Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונדיאלת ריגעי ההכרעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

WTF?

הגרמנים שיחקו אתמול יפה? איטליה אתמול שיחקו הרבה הרבה יותר טוב. במיוחד במחצית הראשונה, במחצית השנייה המשחק כולו הים פשוט משמים. ובהארכה איטליה להזכירך נתנו 2 משקופים, ושיחקו הרבה יותר יפה. בכלל כל המשחק הם היו טובים יותר, משחק מסירות פשוט יפהפה התקפות יפות ובאמת משחק מעניין (במחצית ראשונה ובהארכה) הגמרנים אתמול נראו כמו עדר של טמבלים שמעבירים זמן ורוצים להגיע לפנדלים. הגיע להם להפסיד ומגיע להם. :twisted:

שפורטוגל ינצחו את צרפת ואז בכלל יהיה משהו משהו. רק שלא יקחו את הגביע, מגיע לאיטלקים אחרי המשחק אתמול לקחת את הגביע, ואת האמת פורטוגל במונדיאל הזה לא ראיתי מהם תצוגה כזו מדהימה, אבל כשמדובר על משחק מול צרפת אז שיתנו להם בראש.

ROOONEEYY

פורסם

ראיתי אתמול רק את ההארכה , כי היה חינה של דוד שלי , לקראת סוף המשחק הלכנו לטלוויזיה.

לא משנה מה , העיקר שגרמניה לא עלתה וזה לא שאני אוהב את איטליה ,אבל הם תקעו את הגרמנים כמו שצריך.

אני מקווה שהזוכה בסוף תיהיה פורטוגל .

פורסם

חצי הגמר השני ישודר הערב בשעה 22:00 בערוץ 10.

לגבי פורטוגל, היא לא קבוצה שבנויה לשחק מול קבוצות גדולות. פשוט ככה. להעיף את אנגליה,

בפנדלים זה לא כזה ביג דיל. אומנם היא הצליחה לשמור על רשת נקייה במשך 120 דקות אבל

צריך לזכור שהיא גם לא כבשה. מול קבוצה פוריה כמו איטליה יהיה להם קשה, אני מאמין שאם

המאמן הצרפתי ישחק גם הערב בלי טרזגה, פורטוגל מסוגלת לעבור אותה. צריך לזכור עוד דבר,

זה שפורטוגל שיחקה בלי דקו שהוא מרכיב חשוב מאוד - שחקן ברזילאי מוכשר מאוד.

אני מאמין שהערב נילך להארכה שוב, ופורטוגל תנצח בסופו של דבר.

בגמר, זה סיפור אחר. איטליה תתקוף מההתחלה, כמו במשחק מול גרמניה. פורטוגל לא מסוגלת

לעמוד מול קבוצה פוריה כל כך, סך הכל היא עמדה מול קבוצות בינוניות עד כה (גם אנגליה

בטורניר הזה נחשבת בינונית מאוד לדעתי) והיא לא טעמה מקבוצה גדולה והתקפית.

איטליה תפתח את המשחק בהתלהבות, תבקיע כבר במחצית הראשונה ואני מאמין שהחגיגה תתחיל.

בכל מקרה, הגביע יחזור לארץ המגף, שלא חסר בה עניין אחרי פרשיית השופטים שהסעירה את

המדינה (אגב, המשפט החל - יובנטוס צפוייה לרדת שתי ליגות. מילאן, פיורנטינה ולאציו צפויות

לרדת לליגה השנייה. יהיה קצת מצחיק לראות את יחסי ההימורים על הקבוצות הללו בסוכנויות ההימורים.

פורסם

אוראל כבר אמרתי לך, אתה טועה, איטליה שיחקה יותר טוב מגרמניה אתמול, במחצית הראשונה ובמיוחד בהארכה!

במחצית הראשונה איטליה שיחקה יותר טוב מהגרמנים והם היו הרבה יותר מסוכנים והגיעו להזדמנויות..

גרמניה במיוחד מחצית שניה שלטה במשחק אבל רק במרכז המגרש ולא ממש סיכנה את השער האיטלקי לעומת איטליה שהייתה הרבה יותר מסוכנת ליד השער הגרמני.

בהארכה לאיטליה הייתה קורה ומשקוף, ו-2 שערים, אז קשה להגיד שגרמניה שיחקה טוב יותר.

מקווה שאיטליה תזכה בגביע....!!

פורסם

לגרמניה הייתה בעיה. קלינסמן מתחילת הטורניר תקף ותקף. לשחקנים שלו לא נשאר אוויר, וראינו את זה במשחק אתמול. באלאק איבד הרבה מאוד כדורים קריטיים במרכז המגרש, במיוחד בסוף המחצית השנייה ובהארכה. מרסלו ליפי עשה בשכל, נתן את הפתיחה השקטה לאיטליה (להזכירכם, היא לא פתחה בצורה מעולה את הטורניר) אבל ברגע שהוא חש שצריך ללחוץ על הדוושה - הוא עשה זאת. מה גם שהחילופים היו בתזמון מעולה - בזמן המתאים. קלינסמן לא רצה להוריד את באלאק מהמגרש - למרות המשחק הגרוע מאוד שלו. ליפי הכניס שחקנים רעננים שיכולים להחזיר את ההתקפה של איטליה למסלולה - ולמזלו, זה עבד לו.

פורסם

אללה איטליה.

כל כך אוהב את הנבחרת הזו.

דל פיירו הזה...איזה שחקן!

היו רגעים של שיעממום מוחלט(דקות ה70-80),חשבתי כבר ייגמר כמו שאר המשחקים המשעממים בפנדלים,אבל...האיטלקים האלו שיחקו אותה!

איטליה-פורטוגל (בתקווה) גמר מצויין.

פורסם
אוראל כבר אמרתי לך, אתה טועה, איטליה שיחקה יותר טוב מגרמניה אתמול, במחצית הראשונה ובמיוחד בהארכה!

במחצית הראשונה איטליה שיחקה יותר טוב מהגרמנים והם היו הרבה יותר מסוכנים והגיעו להזדמנויות..

גרמניה במיוחד מחצית שניה שלטה במשחק אבל רק במרכז המגרש ולא ממש סיכנה את השער האיטלקי לעומת איטליה שהייתה הרבה יותר מסוכנת ליד השער הגרמני.

בהארכה לאיטליה הייתה קורה ומשקוף, ו-2 שערים, אז קשה להגיד שגרמניה שיחקה טוב יותר.

מקווה שאיטליה תזכה בגביע....!!

אני עם פיליפ ולירון, מת על האיטלקים ומת שיזכו בגביע.

ואיטליה שיחקה הרבה יותר טוב מגרמניה.

פורסם

איזה מישחק מי היה מאמין

בכוחות מאומצים עברתי את המחצית השניה אבל זה היה פשוט שווה את זה.

המשחק של היום פחות מעניין אותי, אחרי שאיטליה עלו לגמר

אגב תיקון קטן ביורו איטליה כן ניצחה את הולנד בפנדלים בשנת 2000, אבל זה רק לפרנציפ גם אני יודע שהם ופנדלים לא הולכים ביחד.

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

מזל מזל שלא הגענו לפנדלים...

טוב נו לפחות עכשיו אין בנבחרת מישהו עם שם כמו באג'ו, די ביאג'ו ודומיהם... :roll:

תאכלס לדעתי ליפי כבר חשב על הפנדלים לכן גם לא הוציא את טוטי (לא פעם הוא אמר שהוא ודל פיירו לא יכולים לשחק ביחד ותמיד דל פיירו מחליף אותו) למרות שטוטי עמד בקושי על הרגליים בהארכה הוא השאיר אותו וביחד עם דל פיירו, שני הבועטים הטובים של איטליה..

פורסם

מצחיק מה שאתה אומר

גם פרנקו בארזי הגדול החטיא פנדל, נכון באג'יו החטיא פנדל הכי מצחיק ש4 שנים אח''כ בצרפת הוא הכניס שער בבעיטה חופשית עם חומה נגד אוסטריה

אבל מה היה קורא אם הוא לא היה משחק ב-94 האם היו פנדלים?

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

בקיצור, היה משחק נחמד אבל נראה לי שהאיטלקים הולכים להשחיל את הצרפתים.

המלחמה שנתנו האיטלקים בסוף המשחק בתוספת ההפתעה של הסוף מוכיחה שיש להם אופי, לעומת זאת, אדון זידאן הנכבד לא מספיק לצרפתים בכדי לנצח - לפחות ע"פ איך שהם נראו הערב מול פורטוגל.

בריאות לכולם!

פורסם

אילולא פורטוגל חטפו את השער השטותי הזה (שלדעתי מפוקפק מאוד, הנרי זרק את עצמו ברחבה למרות תיקול מזערי של הפורטוגלי), אני מאמין שהם יכלו לנצח. השער שבר אותם.

אני מאמין עדיין שאיטליה תיקח, אומנם זה יהיה יותר קשה ואני מאמין שהמאמן הצרפתי ישחק עם טרזגה המצויין בגמר, אבל איטליה פייבוריטית לדעתי.

• תוכן חדש...