Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיצד מורידים רכב מהכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב שכנראה לא יימכר עד סוף החודש.

העניין הוא שאני לא רוצה לשלם טסט מכיוון שקניתי רכב אחר.

יש לי שתי שאלות

1. איך אני משבית את הרכב האם צריך להודיע למשרד הרישוי או למשטרה ?

2. אם אני מוכר אותו למפרק מכוניות האם צריכה להתבצע העברת בעלות ביני לבינו ?

תודה

פורסם
איזה רכב מדובר? איזה שנה?

אתה יכול להקפיא רשיונות אם יש לרכב משמעות עבורך..

מדובר על פיאט טיפו דיגיטלית 1600.

הרכב במצב נסיעה אבל הוא נראה לא טוב .

ויש לי רכב אחר

לא נראה לי שיהיו לי קונים עד סוף יולי . מה זה אומר להקפיא רשיונות ? האם אני צריך לשלם על זה ?

פורסם

כמה אתה מוכר לי?...

שני גרוש ואני קונה....

(לא באמת...כמה אתה רוצה?)

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

קודם כל תפרסם ביד 2 - לכל דבר יש קונים.

להקפיא רשיונות לא עולה כסף - ואם האוטו עוד לא בן עשרים שנה - גם אין בעיה להפשיר בחזרה, לעשות טסט, ולסוע.

פרוקיה תשלם לך כמה מאות שקלים - לא יותר.

לבטל רישיונות פירושו להפוך את הרכב לשווה את משקלו בברזל....

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הקפאת רשיונות מבוצעת במשרד הרישוי. אתה מגיע עם תעודת הזהות שלך ועם רשיון הרכב, ומבקש להקפיאו. מאותו רגע הרכב אינו צובר עלויות טסטים. במועד הפשרת הרשיונות, יתכן ותידרש להעבירו בדיקת מעבדה, אם חלפו מספר שנים מאז הטסט האחרון. אם אתה מאמין שתמצא בעתיד קונה, או שתרצה להחזירה לחיים לשימושך, הקפא את הרשיונות.

ביטול רשיונות הוא לצמיתות, ובלתי הפיך. ברגע שביצעת זאת, המכונית לא תוכל לנוע יותר על כבישי ישראל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...