Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם על FIREFOX

zeashbe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקסטון אחד החרטוטים?

תנו לי בבקשה רשימת חסרונות של מקסטון, נראה לי שפשוט לא התעסקתם עם ההגדרות שלו... (וצריך על מנת שהוא יהיה מושלם)

מעבר לזה, אי אפשר לוותר על הMOUSE GESTURES

דבר שכשמתחילים לעבוד איתו, אי אפשר בלי.

פורסם

אהה.... פה קבור הכלב...

בעצם, אלו פעולות רגילות שאתה עושה במשך הגלישה שלך, כמו ללחוץ על BACK FORWARD, REFRESH, CLOSE TAB, ועוד הרבה, אז במקרה של דפדפן רגיל, אתה עולה עם העכבר למעלה לחפש את הכפתורים, ובמקרה שיש MOUSE GESTURES, אתה לוחץ על הכפתור הימני ומזיז את העכבר שמאלה, זה למשל עושה BACK, או מזיז את העכבר למטה וימינה, סוגר את הTAB הנוכחי. הבנת את העניין, אני אישית לא מסוגל בלי זה, כל כך נוח, כל כך מהיר וכל כך יעיל!

אה, וזה עובד מושלם!

אין חסרונות במקסטון, עד אשר תוכיחו אחרת...

פורסם

ואם אתה אחד כמוני שמסמן את הטקסט שהוא כבר קרא בכחול (עובר עליו עם העכבר) זה עדיין יכול לעבוד?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

רוצה חסרון במקסטון ?

הוא מבוסס על המנוע של אקספלורר!

מה שאומר שבסוף היום הוא עדיין יחסית לפיירפוקס:

איטי

מבזבז זיכרון

פחות יציב.

הוא משתמש בפלאגין של ווינדווס והוא תלוי בפעולה התקינה שלה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מעבר לזה, אי אפשר לוותר על הMOUSE GESTURES

דבר שכשמתחילים לעבוד איתו, אי אפשר בלי.

מסכים לחלוטין -- וזו היתה הסיבה העיקרית שלי כשניסיתי את פיירפוקס לפני שלוש שנים בערך. הוא עוד היה אז פיירבירד...

לא ניסיתי את מקסטון כי אני עובד גם על לינוקס ויותר נוח לי להשתמש בדפדפן זהה על שתי מערכות ההפעלה. כשאני צריך לעשות משהו באקספלורר אני מרגיש גידם, צולע וחצי עיוור.

פורסם

1. הגירסה האחרונה של פיירפוקס 1.5 היא הרבה יותר טובה מהגרסאות הקודמות!

לי אישית אין שום בעיות עם הפיירפוקס.

הוא ה ר ב ה יותר מהיר בזמן טעינת הדפים מאקספלורר!

יש גם הרחבה FASTERFOX שמשפרת עוד יותר את הביצועים.

אם אתה מוריד את כל הפלאגינס אין סיבה לתקלות מלבד באתרים שלא נבנו עבור פיירפוקס..

- ואלו לא אתרים גדולים בד"כ אלא בנייה עצמית או אתרים מיושנים וכדומה.. האתרים הגדולים בנויים לפיירפוקס.

בוני האתרים כיום בונים ממשק שיתאים גם לפיירפוקס.

2. מי שמתעקש יש הרחבה שפותחת לך בפיירפוקס לשונית של אקספלורר!

אם אני לא טועה זה נקרא IE TAB

שוה להורדה כשיש צרות עם וידאו או תמונות באתרים לא תואמים -לפתוח את זה בטאב כ-IE..

• תוכן חדש...