Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

בשעה טובה קיבלנו את האוטו החדש רנו מגאן 2!

באוטו נכון לעכשיו יש קומפוננט קיקר סידרה K בגודל 6.5 אינץ', פאנל אלפיין 9855, סאב 12 אינץ של פיניקס גולד עם הספק של 350 רמס והכל מוגבר על מגבר 4 ערוצים.

מה שאני רוצה זה להתקין בדלתות האחוריות רמקולים, הבעיה שאין לי מושג מה הגודל ואיזה צורה אפשר בכלל להכניס לשם! אני לא רוצה סתם לפתוח את הדלתות כי אני מפחד לשבור משהו או אלוהים יודע מה, אז חשבתי אולי מישהו כבר התנסה כאן בנושא הזה היות ואני רואה המון רנו מגאן 2 על הכביש!

בשביל לא לפתוח שירשור נוסף אז אני אכניס עוד שאלה אני מתכנן להכניס מגבר נוסף בשביל להגביר את הסאב לחוד, איזה מונו או מגבר שתי ערוצים כך שיוציאו 350+ RMS.

מה עדיף יותר המונו או השתי ערוצים?

ככה גם יתפנו שתי ערוצים על המגבר הגדול ואז הרמקולים והקומפוננט יקבלו הגברה ממגבר אחד והסאב יקבל הגברה ממגבר שני.

כל הצעה או תגובה תתקבל בברכה!

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

אני מאמין שכמו בכל דבר מה שמיועד במיוחד לשימוש הוא הטוב ביותר ולא קומבינות ולכן מונו יעשה עבודה טובה יותר אך גם המחיר בהתאם

דרך אגב מה ההספק של הסאב ?

ואם אני לא טועה הגודל בדלתות האחוריות הוא 5 ורבע

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם
דרך אגב מה ההספק של הסאב ?
סאב 12 אינץ של פיניקס גולד עם הספק של 350 רמס
kashat18,

על מנת לענות לך באופן ספציפי של שאלתך, הייתי שמח אם היית כותב איזה מגבר 4 ערוצים יש לך. ברמת העיקרון כמובן שמומלץ להגביר סאב עם מונובלוק. כמו כן מהו הדגם המדוייק של הסאב?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

הדגם המדוייק של הסאב הוא OCTANE-R 12 INCH 350 RMS

המגבר הוא ארבע ערוצים של סאונד סטורם (לא סאונד סטרים) מוצהר 150*4 רמס

מקווה שזה יעזור

אלכס.

פורסם

מישהו יכול להמליץ על מונו של 300-400 רמס עד 1000 שקל?

אפשר להמליץ גם על מגבר שתי ערוצים.

ועוד שאלה, האם עדיף לשים בדלתות אחוריות קומפוננט או רמקול? אני עוד לא בטוח אם הוא יוגבר או לא זה תלוי באם אני אקנה מונו או לא...

תודה.

אלכס.

פורסם

לא נראה לי שתמצא מונובלוק חדש במחיר הזה , אבל אם אתה מוכן להיתפשר על יד שניה תוכל למצוא את המגנט פנטום והלנזר 1200D או שתי יציאות JBL 180.2 בתווך המחירים שלך.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

• תוכן חדש...