Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם כבר שנה שאני מיתכוון לעשות ניקוי ושיפוץ לקרבורטור שלי בפיאט אונו 45 שנת 93 ואתמול הגיעה הזמן. הניקוי בוצע על ידי בפעם הראשונה בחיי, אך אני חייב לציין שלפני זה התנסתי בפירוק והרכבה של קרבורטור מאותו הסוג שקניתי לשם ניסיונות.

הפירוק ניקוי והחלפת כל מה שצריך בוצע ,אך אני תוהה למה הדיזה הראשית שהייתה מורכבת אצלי בקרבורטור גודל החור שלה הייה 1.50 והדיזה החדשה בקיט שיפוץ הייתה 1.75 (חייב לציין שהדיזה הישנה הייה לה חוד שחוק מאוד יחסית לחדשה) למרות זאת הרכבתי אותה והתקנתי את הקרבורטור במקום אני חייב לציין שכל העבודה לקחה כ 4 שעות ואחרי שני התנעות מתוחות שלא צלחו , ההתנע השלישית בינגו!

האונו שלי התניע בשאגה רמה כאילו אומרת תודה (טוב אולי אני קצת ניסחף עימכם הסליחה ,בכל זאת פעם ראשונה).

נסיעת המיבחן הייתה מצויינת כל הרעידות לאחר עזיבת דושת הגז נעלמו כלא היו וביכלל המנוע נישמע הרבה יותר טוב אבל אני חייב לציין שיש לי הרגשה שהטורים בסרק גבוהים מידי אני מאוד קשוב למנוע כך שבזה אני די בטוח אבל מה שמעניין הוא שהיום ביצעתי נסיעה יותר ארוכה (אני מחיפה לא מיתאפשר הרבה נסיעות כרגע) שכללה גם עלייה מסוימת ובעלייה אני מרגיש שהפיאט שלי מאבד מכוחו ודוושת הגז לא עוזרת לכן נידרש צ"וק (ידני) כדי להמשיך ולעלות והשאלה שלי היא אל מומחי הקרבורטורים מה יכולה ליהיות הבעייה ? אני משער שזה עיניין של כיוון ואז נישאלת השאלה האם ניתן לבד או שדרוש מיכשור מיוחד ואם מישהו יכול במיקרה כזה להמליץ על מוסך בחיפה אודה לו מאוד.

פורסם

לא מכוונים לבד קרבורטור אם לא יודעים. כיוון לקוי יגרום ליותר נזק.

תפנה למכון קרבורטורים קרוב שאתה סומך עליו, ותבקש שיבצע כיוון - אני מאמין שאם יגבו, יקחו כמה שקלים, לא יותר...

פורסם

כדאי ומומלץ, במיוחד ע"י בעל מקצוע בעל ידיים נכונות (לדוגמא, חברינו המוכר - צביקה).

לא יאמן מה שכיוון נכון יכול לעולל לרכב.

פורסם

אל תעשה מזה תורה מסיני,את החלק הקשה עברתה,יש מספיק מדריכים באינטרנט(הטובים באמת באנגלית)

לכיוון קרבורטור,וזה לא עד כדי כך מסובך.

פורסם

לצערי הרכב אני לא נתקלתי במכוני קרבורטורים אמינים באזור חיפה ושיהיו גם הוגנים כמו שצביקה.

גם אני נסעתי אל צביקה (לפני כשנה) במיוחד לשיפוץ וניקוי קרבורטור בפיאט אונו 1.1 1993 ואני מאוד מרוצה מהתוצאות, היחס וההתיחסות המקצועית עד היום (למרות שהקפה שלו מזעזע).

המלצתי לך לנסוע אליו.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אם יתחילו להמליץ כאן כל האנשים על צביקה השרשור הזה פשוט לא יגמר :D

תחסוך לנו את הטרחה ותנסע אליו - אתה אפילו קרוב מאוד! קח הפסקה משגרת הקטיושות ותלך לסדר את הקרב'.

יום טוב,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם
לא מכוונים לבד קרבורטור אם לא יודעים. כיוון לקוי יגרום ליותר נזק.

תפנה למכון קרבורטורים קרוב שאתה סומך עליו, ותבקש שיבצע כיוון - אני מאמין שאם יגבו, יקחו כמה שקלים, לא יותר...

אפשר,גם אפשר לכוון קרבורטור לבד אם יודעים.

תפנה למכון קרבורטורים קרוב גם אם אינך סומך עליו, ותבקש לבדוק לאחר שתבצע את הכיוון הבא:

הניע מנוע ,סגור את בורג הכיוון טורים נמוכים,כל פעם רבע סיבוב עד שהמנוע יתחיל לרעוד.

מהנקודה הזאת תתחיל לפתוח,כל פעם רבע סיבוב עד שהמנוע יעבוד עגול,ואז עוד שמינית סיבוב.

אם אינך יודע מה זה "עובד עגול", הניח חפיסת סיגריות בעמידה על מכסה השסתומים,ופתח הבורג

עד שתפסיק לרעוד.

אל תשכח לדווח לנו,לאחר הכיוון העצמי והבדיקה במכון.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תודה רבה לכולם אכן השיטה עובדת וטובה ניסיתי אותה והיא בהחלט משהו שניתן להתחיל ממנו אבל עדיין החלטתי שפעם ב 3 שנים במיוחד שעשיתי את כל הניקיון לבד צריך לבצע את הכיוון במכון ץ

אחרי בדיקה קצרה ש ה co שלי יחסית גבוהה כך שבזה טיפלו וכיוונו קצת את הטורים עלה 50 ש"ח בקיריית ביאליק אצל ניסים קרבורטוריםמחיר סביר יחסית לאחרים וגם היחס מקצועיות בסדר .

• תוכן חדש...