Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפשת רכב בסכום של 35 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפשת לקנות רכב בסכום של בערך 35 אלף... בהתחלה חשבנו על שנת 96 (טיוטה או משהו) ... ואז שמעתי שידיד שלי קנה את הרכב שלו- סיאט קורדובה שנת 2000 בסכום הזה... וזה גרם לי להתלבט כי תכלס אוטו שנת 2000 יחזיק הרבה יותר טוב, לא משנה איזה סוג הוא.

הקיצר, רציתי לבקש ממכם המלצות על רכבים טובים (אוטומט!!) במחיר הזה...

ואם באמת שווה לחפש סיאט קורדובה.. אני לא כל כך מכירה את הדגם הזה... (ידיד שלי אמר לי ששלא כבר שנה אצלו ולא עושה בעיות...)

תודה!

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

הקורדובה רכב סביר, והיתרון שלו מבחינתך הוא מחירו הנמוך יחסית לדגמים מבוקשים יותר.

מה הצרכים שלך מהרכב ? את מי הוא אמור לשרת ?

תני מקסימום פרטים ותקבלי אפשרויות רבות שאולי מתאימות לך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בקשר להבדלי מחירים בין הרכבים אני יסביר לך את הענין: יש רכבים שהערך שלהם יורד פחות עם הזמן

בגלל הביקוש בשוק שנובע ממתכונות הרכב כמו אמינות נוחות וכ''ד

אז לכן הסיאט מן הסתם תהיה פחות טובה מהקורולה ולכן היא עולה פחות והשאלה מה את מחפשת ברכב

יש אופציה טובה בשבילך שהיא הטויוטה סטארלט אבל אני לא בטוח שיש אותה בארץ בגירסה האוטומטית

לכן אני לא יודע אם היא רלוונטית אבל במידה וכן זה רכב מאוד משתלם הוא קטן אמין חסכוני וישאר

לך עודף אחרי הקניה גם אם הרכב יצטרך תיקונים

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
יש רכבים שהערך שלהם יורד פחות עם הזמן

בגלל הביקוש בשוק שנובע ממתכונות הרכב כמו אמינות נוחות וכ''ד

אז לכן הסיאט מן הסתם תהיה פחות טובה מהקורולה ולכן היא עולה פחות

אין קשר.

יש רכבים מבוקשים יותר ומבוקשים פחות מהרבה סיבות, חלקן בכלל לא רלוונטיות וחלקן בכלל לא מוצדקות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הצרכים מהרכב? תכלס אני נוסעת איתו לעבודה וחזרה ואולי גם אחרי העבודה. לא רייסים מטורפים או משו כזה.

לגבי הטויוטה סטארלט- לא מצאתי עליה כמעט בכלל חומר. נראלי שאין לה כל כך היצע בארץ.

השאלה הגדולה- כמה סיאט תהיה פחות טובה מקורולה? והאם לא עדיף סיאט 2000 מאשר טויוטה 90 ומשו?

נראלי שאני מעדיפה אוטו כמה שיותר חדש או יותר נכון שאני אצטרך כמה שפחות לקחת אותו למוסך.

פורסם

תראי לי יש גישה קצת שונה משאר האנשים קחי לדוגמה את המקרה שלך

אם זה הייתי אני והייתי מתלבט בין 2 הרכבים אני סבור שעדיף לקנות את הקורולה

להשקיע בה ליישור קו מלא (יישור קו = החזרת הרכב למצב חדש כמו שהוא יצא מהחברה)

ולהנות ממנו שנים רבות, מאשר לקנות את הסיאט.

אבל אני לא מכיר את הסיאט ואני גם לא מכיר את הקורולה הזאת נהגתי על הקורולה החדשה יותר

שנת 98 וגם על קורולה 2005 ולפי דעתי אלא 2 רכבים מעולים וטויוטה ידועה בכל העולם בזכות האמינות

שלה.

אבל אני חושב שכדאי לך לבדוק רכבים קטנים יותר כמו סיאט איביזה וסקודה פאביה

בגלל שהתקציב שלך לא גדול אז אני מניח שבטח גם ההוצאות של על הרכב לא צריכות להיות כאלה

למרות שקצת יותר קשה למצוע מכוניות קטנות עם גיר אוטו.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...