Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת בולמי זעזועים - 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי הרגשה שהגיע הזמן להחליף את בולמי הזעזועים ברכב. שנת 99 מנוע 1800 עבר 100,000 ק"מ.

אני לא מעוניין בשיפור ספורטיבי ולכן בילשטיין או קוני מיותרים במקרה שלי. אני מעוניין בבולמים טובים שיעמדו בנסיעה קצת אגרסיבית, אבל שיהיו נוחים בנסיעות מנהלתיות.

כמו כן אבקש חוות דעת על בולמים רגילים של מונרו . (יש לי ניסיון רע עם מונרו סנסטרק).

תודה,

רועי.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

מקוריים של פיז'ו ? אני צריך לבדוק את המחיר, אבל יש לי הרגשה שזה לא יהיה זול...

רועי.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

במקרה של ה-306, זה הוא אחד מאותם מקרים מקריים

בהם החלף המקורי הוא במקרה הטוב והמתאים ביותר.

מה שכתבת תפור ב-ו-ל על הבולמים המקוריים - נוחים בנסיעה מנהלתית ויעמדו יופי גם בנסיעה אגרסיבית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

סט של הבולמים הספורטיבים המקוריים של פיזו עלה בזמנו 2600 ש"ח (לפני כשנה וחצי כשביררתי)

אני מתכוון לגירסא שבאה על הXSI/S16/GTI.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...