Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כידוע לכם הלנסר שלי עברה תאונה קשה, מקדימה ואחורה.

הרכב ללא מקיף.

רדיאטור וקויל הרוסים, מלבדם הכל תקין.

נזק גדול לפח, קורת אורך התקפלה מעט אך אותה מחליפים, וכמובן כל המתחת מקדימה מעוכה במעט.

שאלתי כזאת.

את התיקונים המכאניים אני יכול לעשות בעצמי, האם משתלם לשלם על תיקון פחחות כ 6 7 אלף, ואז למכור את הרכב בכ20 אחוז מהמחירון, אני יודע שהרכב חוץ מהתאונה במצב פשוט מצויין.

ממי שמכר רכב לאחר תאונה, האם אנשים רוצים הורדה גדולה במחיר? האם הם מפחדים עקב התאונה?

איך העניין הזה הולך?

אשמח לתשובה תודה.

פורסם

נחדד במעט את השאלה.

המחירון של הרכב הוא כ 18 19.

החלקים הפגועים מבחינת פח הינם רק פגושים כנפיים ומכסה מנוע.

כמו כן כל הקורות בקדמת האמבטייה, פגיעת שילדה בקורת אורך (קניתי את האווט עם קצה שלדה, הקורת אורך פשוט מתברגת לכן פשוט מחליפים לחדשה).

המתכת, שוב בקדמת האמבטייה ליד הקורה כולה התעקמה.

מבחינה מכנית, קויל שנשבר עקב פגיעת המצבר בו, ורדיאטור, וכמובן פילטר אוויר זז במעט ומיכל מים לשמשות וכדומה.

האמבטייה שלמה אך קורות רבות בה קיבלו סוג מסויים של מכה.

את התיקון המכאני אני יכול לעשות בעצמי, שאלתי היא לגבי הפחחות, האם לדעתכם שווה להשקיע באוטו כ 7 8K לתיקון ואז למכור בכ 20 אחוז ממחיר מחירון עקב המכה.

שתי הברירות שלי או למכור לחלקים במחירים מצחיקים של 2K או לעשות את התיקון הנ"ל ולקוות שיקנו וכך לקבל על האוטו כ9K.

הדבר היחיד שמטריד אותי הוא במכירה, האם יש ביקוש לסופר לנסר והאם אנשים קונים אותן למרות ששומעים קצה שלדה?

שוב תודה.

פורסם

כשאתה כותב 20% מהמחירון , הכוונה היא "מחירון פחות 20% ?

לדעתי , לא כדאי לתקן , מחיר התיקון המשוער עלול בקלות להתנפח בעוד כמה אלפים , כי בדרך יעלו עוד דברים , כמו חלקי פרונט שהתעקמו ואחרים .

לדעתי יהיה קשה מאוד למכור את הרכב המתוקן , לא משנה באיזה מחיר , בוודאי לא במחירון פחות 20%

פורסם

מסכים אם עם הכותב למעלה.להערכתי האופציות היחידות הם -אם יש לך סנטימנטים לרכב ואתה יודע שהוא במצב מצויין אז תתקן ותמשיך לנסוע איתו .או שעם כל הצער פשוט תיוותר עליו

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תנסה למכור אותה בחלקים. ז"א - למכור חלקים לבד.

בפורום יוצא לי לראות הרבה פעמים, אנשים שעשו תאונה עם רכב מסוים, ומוכרים את כל הרכב, מלבד השילדה בחלקים.

פורסם

לא נראה לי שמישהו ישלם יותר מ11-12 על הרכב הזה.

עם עלות תיקון של 8K (תמיד יש עלויות לא צפויות... וכמובן אל תשכח את הטרטור הבירוקרטי להוכיח לרשויות שהרכב תוקן) אתה מדבר על רווח של אולי 4K מכל הסיפור.

אם אתה מצליח למכור מנוע+גיר אתה כבר עושה רווח יותר גדול, ואז כל חלק נוסף זה רווח נקי (גלגלים, פלסטיקה, פנסים בצד שלא נפגע, וכו' וכו')

תתמקד בלמצוא אדם ו/או מוסך שצריך מנוע ו/או גיר מהסוג הזה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

wil תודה.

אך הרכב עומד אצלי בחנייה, וקשה לי לדמיין פירוק מנוע בעצמי ללא מנוף.

האם לך או למישהו יש ניסיון במכירת חלקים בלבד ואיך אני יוצר קשר עם מוסכים כאלה? אשמח לעזרה תודה.

פורסם

אף אחד לא יקנה לאנסר עם שילדה אחרי תאונה קשה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אף אחד לא יקנה לאנסר עם שילדה אחרי תאונה קשה

אפשר ביסוס לטענה הגורפת הזו?

אף אחד. אפילו לא אדם אחד.

איך קבעת את רמת התאונה? אפילו תמונה לא ראית.

אל תשפוט בלי לראות, ובבקשה אל תתן עצות אחיתופל.

פורסם
שלום.

כידוע לכם הלנסר שלי עברה תאונה קשה, מקדימה ואחורה.

הרכב ללא מקיף.

מודגש בשבילך

בוא נחשוב ביחד

לנסר זה לא אוטו נדיר

אתה היית קונה לנסר אחרי תאונה קשה (שוב, ניסוח של בעל האוטו, לא שלי) עם מכת שלדה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בתאונה הקשה, מה שנפגע הם הכנפיים והמכסה מנוע, כמה קורות באמבטייה התעקמו, כל הרדיאטורים התעקמו, והקויל נשבר.

את הגנפיים מחליפים, את המכסה מנוע גם כמו כן את הקורות, הכל על ברגים.

כמו כן את קורת האורך שנפגעה.

שאלתי היא במכון הרי יגלו שהרכב עבר תאונה קשה מקדימה מה שכבר יש לי קצה שלדה מאחורה.

וברצוני לברר לפני שאני משיע כמה אלפים טובים מאוד בתיקון האם שווה ומהו המחיר שאני יכול לקבל על הרכב במידה והמחירון שלו 19K.

פורסם
בתאונה הקשה, מה שנפגע הם הכנפיים והמכסה מנוע, כמה קורות באמבטייה התעקמו, כל הרדיאטורים התעקמו, והקויל נשבר.

את הגנפיים מחליפים, את המכסה מנוע גם כמו כן את הקורות, הכל על ברגים.

כמו כן את קורת האורך שנפגעה.

שאלתי היא במכון הרי יגלו שהרכב עבר תאונה קשה מקדימה מה שכבר יש לי קצה שלדה מאחורה.

וברצוני לברר לפני שאני משיע כמה אלפים טובים מאוד בתיקון האם שווה ומהו המחיר שאני יכול לקבל על הרכב במידה והמחירון שלו 19K.

אם המחירון אכן 19

עדיף לנסות למכור את הרכב לפירוקיה ולספוג את ההפסד,

אם תתקן- נניח יעלה לך 10, תמכור ב 14 נניח. ופה קיבלת את הכסף והזמן שהשקעת בתיקון.

בפירוק יש מצב שתקבל על הרכב בסביבובות ה2 -3K.

תעשה חושבים.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

VOLK

מה הקילומטז' של הרכבת איזו יד אתה? מה רמת הגימור? איזה מנוע ואיזה גיר?

לפי שאלות אלה אפשר יהיה לשער מה הביקוש לרכב זה, ומה הסיכוי למצוא אקזמפלרים תקינים, וממילא להעריך בכמה תוכל למכור אותו לאחר תיקון.

פורסם

אני הרבה פחות אופטימי מהרמן , לדעתי לא תוכל למכור ביותר מ-10 -11, אלא אם תיפול על פרייר, שיקנה את האוטו ללא בדיקה ולא תגלה לו את האמת (שיקול שלך ). ב14 אלף אפשר לקנות סופר לנסר ללא תאונות שלדה , אומנם מוזנחת קצת , ישנה יותר בשנה - שנתיים , וידנית ( אגב , שלך ידנית ? )

כמו שאמרו כבר לפני, יש שתי אפשרויות - לתקן את הרכב , בהמה הגבוהה ביותר , עד כמה שאפשר , ולהמשיך להשתמש בו , או אם זה לא בא בחשבון , לנסות למכור בחלקים .

פורסם
wil תודה.

אך הרכב עומד אצלי בחנייה, וקשה לי לדמיין פירוק מנוע בעצמי ללא מנוף.

האם לך או למישהו יש ניסיון במכירת חלקים בלבד ואיך אני יוצר קשר עם מוסכים כאלה? אשמח לעזרה תודה.

אתה לא צריך לפרק את המנוע בעצמך.

כשאתה מוצא מוסך שמעוניין במנוע+גיר, לדעתי הוא יעדיף כבר לקנות ממך את הרכב קומפלט ויבוא עם גרר ויקח אותו.

בינתיים אתה יכול למכור חלקים שלא קשורים למנוע/גיר.

פירוקייה מצויה לדעתי תשלם לך אולי 2000 שקל. (התעריף הנורמלי שלהם הוא 8% מחירון)

מוסך שיש לו קליינט לקניית מנוע ישלם יותר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...