Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאוץ' (זהירות, תמונות קשות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה כבר אפשר לצפות מהם?? , אפילו עם כל כך הרבה כסף שכל לא צומח שם..

ON\ON זה 2 פונקציות בכפתור אחד... , הראשון מפעיל איזה דלת או משהו והשני מחובר ללבנת "פלסטלינה" :twisted:

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדלתות האחוריות הנפתחות למעלה ברכב השחור- אין מקום חנייה שאפשר להשתמש בדלתות כאלה...

ניסיתי לשבור את הראש על צורת פתיחה לדלת, כמו "דלת צד"-מחליקה על מסילה כלפי מעלה.סטייל חופה של מטוס או יותר כמו ארון תריס ללחם...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
איך מכבים את הדבר הזה?...:lol:

acoord18ft2.jpg

תשובה רצינית: מצב ON זה מתג למעלה או מתג למטה. OFF זה מתג באמצע (ניצב). לרכישה

בחנות החביבה עליך ברחוב הר ציון.

:turn-l:
פורסם
טל, אני שמח לראות שאתה מתעניין גם בארכיטקטורה.

אכן, בתמונה שהעלת רואים בית שתוכנן בטעם רע, עם עירוב סגנונות מתקופות ותרבויות שונות. העיטורים מסביב לחלונות - סגנון מצועצע לא מוגדר, המרפסות הזיזיות שייכות לסגנון אחר, וחדר המדרגות הוא עירוב של בניה עכשיווית בלוחות זכוכית גדולה עם חלון שצורתו מקורה בחלון הורטיקלי של תקופת הבאוהאוז.

שים לב שאפילו המכונית שנקלטה במקרה בצילום לפני הבנין, מעידה על הטעם הרע של מתכנניו.

בהחלט מסכים איתך,

הקוים הישרים והסימטריים של החלונות, מבית מדרש הבאוהאוס, ביחד עם הקשתות התחתונות וקישוטי החלונות המצועצעים מרמזים, אולי, על תקופת הרוקוקו הצרפתי.

כל אלה משאירים טעם נובורישי מר בפה, בייחוד עם צבע האדמה הכתמתם בו קישט בן דודנו את ביתו.

יחד עם זאת - הגדר - הינה מדהימה, לטעמי, ולא הייתה מבייש רחוב ברלינאי מעוצב למשעו.

חבל שהרכב המוזר הזה מסתיר את חלקה התחתון.

אולי לטל יש תמונה טובה יותר... ללא הרכב?

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

כשהדלתות פתוחות בזוית הזו נראה כאילו הוא עומד להמריא...

Acoord27.jpg

ועכשיו ברצינות, מה לגבי הזוית של הגלגלים האחוריים? יש למישהו תשובה מדעית לאיך בדיוק האוטו נוסע ככה?

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

אין פה משהו מדעי, האוטו הזה חוץ מלחנות ולהרהיב לא בדיוק נוסע. אולי מהבית וחזרה וזהו.

כך או כך, לא הייתי ממהר לקחת איתו סיבוב פחות מרחב מאווווד...

• תוכן חדש...