Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום, שמי סער ואני חדש פה...

רציתי לבקש עצה, יש לי חבר, נקרא לו א. והוא יהיה סטודנט בקרוב, מחפש רכב בסביבות 20 אלף ש"ח.. 22 גג. בכל מקרה הוא חושב על פיג'ו 205 או 106 מה דעתכם..?

האם מישהו יכול להמליץ מה חשוב לבדוק - היות וזה רכב משומש..

הכוונה, האם יש לרכבים הנ"ל בעיות במכלולים ידועים ? מעבר לבדיקות הסטנדרטיות...

ובכלל - עלויות אחזקה וביטוח..

אשמח לתשובות באימייל או באיי סי קיו שלי..

בתודה מראש

סער..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

היי סער, קודם כל ברוך הבא :wave:

בקשר לשאלתך

האם מישהו יכול להמליץ מה חשוב לבדוק - היות וזה רכב משומש..

פה תוכל למצוא מאמר מעולה בנושא:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=12836

המאמר לא מתייחס לדגם כלשהו ובעיותיו ספציפית, אך מועיל ביותר ושווה קריאה :mm_yeah:

*המלצה: קרא את המאמר בעיון, הוא תורם.

בהנחה והוחלט על רכב מתוצרת פיג'ו (כמו שאמרת) , אז בשביל פרטים נוספים על עלויות וכדומה, פרט מעט יותר על מנת שנוכל לעזור לך,

על איזה דגם של 106 מדובר? ( אקס-אר, קיד...?) או של 205(ג'י-אל, פוראוור...?), לאיזה מטרות נועד הרכב? נסיעות קצרצרות לעיתים רחוקות או כל יום נסיעה ארוכה?

אני אנסה לענות לך בכל זאת:

אמינות ואחזקה - ראוי לציין כי צרפתיות לא נחשבות אמינות, והסיכויים שחברך יבלה במוסך רבים. זה מעיד, כמו ששאלת, על אחזקה.

על נושא האמינות יש וויכוח, וכמובן שהעניין תלוי גם באופן הטיפול ברכב. :idea:

טיפולים ותיקונים שיגיעו בזמן, נסיעות רגועות ושמירה על הרכב, יעניקו למנוע ולמכלולים השונים חיים ארוכים יותר.

צריכת דלק - כמובן שמדובר בנפחי מנוע קטנים, וצריכת הדלק תהיה נמוכה גם כן ולא מוגזמת. זאת בהנחה וחברך לא "יקרע" את הרכב, ואז האוטו גם יאכל שמן.

ביטוח - ציינת כי חברך בן 22+, על כן הוא לא נהג חדש ואני מאמין שהביטוח ינוע באיזור ה-4 אלף(זוהי השערה לבד) . אני בתור נהג חדש, שנוהג על רכב גניב שהביטוח שלו יקר, משלם 6600 ש"ח ביטוח ! גניבה... :?

מדובר בביטוחים שכוללים צד ג', ומקיף.

את הדיון בשאר הנושאים שבהם אני לא בטוח בדברי, אני אשאיר לאנשים שמבינים יותר ממני.

נשאר לי רק לאחל בהצלחה ! :wink:

• תוכן חדש...