Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תרמוסטט פולו 2002.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

רציתי לדעת האם קיימת בעיה ידועה ברכבי WV פולו בטרמוסטט שלהם?

היום כשנסעתי עם החברה שלי לכיוון נתניה ממעלות שמתי לב שהמנוע מתחמם(החום עלה עד 110C ואף מעבר לזה),מייד עצרתי בצד נתתי לו להיתקרר והוספתי מיים כי הייתה רתיחה וכל המיים ברחו וכך היה כל איזה 5 ק"מ עצירה בצד הוספה של מיים(לא רציתי שילך ראש מנוע) וגם כל הדרך חזרה אותו הסיפור.

כשיצרתי קשר עם הבוס שלי(מנהל מוסך) הסברתי לו את הבעיה הוא ענה לי שהוא כבר נתקל בבעיה דומה באיביזה חדשה וישר אמר לי לבדוק אם יש הבדלי חום בין הצינור העליון לתחתון של הרדיאטור,כמובן שהצינור העליון היה ממש ממש חם והתחתון היה חם כך שהיה ניתן לגעת בו ביד(והיה לחץ בשתי הצינורות),כשאמרתי לו את כל זה הוא אמר שזו בעיה בטרמוסטט(תקוע) ושיש להחליפו.

בדרך לבית עצרתי בחלקי חילוף ורכשתי טרמוסטט חדש(70 ש"ח),כשפירקתי את הטרמוסטט הישן הוא פשוט היתפרק אצלי ביד לשתי חלקים.

לאחר ההחלפה לטרמוסטט חדש הטמ"פ סדירה 90 צלזיוס והמנוע לא מתחמם יותר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אהלן

בעבר הייתה להוריי פולו 2002 1.4 ידנית.

שמעתי פה ושם אנשים שאמרו שהיו להם בעיות עם התרמוסטט, ברכב שלנו במשך 5 שנים ו- 110 אלף ק"מ לא הייתה שום בעייה כזו וגם שום בעיית התחממות.

תמיד לאחר מס' דקות של התנעה ונסיעה מחוג החום היה מצביע על החצי ונישאר שם קבוע.

אגב, מה לגביי נוזל קירור? האם יש ברכב את ה- G12/G12PLUS הוורד/אדום של פולקסוואגן?

פורסם

מדיונים קודמים הבפורום באותו נושא דובר שיש חלק בטרמוסטט שעשוי מפלסטיק וסגירה לא רגישה שלו עלולה לסדוק אותו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ברכב היה נוזל קירור יעודי G12 ורוד(אני החלפתי לפני שבועים),קודם לכן אצל בעלים קודמים היו מיים רגילים(בני ז****).

אכן הטרמוסטט עשוי מפלסטיק וכפי ששמתי לב הטרמוסטט פשוט נתקע בזמן הסגירה שלו,עקב עייפות החומר חלק פלסטיק אחד לא ניכנס לתוך השני וכך הוא היה נתקע,כמו כן שכבת האבנית שהצטברה עליו גם כן גרמה לו להיתקע.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

טרמוסטט ובית טרמוסטט (פלאנץ' מים) הן מחלות כרוניות בכל דגמי פולו משנת 95' ועד 2003 לפחות.

עדיף לבצע החלפה יזומה לחלפים הללו כל כמה שנים כדי למנוע הפתעות לא נעימות.

מחיר החלפים לא יקר, אם לא קונים אותם בחברה אלא בחנות המתמחה בחלקי חילוף לרכבי VW, כמו זו שישנה ברח' תושיה בת"אף שאת שמה אני לא זוכר כרגע.

העבודה לא מסובכת לביצוע עצמי והשקט הנפשי שווה את הטרחה.

כמובן שיש למלא את מערכת הקירור בנוזל G12+ מקורי.

• תוכן חדש...