Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס SE300 שנת 96- יש חייה כזאת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אבא שלי הלך לראות מרצדס מדגם 300SE שנת 96.

הרכב יד ראשונה, עבר 56 אלף ק"מ, צבע כסוף פנים קרם.

הרכב פשוט במצב מעולה, אין מילים לתאר.

השאלה היא עם קיים בכלל דגם כזה בשנת 96? זה לא אמור להיות S320?

תקנו אותי אם אני טועה

פורסם

אם למישהו היתה תגובה אז הוא היה כבר מגיב לך , אבל תחכה עוד אולי יתמזל מזלך .

בכל מקרה הדרך הכי טובה לבדוק במחירון אם יש מחיר לרכב כזה - אלא אם כן הרכב יבוא אישי .

חוץ מזה הנתונים שהבאת נשמעים חשודים ביותר!

10 שנים ועברה 56000 , 5600 ק"מ בשנה , זה נמוך אפילו לסבתא שלי !

לבדוק טוב טוב מפני זיוף

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

למיטב ידיעתי, SE - סדרה S שהוצגה בשנת 91. E במרצדס מסמן על מערכת הזרקה (190E לדוגמא).

SEL- הדגם המוארך (LONG)

SEC- דגם הקופה (COUPE).

בשנת 93 היצרן שינה את השם של הסדרה ועבר להשתמש בשם שמקובל כיום.ה-SE300 נהפכה להיות S320.

ברכב כזה אמורים לטפל במוסך המורשה ולכן אמור להיות תיעוד מלא לגבי ההיסטוריית טיפולים וק"מ.

אם הרכב לא מטופל במוסך שמתמחה במרצדס ואין הסטוריה מלאה כדאי להתרחק.

אסף

פורסם

השם של הרכב שונה רשמית בשנת 93 ל S320. מה שחשוב לבדוק זה את שנת הייצור ואת שם הדגם שמופיעים ברישיון הרכב. באופן עקרוני המנוע ב SE300 הוא אותו מנוע ב S320 ורק שם הדגם שונה.

פורסם

אההה..יבוא אישי.

טוב, תשמע, כל רכב שתביא מחו"ל, גם יד 18 מהשכרה אחרי 7 הורדות מהכביש, פירוק לחלקים והרכבה מחדש בעזרת לגו יירשם כיד ראשונה בארץ.

לכן רד מכל הסרט הזה של יד ראשונה.

אם הרכב ייובא לאחרונה לארץ תבין שיש משהו מסריח מאוד פה.

אם הרכב הובא לארץ כבר בשנת 96-7 ומאז הוא נשאר יד ראשונה זה כבר משהו אחר.

בנוגע לקילומטרז', הרכב הזה בהנחה שהוא נמצא כבר זמן מה בארץ (בוא נניח שנה) ביקר לפחות באיזשהו מוסך.

ללכת למוסך לבדוק את הקילומטרז'.

תיזהר מזה שזה לא יהיה איזה רכב שישב 5 שנים באיזשהו מחסן.

מכר של אבא שלי הביא לפני מס' שנים מגרמניה ב.מ.וו 525.

עקב אי הבנות מסויימות עם המכס בנוגע לסכום המכס שנדרש לשלם על הרכב, הרכב הנ"ל שכב במחסנים בארץ כשנתיים!!!!

פורסם
אפשר בבקשה עוד תשובות?

אתה כתבת, אחדים כתבו (מי שיודעים)

התשובות מספקות את התשובות לשאלות שנתת עם דגש על רמת האינפורמציה שהבאת .

תגיד מה יצא בניירות של הרכב ?

300SE

או משהו אחר ?

מתי בוצע הייבוא של הרכב ?

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
תשמע הבחור הוא מיליונר מהרצליה פיתוח שיש לו עסקים בגרמניה, הרכב היה שלו שם ושהוא הגיע לארץ הוא הביא גם את הרכב איתו.

לא ניראה לי שיש משהו מסריח פה.

if he is sooo rich he will buy in israel a brand new mercedes, and not dealing with importing an old pretty cheap mercedes.....:idea:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...