Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת מיועדת לרכב מסוג פונטו.

התקציב הוא 1500 ש"ח וניתן לחרוג מעט.

המערכת מיועדת לבחור צעיר, שזוהיא המערכת והרכב הראשונים שלו.

חשוב שמערכת השמע תהיה ברמה סבירה, ומאידך גם עוצמתית.

אשמח לשמוע המלצות.

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לכי על מוצרי יד שנייה...

קחי קומפוננט מורל (יש שמוכרים אותם פה ב-400)

קחי נאמר 6X9 של מורל גם (גם מוכרים בסביבות 400)

ב-700 שקל שנשארו תנסי להשיג לדעתי מגבר JBL 75.4 הידוע... (אולי תצטרכי להוסיך 100,200 שקל)...

זה בהנחה שהרדיו דיסק סביר

פורסם

יעזור אם תפרטי קצת אילו רכיבים את צריכה בדיוק...

כלומר יש צורך במגבר או לא.. סאב או 6X9.. רדיו דיסק או שיש כבר אחד..

פורסם
המערכת מיועדת לרכב מסוג פונטו.

התקציב הוא 1500 ש"ח וניתן לחרוג מעט.

המערכת מיועדת לבחור צעיר, שזוהיא המערכת והרכב הראשונים שלו.

חשוב שמערכת השמע תהיה ברמה סבירה, ומאידך גם עוצמתית.

אשמח לשמוע המלצות.

תודה

ל'

עם את יכולה, תפרטי יותר איזה אלמנטים הצעיר מעוניין להכניס לרכבו? האם מגבר נחוץ? או שמא רדיו דיסק שכולל בתוכו מגבר יספיק??

לפני שתפרטי אני ימליץ לך כבר על רמקולים, שמניסיוני האישי הם ממש טובים ואני מרוצה מאיתם. הרמקולים הם של מורל פולס(שבאים עם קרוסאובר וטויטרים) והם ממש טובים, החסרון היחיד שלהם לדעתי שהם צריכים מגבר טוב שידחוף אותם.

עם הוא מעוניין גם בסאב אני ימליץ לך על סאב של קיקר comp 12v יש לי אותו.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אם מגבר נכנס בתקציב נשמח להוסיף.

סאב אין צורך להוסיף בשלב זה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מגבר יכנס טוב בתקציב הזה, מגבר של אודיו פולס http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150280 אמין וטוב וזה מנסיון שהיה לי אותו בעבר. ורמקולים כפי שהמלצתי לך מקודם, של מורל פולס וזה יצא אפילו פחות מ1500 שקל. עם הוא מעוניין במגבר יותר רציני יש אפשרות גם למגבר של לנזר או ג'ייביאל.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

רדיו דיסק פנסוניק 1301U - סביבות 600 שקל

קומפוננט מורל פולס - סביבות 500 שקל

6X9 מורל פולס/JBL/בלאופונקט/קנווד - סביבות 300-450 שקל (מורל וJBL בהנחה שבעתיד יגביר אותם מגבר אם לא אז בלאופונקט או קנווד יעשו עבודה מצויינת רק לא לקחת דגמים עם יותר מדי וואט..)

סה"כ נזק משוער לכיס 1400-1500 לא כולל התקנה.

פורסם

ממש לא!!

אמרתי את זה כי הדגמים הישנים וה"יותר חלשים" (של קנווד) הם הדגמים היותר טובים בשביל לחבר אותם לרדיו דיסק ולקבל תמורה מצויינת...

פורסם

פולס 2-way ארבע אינטש מקדימה - לא הסט קומפוננט.

מאחורה הייתי הולך על קנווד 10*7, הייתי מרחיק לכת ושם אותם בתיבות אטומות... אפילו יד שניה

מגבר 4 ערוצים זול ופשוט וסוגר עניין.

אני מקווה שאין כאן צורך גם לHU... - במקרה הזה הייתי מוותר כרגע על המגבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...