Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://zap.co.il/model.asp?model_id=21269

איך הוא, בתמורה לכסף, ראיתי שהוא נמכר ב250 ש"ח באתר אולסייל, האם שווה? לסאב של 150 RMS.

גם שמעתי שSAGA היא חברת חסות של פיונר, ומהעודפים של פניונר מיצרים את המוצרים של SAGA מישהו יכול לאמת את זה?

:-) just smile
פורסם

אבל בכל זאת, הוא יוכל להרים סאב של 150 RMS?

כי זה דווקא נראה לי בסדר 250 שח. צריך לשמוע אותו, נראה לי הוא נותן תמורה לכסף.

פורסם

אז תשקול לחסוך טיפה ולקנות משהו שיעבוד אצלך טוב ודיברת על ההספקים של המגבר תהיה בטוח שהם פחות מחצי ממה שהם רשמו!

פורסם

הכל שאלה של תקציב...

בתקציבים שאתה מתעניין בהם, אתה מן הסתם לא מחפש מותגים ובטח שלא מותגי יוקרה.

גם כן נראה שאתה ב"חיתולים" עדיין

בתור התחלה, הנתונים שבאמת צריכים לעניין אותך במגבר ברמות האלה זה

א. הגנה נגד קצרים - זה אומר שלמגבר צריך להיות פיוז כהגנה נגד עומס יתר וגם צריך להיות רשום שיש לו הגנה נגד קצרים.

ב. התחלה שקטה - soft start - כמעט בכל מגבר היום יש את זה אבל עדיין במגברים כל כך זולים אתה חייב לבדוק שיש את המנגנון הזה - זה לא נעים לאוזן לשמוע "בום" מהרמקולים וזה בטח שלא בריא לרמקולים.

ג. יכולת עבודה בגישור (ברידג') - בכדי להרים סאב בצורה מכובדת.

ד. רצוי לא חובה - שיהיה עמיד בעבודה ב2 אוהם.

כל השאר פחות מעניין אותך כי בעוצמות שלו (הוואטים) ובאחוז העיוות שלו סביר להניח שהמגבר הזה ממש לא יעמוד בהצהרות היצרן

באופן כללי כשאתה בוחן מגבר גם חשוב לקחת בחשבון את ההספק שלו ואת אחוז העיוות שהוא מכניס משום שאלו הם הנתונים הקריטיים במגבר

אבל ברמות האלה יותר חשוב שהמגבר יהיה בטיחותי מאשר איכותי.

אם אתה באמת בהתחלה שלך - רכישה של מגבר ברמה הזאת יכולה להיות דווקא החלטה נבונה מאוד

- רצוי שתצבור נסיון על ציוד פשוט, לפני שאתה הורס ציוד יקר - וזה קורה וזה יקרה.... זה כואב אבל בסוף זה ישתחרר...

- רוב החברים בפורום לדעתי חוו לא פעם ולא פעמיים את החוויה הלא נעימה הזאת של ציוד שנגנב וזה קורה לרוב בגלל "התנהגות" לא נכונה של בעל הרכב - הגברה באזור המגורים שלך, השווצות לסוגן וסתם אנשים ששמו לך עין על הרכב, שכונה רעה וכיוצא בזה...

עדיף לחוות את הכוויה הזאת בפעם הראשונה על מערכת שפחות כואב לאבד...

אם אתה רוצה תתחיל בזה - אבל לשלב הבא - תחסוך.... תחסוך... ותחסוך... אחרת אתה תתחיל כל פעם לשדרג חלק ולא תצא מזה עד שתהיה מרוצה - חבל...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לאנוס, האמת היא שזה המגבר הראשון שאני מתקין באוטו שלי לבד, ואני קודם רוצה להתנסות עם הכל,וזה לבנתיים אני חושב יספיק לי ויתן תמורה טובה לכסף, ואז כשיהיה לי תקציב אני יקנה משהו טוב.

כי הרי בגדול 250 ש"ח זה לא הכי נורא.

פורסם

אחי זה בשיוק כמו שתקח עכשיו את הכסף ותשרוף אותו הוא לא שווה את המחיר יש איזה מבר פלטינום אודיו שהוא גם זבל סיני אך יתן לך תמורה הרבה יותר מהמגבר הזבל הזה....והוא גם 4 ערוצים לשידרוג המערכת שלך בעתיד וניתן להשיג אותו ב-500 ש"ח

HU: Pioneer DEH-1650 Front: JBL GTO 6506

Amp: ORION 4004 Sub: Kenwood W3009

פורסם

יש מגבר נחמד ועובד טוב ב300 שקלים.http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=YHRY1000

התמורה הכספית תהייה יותר גבוה מהSABA או מהפלטיניום,

תמיר

פורסם

תמיר,

מה ברצינות הR&Y הזה יתן תמונה טובה יותר מהפלטיניום ומהסגה? דווקא חשבתי שהוא יותר מדיי זבל.

פורסם

אהבתי את הדיון על מה יותר זבל בזבל..

לדעתי אין קיצורי דרך בחיים. וכמה שגם לי זה כאב להוציא 1100 שקל על מגבר שזאת משכורת של חודש שלם והשאיר אותי בלי גרוש ליציאות עשיתי את זה כי זה חשוב לי. וכמה שכל מי שאני פוגש אומר לי הגזמת תעזוב אותך עוד מעט אתה מתגייס מה תעשה עם הכל וזה. ואני אומר להם שמה אכפת לי האוטו לא אמור לברוח לשום מקום ואז תמיד שאני אחזור פעם ב3 שבועות הביתה נוכל להביא כמה נקבות..

ובקיצר נחזור לעניין אם אין לך כסף תחכה עד שתמצא מציאה ביד שניה, אני חיכיתי איזה 3 חודשים בין הקומפ' למגבר ותאמין לי זה היה שווה את זה כי אתה מרגיש פתאום איזה הבדל עצום ואתה מאושר ברמות.. תחפש JBL 75.4 יד שניה או MAC AUDIO Z4200 אלה צריכים להיות יחסית זולים ליד שניה, למרות שבמונחים של יד שניה בעוד 100 שקל אפשר לעלות שם רמה לאוריון וכאלה.

רותם

רותם

פורסם

"כמה נקבות"??? :shock::roflmao: אהבתי... "היי מותק, יש לי סאב ברכב! בואי כנסי...." אתה גנוב לגמרי... או שאתה פשוט בן 18...

אותך לליטל!!!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
"כמה נקבות"??? :shock::roflmao: אהבתי... "היי מותק, יש לי סאב ברכב! בואי כנסי...." אתה גנוב לגמרי... או שאתה פשוט בן 18...

אותך לליטל!!!

חח שמע אם רשמתי שאני לפני גיוס אז כנראה שכן אני בקירבת 18, וראסמי זה מושך ערסיות מה אתה מדבר.. כל הש**וטות האלה שומעות ככה מוזיקה בוקעת מפונטו פשע מדהימה קופצות פנימה. חח ועוד שהן רואות את הנהג אז בכללל! (מזל שיש לי נהג חתיך) חח סתם בקיצר יהיה טוב ולא נחרוג מהנושא. אה ובקשר למילה נקבות שעה חשבתי אם לרשום נקבות, בחורות, כוסיות, והחלטתי יאלה מה אני אעשה ככה אני, אני אומר נקבות..

רותם

• תוכן חדש...