Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתעניין ב opel commodore

Guest RAFIZ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכנס לEBAY הצרפתי ושם תמצא אחת במצב טוב מאד - לשיקולך!!

בהיבט המכני - אלו היו בד"כ מכוניות אמינות, כך שאם תרכוש רכב טוב, סביר להניח שלא תצטרך להתמודד עם בעיות מכניות, ובמיוחד שזה רכב אספנות שאינו נוסע יום-יום.

בהיבט של קוסמטיקה וחלקי חילוף למרכב - פה צפויה לך בעיה, מאחר ואורך חיי הדגם לא היו מי יודע מה ארוכים, ולפיכך במקרה דנן - יהיו לך בעיות של זמינות חלפים.

בהצלחה

מצא

מצא משה

פורסם

שלום לכולם ובמיוחד לבני.ל הגדול מכולם מאחיך חיים.

בני אתה שוכח שהיתה לי קומודור בצבע קוניאק מודל 1970 כמו חדשה בניילון.

יופי של אוטו נוסע כמו מטוס !!!

בברכה חיים ל

פורסם
אני שמח שישנן תגובות ... ושמח על הידע הנשפך..

אולם... האם אפשר להתמקד בדגם המבוקש... בכל זאת היפיוף עומד מולי ואני רוצה לדעת קצת עליו...

...?

לא הבנתי, מצאת אחת כזאת בארץ ואתה שוקל לקנות אותה?

באיזה מצב היא?

אכן, תודה לכולם על התיקון, מדובר בדיפלומט שקיבל את ה V8, ואני הכרתי 2 כאלה בארץ, מישהוא ראה, שמע עליהן?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הייתה עוד אופל עם מנוע V-8. אבל היא לא בדיוק הגיעה לייצור. אני מדבר על האופל CD משנת 69:

70opel_cd.jpg

אישפוז, וכמובן גם זאת...

Opel%20V8%20Bartels.jpg

C2297.jpg

פורסם

יש מיספר דגמים ש-המלך הוא קומודור GSI יוצר משנת 74

והיה תותח של רכב היה עם מערכת הזרקה והיו לא מעט מכוניות כאלה.

בברכה בני ל.

בני שלום,

איפה היו לא מעט כאלה, בארץ?

יניב

פורסם

כן,הקומודור יובאה לארץ באורח סדיר עד אמצע שנות ה 70',כשדגם הקופה הגיע בהזמנה מיוחדת.

דגמי ה GS לא הגיעו לארץ ביבוא סדיר,והבודדות שהיו הגיעו ביבוא אישי או היו בעלות רישוי דיפלומטי.

האדמירל והדיפלומט לא יובאו לארץ,כנראה שליאו גולדברג היבואן,לא רצה להתחרות בדגמי GM האמריקאיים שייבא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אז כן... אני מעוניין לקנות...

אם היא עומדת מולי, אז כמובן ...

אני פשוט מעוניין בקצת פרטים על מנת להיות שקול בהחלטה.

הרכב נראה מצויין, לפחות מבחינת פחחות/צבע. הוא לבן כמו בתמונות למעלה, וכבר על סטטוס אספנות.

הדגם הGS

הגג- שעשוי סקאי שחור- דורש טיפול, אבל קווים כלליים טובים ובהחלט ניתן לעמידו על הכביש.

לצערי עוד לא עברתי על המנוע הענק שלו(2800CC), ככה שאין לי כרגע התיחסות בעניינו.

אוכל לומר שלא נתקלתי בדגם הנ"ל, לפחות לא נוסע.

האם משהו יודע מהו הערך האספני של הרכב?

פורסם

הערך של הרכב באספנות הוא : כמה הוא חשוב לך , כמה הוא מדבר אליך וכמה אכפת לך ממנו .

זה לא למטרות שוק !

דעתי האישית :shock:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

1. אם גג הסקאי לא במצב טוב, זאת בעיה. הרבה פעמים נוצרים בגג סדקים ונלכדת מתחתיו לחות.

הגג מתחיל להחליד בלי שום יכולת שלך לראות מה קורה מתחת לסקאי.

נתקלתי כבר פעמיים ברכבים שנקנו למטרת שיקום וברגע שגג הסקאי הורד, הרכב נהפך לקבריולה:wink:

תן תשומת לב רבה לגג ובדוק את מצבו. אם במקרה ריפוד הגג הפנימי חסר או שיש בו חור, זה מקום טוב להתחלה.

2. לקומודור אין ערך אספני מיוחד בארץ או בעולם.

אם אתה מתכנן לשפץ ולמכור, שכח מרווח, זה לא יקרה!

אם אתה לא באמת רוצה להשקיע באוטו הרבה אהבה,תשומת לב (וכסף), חבל בכלל להכנס להרפתקאה הזאת. מותר לשאול כמה מבקשים עליו ובאיזה מצב הוא (מעבר לפחחות שהבנתי שנראית טוב)?

3. קומודור GS 2800 שנת 70..... יש למנוע הזרקת דלק? אמורה להיות לו בוש D-JETRONIC.

אם כן, יש לו 160 כ"ס.

4. אם במקרה תמצא את אחת מ 2 הדיפלומט V8 שהיסתובבו בארץ, להן כבר באמת יש ערך אספני בחו"ל.

יניב

פורסם

האמת שאחרי מעקב קליל אחרי השירשור הזה אני כבר לא בטוח שמה שצילמתי הוא אופל קומודור

אבל הנה התמונות - תשפטו בעצמכם

אכן, דיפלומט איט איז...

רון.

DSC04042.jpg

3.jpg

DSC04040.jpg

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

המכונית המצולמת היא הדיפלומט V8,שהיתה בעלת מנוע GM 5.4 230 כ"ס וגיר TH350.

בניגוד לאמריקאיות בנות תקופתה,לדיפלומט היתה התנהגות כביש טובה עקב שימוש במיתלה אחורי ניפרד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הגג- שעשוי סקאי שחור- דורש טיפול.
תיזהר ותבדוק טוב טוב את הגג. ראיתי כבר לא מקרה אחד ולא שניים של רכבים עם גג סקיי שתחתיו לא היה פח אלא פירורי חלודה.

גג סקיי בלוי שלוכד את הלחות בתוכו הוא מתכון לחלודה. ובמידה והוא רקוב ללא תקנה, גג זה סרט אימה.

• תוכן חדש...