] אבל ניחא...

אני עליה יד 3 ויש לי תיעוד טיפולים מלא שלה משנת 99 ועד עכשיו[הייהת מטופלת בצמרת] טיפול אחרון היה שבוע שעבר וכלל טיימינג ומשאבת מים,וכן יש גם טסט לשנה מלאה...

בכ"א אני יביא תמונות מסודרות מחר ..

שבת שלום.

*

הינה תמונה מלמעלה שלה כשה205 סוגרת אותה מאחור.:-D

P9013015.JPG

P9013014.JPG

• תוכן חדש...