Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור לסקנר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לדעת איפה אפשר להתחבר לסקנר לגילוי תקלת מנורת AIRBAG ביונדאי סונטה,

אני גר בבאר שבע,מלבד המוסך המרכזי יש מקום כזה?

פורסם

על מנת לאתר בעיה, פנה לחבר הפורום KamiTech.

הבן אדם מקצוען,ויש לו טנדר עם כל המכשירים כולל מחשב לאיתור תקלות,וחיבורים לרוב סוגי המכוניות.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
בדרך כלל למוסכים לא מורשי יבואן, יש (אם יש) סורק אבחון רק לתקלות מע' נהול מנוע, הזרקת דלק והצתה ולא למע' נלוות כ ABS, כריות אויר, בקרת משיכה וכו'.

מקום המסוגל לבדוק ולאבחן ולתקן ויתכן שיחסוך לך כסף בעלות החלקים הנו

"נ. איל ושות' מעבדת רכב ממוחשב" שברח' המתכת 26 א.ת צפוני אשדוד, טל' 08-8604615 או 057-7575544 ובקש את איל. תאם איתו קודם את בואך.

בברכה - רפי לין :smile:

[

בכול סקנר תחליפי באיכות נורמלי יש גם ABS SRS וניהול מנוע. איכות הסריקה היא של בעל המיקצוע ולא המכשיר.

יום טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

הבעיה ברכב היא שמנורת הAIRBAG דלוקה קבוע, שקניתי את הרכב לא היה לו מצבר(נפרק לגמרי) ולפי הבן אדם שממנו קניתי הוא אומר שזה בגלל זה ושצריך רק לעשות איפוס.

דרך אגב ישנה דרך לאפס את המחשב ?

פורסם

תופעה ידועה ב פיאט ויונדאי מפל מתח או ניתוק מצבר עם סויץ' פתוח מדליק נורת כרית אויר.

כל סקנר יעודי יכול לכבות את הנורה או לגלות את התקלה . מעבר לכך אם יש תקלה הז כבר ענין מקצועי של המוסך באופן פיתרון התקלות והבעיות.

פורסם

1. ראשית איפוס התקלה או מחיקה של התקלה רק בעזרת מחשב ייעודי.

2. אני מקווה שהמוכר לא עבד עלייך מכיוון שתקלה בכריות אוויר=נזק לכיס.

איזה כייף לי :)

פורסם
ואין שום דרך לאפס את המחשב (לא דרך סקנר)?

והאם מישהו מכיר מקום בבאר שבע שמטפל בזה?

לא לרכבים חדישים.

יצחק

• תוכן חדש...