Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם

לאחרונה נתקל בבעיה שהאוטו(גולף גי.טי.איי2001) נראה שאיבד מכוחו, מרגיש כבד יותר, לאוטו לוקח שניה להגיב בתאוצה , למשל בנסיעה על הילוך שני ב 3000 סל"ד ולחיצה על הגז, האוטו משמיע נהמה ומתחיל אחרי שנייה לטפס,מכאן-> שגם ביציאה מסיבוב או בעקיפה הדבר מתרחש. בנוסף לעיתים בירידה משלישי לשני יש רעידות למשך שנייה ואז הן עוברות. לציון,האוטו נבדק במחשב במקום פרטי ונמצא תקין ,(אוטו לא משופר), הקלאצ' בסדר ורצועת טיימינג הוחלפה לפני 15K ק"מ, הצעות? לפני שאני מחר בצמפיון ונאלץ להשאיר צ'ק פתוח (כמה שהם אוהבים בעיות כאלו.......:cry: )

פורסם

נתחיל מהבסיס: אולי הדלק מהול? תדלקת לאחרונה בתחנה לא מוכרת?

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן, החשד הזה עלה כבר אבל חזרתי למוטב (לתחנה הרגילה והטובה), איך אני יכול לבודד את המקרה הזה, ז"א לדעת שזה בוודאות זה? אם מילאתי מיכל חדש ועדיין הבעיה קיימת?

אגב, התחנה המדוברת היא פז בסוף רמת החייל, רחוב הברזל, תא. מישהו נתקל שם בבעיה?

פורסם

חיברו את הטורבו לשעון גדישה והוא גודש כמו שהוא צריך, אז כנראה שזה לא זה.

האם יכול להיות קשר לכויל המרכזי(!) שהוחלף לא מזמן?

פורסם

כמה קילומטראז'?

 

צינור גדישה יכול להיות קרוע, דבר דיי נפוץ (אני בעל GTI 2001)

 

אם אתה מאיזור המרכז דבר איתי בפרטי, תקפוץ, אני יוכל לבדוק לך את זה...

 

דבר שני, כמה אמרו לך שהאוטו גודש? 0.5

 

ומחזיק עד 5600 + - 0.5?

 

הילוך רביעי חמישי 0.6?

 

כמובן אם אתה סטנדרט..

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

בדקו צינור גדישה-לא קרוע

בדקו גדישה - בסביבות ה0.5 (אכן לא משופרת)

האוטו בסביבות 74K ק"מ. ואין איתו שום בעיות למעט זו, ללכת לצמפיון ולצאת שם בהכרזה ש"משהו לא בסדר" זה כמו לתת להם צ'ק פתוח ולהגיד להם כמה שתרשמו זה בסדר...:lol: ואם זה לא היה המקרה שלי המשפט הנ"ל אפילו היה משעשע אותי.

(אלעד-נשלח פרטי)

פורסם

אם יש לך רעידות, יכול להיות שעוד כויל הלך, או בדרך ללכת .. (יש ריקול של VW על הכוילים הדפוקים) יש לכוילים בעיות וכל פעם שאחד נשרף, הם מחליפים רק אותו ....

 

שים לב, ההחלפה אמורה להיות בחינם במנועים כמו שלך 1.8T

 

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

בדוק את שסתום המעקף של הטורבו, זה שה"חבר'ה" אוהבים להחליפו בשסתום הפורק החוצה ושורק. במנועי 1.8T בגולף ובאודי A3 / TT השסתום נוטה להתפס.

 

בהצלחה,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

איך בודקים שסתום שנתפס והאם יכולות להיות עוד בעיות שנראות לכם? ובכל האם יש פה בעלי אוטו דומה שנתקלו גם הם בבעיה כזו.

אודה למי שיוכל לשפוך אור על הריקול של הכויילים הדפוקים של ה 1.8T כמו שהוזכר ע"י 4RUNNER כמה הודעות מעלי

  • ספונסר פורום
פורסם

יש ריקול לסלילי הצתה של מנועי ה1.8t היצרן הבין שיש סדרה דפוקה וצ'מפיון מחליפפים אותם ללא חיוב(למרות שתוקף האחריות על הרכב פגה)

אפשרות של שסתום פריקה תפוס היא לא אפשרות שכן הגדישה הייתה נופלת,

אני הייתי בודק בשלב ראשון את מד כמות האוויר(אני הבעלים של gti 2002 והחלפתי כבר 2 על בעיה זהה למה שאתה מתאר)

לעיתים הוא מזייף ולא נרשם קוד תקלות בזיכרון של מחשב ההזרקה.

אורן

×
×
  • תוכן חדש...