Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאתר הזה יש שם של סרט אימה (מתח למען האמת) הניצוץ... המממםםםםםם

זה סאב של פייל - הוא בטוח חזק - לגבי כל השאר... לא אוסיף!

פייל-אוף-שיט!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תשמעו אני לא מבין כל כך מה הקטע של החנות איך הם מוכרים אותו ב360 ש"ח שבארה"ב הוא עולה מהאתר של היצרן 143$...

משהו פה לא הגיוני!!!

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
תשמעו אני לא מבין כל כך מה הקטע של החנות איך הם מוכרים אותו ב360 ש"ח שבארה"ב הוא עולה מהאתר של היצרן 143$...

משהו פה לא הגיוני!!!

או זיוף או סוג ב' מה שהפך ללהיט בארץ

שי

פורסם

בקיצור מספיק להשוות מחיר לנתונים בשביל להבין שזה מוצר חד פעמי לא צריך להיות גאון

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

הניצוץ הוא יבואן בפני עצמו של כל הזבלה הזה ( תסלחו לי על הביטוי , אבל זו האמת ) , כל הסחורה שייש לו הכל אבל הכל סוג ב, ג, ד, ועוד .... מכשירים שעוברים תיקונים ונמכרים כחדשים ( רפרבישים ) מבלי ליידע את הלקוחות .

בגלל זה הוא יכול להרשות לעצמו לתת כאלו מחירים , תאכלס מי שקונה ממנו אלו רק עשירים , כי יש להם הרבה כסף לקנות ממנו כל פעם לאחר שהקודם התקלקל , חברה אין לכם מספיק כסף תחסכו עוד קצת ותקנו משהו טוב וממקום בטוח עם אחריות כמו שצריך ולא מאיזה "ניצוץ " , כי גם ניצוצות נעלמים .

פורסם
תמיר בזמנו עם סאבים של פייל המרובעים עשה אחלה פרויקט... ואחלה תוצאה

ואני לא חושב שהם היו מוצר חד פעמי

לא המעטתי מערכה של החברה אלא ניסיתי להדגיש נקודה שנתונים כאלה במחיר כזה לא יכולים להיות

ולכן משהו פה לא כשר בחנות הזו שמוכרת במחיר כזה ולא בחברה שייצרה את המוצר (בהנחה שזה לא זיוף)

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם
משהו פה לא כשר בחנות הזו שמוכרת במחיר כזה ולא בחברה שייצרה את המוצר (בהנחה שזה לא זיוף)
זה נכון, זה מה שרציתי להעלות..

יש פה משהו מסריח לא הייתי ממליץ לקנות ב"ניצוץ"!

לא רק בגלל העניין הזה אלא בגלל עוד כמה בעיות שחברים שלי שהיו שם נתקלו בהם..

פורסם

משהו פה לא הגיוני!!!

האמת היא שבארה"ב הוא עולה 58$

ומה שמעניין שלא רשום כמה RMS הוא

הם בטח בעצמם לא יודעים:-P

http://cgi.ebay.com/PYLE-12-SUBW00FER-3200-WATTS-MAX-POWER-NEW-WARRANTY_W0QQitemZ220012544407QQihZ012QQcategoryZ18803QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

ozwrx,

1. כך בחשבון שמה שעולה זול בסופו של דבר יעלה ביוקר.

2. אין מתנות בחינם.

3. הכסף אינו משקר, מה שעולה בזול בד"כ לא שווה.

4. אני ממליץ לך להפסיק ולחפש הרפתקאות.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

ומה שמעניין שלא רשום כמה RMS הוא

הם בטח בעצמם לא יודעים:-P

אני מתערב שזה מעט מאד ולכן הם מתביישים בכלל לרשום..

• תוכן חדש...