Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין במידע על חמוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא עושה רעש כמעט.

ההתנסות שלי עם חמוס הייתה באיטליה, שכרנו שם וילה שבעל הבית שם שם את החמוס שלו, באיטליה דרך אגב קוראים להם פ?ר?ט?ע, חיה מאוד מאוד חמודה וחברותית, יש לה ציפורניים חדות, והיא לא הייתה ממש מסריחה (ישנו איתה :?), אני בעצמי שקלתי לגדל אחת כזאת, באמת התרשמתי ממנה לטובה.

והיא גם חיה חמודה שמסתובבת לידך ואיתך, רצוי שיהיה לה כלוב גדול להיות בו ולצאת איתו לטיולים (אומנם נראה מוזר אבל כמו כלב הוא גם צריך לצאת לאיזה פארק פעם ביום להשתחרר).

פורסם

מהניסיון שלי עם חמוס: הריח נוראי ומשתלט על כל הבית. אם זה יורד בעיקור - מצוין. מה שאני לא בטוח שיורד בעיקור זה האופי, וזה אלמנט חשוב לא פחות. החמוס הספציפי שאני הכרתי היה רשע מרושע, וניצל כל הזדמנות לתקוף ולנשוך. זה פשוט הפך את החיים איתו ללא נעימים. אי אפשר היה ללטף אותו או לשחק איתו - הוא פשוט היה נושך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבחור הנ"ל מחפש לקנות ג'יפ.

שים לב לחתימה שלו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=108021&highlight=%E4%E7%EE%E5%F1

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

היית עושה חיפוש פשוט, וגם אתה היית חד עין, סטייל האיש צד"ל היחידי שמתכנן בתים

פורסם

כמה באמת עולה חמוס/ה.

והאם אפשר בזמן שנמצאים בבית לתת להם להסתובב חופשי (כשנמצאים בבית!)

ועוד שאלה קצת טיפשית אבל עדיין, אם יש לחמוס/ה שם, ואקרא בשמו, הוא יבוא, או שאין לו כזאת תבונה.. כלבים מן סתם מצטיינים בזה, חתולים איטיים בזה. חמוסים ..? (ואני שואל את זה כי דובר הרבה מהטקסטים שקראת שחילקו פה, שהם סקרנים והם מחפשים מקומות מסתור ואנאערף, אז.. פתאום יעלם לי החמוס ומה אעשה.)

• תוכן חדש...