Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 1.6

אריק ח.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי 106/סקסו/ZX וכ"ו.... לא מצאתי כלום !!

הציעו לי פולו 1.6 ידנית ( אם אני לא טועה זה הדגם של ה - 75 כ"ס ), שנת 95, יד 1, 121K ק"מ.

אני יודע שהרכב טופל במוסך מורשה כל חייו.

איך הרכב ?

אמין ? התנהגות ?

תודה

אריק

פורסם

אם חיפשת XS אז ראיתי אתמול אחת

98

יד 2

כחולה

ידנית

נראתה די טוב סה"כ.

מספר הטלפון 053485313

לגבי הפולו היא אמורה להיות פחות מהנה. יותר אמינה. תמתין אולי לאחרים

שידעו יותר ממני אליה.

אני הייתי ממשיך לחפש 106 לא חסרות כאלו.

גיא

פורסם

בזמנו כשה אני חיפשתי IBIZA/POLO לא יכולתי למצוא ולכן "היתפשרתי" על 106 ולמה בגרשיים בגלל שאני לא מצטער לרגע שקניתי 106.

עם זאת הפולו המדוברת היא עם נתוני פתיחה מרשימים. סך הכל רכב אמין, בעל התנהגות סבירה ביותר אבל לא "ספורטיבית".

בגדול רכב מעולה ליום יום. על רכב כזה בדרך כלל יבקשו מחירון עם לא יותר, אני ממליץ לך לקחת את הרכב לבדיקה ועם הממצאים סבירים פלוס אז הרכב מאוד מומלץ.

יש לבדוק מול הבעלים עם הוחלף מנגנון חלונות חשמל שכן ידוע שיש איתו בעיה והחלונות נופלים (הבעיה לדעתי טופלה).

נ.ב

אני מדבר מניסיון שכן היתה לי איביזה CLX 1.6, שהושבתה בתאונה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

מניסיון של שבועיים בנסיעות מבחן על דגמי פולקסווגן, אני מביא את התרשמותי על הפולו.

חיצוניות - צורה נאה מאוד (יותר מהפולו החדשה).

התנהגות כביש - לא יציבה , נזרקת המון.

ביצועים - מנוע חזק + משקל נמוך = ביצועים סבירים + למנוע 1600.

אמינות - פה יש לי קצת בעיה כי אני לא מכיר מספיק אבל הייתי אומר שהרכב דיי אמין כיוון שעד עכשיו הפולואים הגיעו רק לטיפולים.

מחיר + סחירות - לא מש מעניין אותי וגם אין לי דיעה.

בגדול - מומלץ.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

כבעלים של פולו 1.6 אני יכול רק להצטרף. בנוסף, התנהגות הכביש שלה סבירה בהחלט. נהגתי קודם על יונאי אקסנט שנת 97', ואין מה להשוות - הפולו מרגישה יציבה הרבה יותר.

הבעיה שלי היא דווקא עם כוח המנוע : 75 כ"ס למשקל של 1400 ק"ג זה לא משהו. אני לא מצפה לפתיחות ברמזורים, אבל תוספת כוח בהחלט לא מזיקה כאן. העניין שופר במקצת בעזרתו של מר גיא פרילינג וחברת סופרצ'יפס. :-)

אני אוהב את ההרגשה מאסיבית, שאין כל כך בקטנות אחרות. ה- 106 היתה קצת קטנה בשבילי.

פולו 1.6 שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...