Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם!

היום הורדתי שיר מהאנטרנט אך יש בעיה אחת. ההתחלה שלו (משהו כמו 10 שניות ראשונות), ממש מרגיזות ומיותרות. רציתי לדעת אם יש למישהו מושג על איזו תכנה שמאפשרת לערוך את השיר ולחתוך פשוט את השניות הראשונות המבוקשות של השיר.

האם קיימות תכנות פשוטות ל"עריכת" השיר, מבלי יותר מדי פיצ'רים וסיבוכים?

תודה לכל העוזרים.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תכנה חמודה אבל לא הבנתי מה אני צריך בדיוק לעשות ע"מ ליצור את הקובץ החדש המבוקש. לחתוך הבנתי, מה הלאה?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ישנה תוכנה שנקראת MP3 Cutter Joiner. נוחה מאוד, אני משתמש בה המון לצורך הכנת צלצולי MP3 לטלפון הסלולארי שלי.

תוריד מהאימיול את הגירסה המלאה של התוכנה, היות והתוכנות באינטרנט הן מוגבלות בזמן בלבד. (לפחות עד כה לא מצאתי להורדה מלאה)

פורסם

בכל NERO יש אחת

קוראים לה WAVE EDITOR, כשמה לא היא, היא גם עורכת MP3's

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לחתוך מוזיקה ובכלל לעבוד עם ערוצים וכו יש כמובן את התוכנה המדהימה של ADOBE - AUDITION

עדיף את החדשה... גירסה 2

לגבי המרה לMP3 יש הרבה תוכנות - הכי מהירה שאני מכיר ומשתמש זה MUSICMATCH JUKEBOX

כמובן נרו , ווינאמפ, מדיה פלייר 11 החדש (באנגלית בלבד בינתיים) ועוד..

פורסם

לחתוך מוזיקה ובכלל לעבוד עם ערוצים וכו יש כמובן את התוכנה המדהימה של ADOBE - AUDITION

עדיף את החדשה... גירסה 2

לגבי המרה לMP3 יש הרבה תוכנות - הכי מהירה שאני מכיר ומשתמש זה MUSICMATCH JUKEBOX

כמובן נרו , ווינאמפ, מדיה פלייר 11 החדש (באנגלית בלבד בינתיים) ועוד..

יש מדיה פלייר 11 בעברית

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=he&FamilyID=a75638ef-2ed1-43db-881f-c9ff337c2e91

רז

פורסם

המרת שירים לMP3 ופורמטים נוספים: FREERIP

פיצול קובץ MP3 גדול: NERO & PREMIUM WAVE ADITOR, הוא פשוט מזהה את זה עפ"י הדיליי בין השירים, ושומר אותם בנפרד.

כגם הMUSICSPLITER ותוכנות נוספות יעשו את העבודה.

under construction..

• תוכן חדש...