Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך ynet

ביהמ"ש גזר 4 שנות מאסר על גבר שנהג בגילופין למרות שרישונו נשלל

בית משפט המחוזי בתל אביב גזר ארבע שנות מאסר על פאריד אבו ריקייב, תושב רמלה שהורשע כי נהג בגילופין לאחר שרישיונו, תוך שהוא מסכן את חיי הנוסעים בכביש.

בגזר הדין כתבה השופטת כי ריקייב לא בחל בשום אמצעי, ונסע ברחובות רמלה עד שהתנגש במכונית חונה.

(ורד לוביץ')

סוף סוף מערכת הענישה בארץ התחילה לפעול , או שזה העונש המקובל לעבירה מסוג זה

תנו דעתכם

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
גם נהג בשלילה וגם שיכור, 4 שנים זה מעט מידי

גם לדעתי.

אחרי שעוצרים "משפרים" ומחרימים מכוניות על עבירות קלות יותר, אפשר היה לצפות (לקוות?) לענישה קצת יותר חמורה במקרים כאלה.

רק תחשבו כמה חיים היה יכול לקחת איתו בדרך...

ניר

פורסם

סופסוף מישהו מבין שמכוניות זה כלי רצח אם הם לא בידיים הנכונות...

אבל 4 שנים? ל"ניסיון רצח"?....הייתי מצפה ליותר....אבל זה מה יש, ולפחות הוא לא נמצא עכשיו על הכביש מאחוריך....

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

4 שנים לנהיגה בשכרות זה מוגזם.

4 שנים במקרה הספציפי הזה מעט מידי.

אבל יפה שינוי טוב מהחודש או חודשיים שמקובלים כיום.

פורסם
סופסוף מישהו מבין שמכוניות זה כלי רצח אם הם לא בידיים הנכונות...

אבל 4 שנים? ל"ניסיון רצח"?....הייתי מצפה ליותר....אבל זה מה יש, ולפחות הוא לא נמצא עכשיו על הכביש מאחוריך....

לעת אתה...

עבריינים נכנסים לכלא ויוצאים,ושוב עושים עברה, ושוב נכנסים לכלא.

ככה שיש למה לצפות.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

מעט מדי לטעמי.

הייתי הולך על עשירייה בפנים.

הרכב שהוא התנגש בו?

זו יכולה הייתה להיות הסבתא שלי, או שלכם, או האחות שלי, או שלכם, או הילד שלי, או שלכם... (הבנתם את התמונה).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

צחי צודק

שלילה לכל החיים וכמה שנים טובות בפנים אלה מילים גסות?

בניגוד ל"נסיון לרצח" רגיל שם יש סיכון של בנאדם אחד, או שניים או שלושה

כאן יש נסיון לרצח שכל אחד ואחד מאיתנו שנמצא על הכביש הוא נמצא בסיכון

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הציעו כאן שלילה לכל החיים, הוא כבר נתפס נוהג בשלילה והעונש הזה לא מרתיע.

לדעתי רק קנסות כבדים, המלווים במאסרים ממושכים שישללו לנהגים את החופש אולי ירתיעו בעתיד מלבצע את העברות הללו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...