Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם

יש לי רכב קליאו RSI שנת 94 עם גנטים של קליאו ספורט במידה 195/50/15 פשוט בא לי לקפוץ ל16 אינץ וגם חתך נמוך 45

חשבתי שאולי גנטים של סיאט איבזה טורבו אם הן מתאימים לקליאו RSI?

פורסם

לא יתאים לקליאו שלך, המרחק ברגים שונה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
לא יתאים לקליאו שלך, המרחק ברגים שונה
תיקון:

מרווח הברגים זהה - 4*100 בשתי המכוניות

אבל הייתי בודק אופסט, ואם הגלגל הוא האבסנטריק - הייתי בודק גם את הבור BORE שלו

כדי לא להגיע למצב בו צריך לחרוט את החור האמצעי כדי שייכנס...

[או לחלופין - להזדקק למתאמים]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• ספונסר פורום
פורסם

מרווח הברגים בשניהם הוא 100x4

קדח פנימי 60.1 בקליאו

קדח פנימי 57.1 באיביזה

למרות ההבדלים הרכבתי כבר ג'אנטים של איביזה על קליאו והם מתאימים בוודאות (אפילו אופסט זהה 37)

אורן

פורסם

אני זוכר,לפני 3 שנים שהיה לי אודי 80 שנת 82 שקניתי מגנזיום חדשים ומשובת

ואז לקחתי גנטים נתתי לגיסי שהיה לו קליאו RSI הן מתאימים מאד אני חושב שאודי וסיאט ברגים אותו דבר לא?

תודה

ואם יש מישהו שיודע לשים עיצובים בתמונה כמו גלגלים של איבזיה לאוטו קליאו RSI?אני רוצה לראות איך ואם היא יפה לקליאו RSI?תודה

פורסם

לפותח השרשור: אם אתה רוצה 16'' אתה יכול לקחת חישוקים של קליאו ספורט דור שני שמידותיהם 195\45\16

כנראה (לא בבטחון מלא) שזה יתאים לך.

פורסם

יכול להיות שטעיתי? בדקתי פה: http://myweb.tiscali.co.uk/a1autos/technical.htm#PEUG

ורשם שמרחק הברגים של איביזה משנת 93 הוא 4X98 אז השתמשתי בדימיון ונזכרתי שראיתי ג'אנטים של איביזה טורבו החדשה על הדגמים של שנת 94-95 לכן אותו מרחק ברגים

ולקליאו המרחק ברגים הוא 4X100

אז עם טעיתי אני מצטער על הטעיה.

נ.ב

הנסיך אתה עדיין מוכר את הג'אנטים?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
לפותח השרשור: אם אתה רוצה 16'' אתה יכול לקחת חישוקים של קליאו ספורט דור שני שמידותיהם 195\45\16

כנראה (לא בבטחון מלא) שזה יתאים לך.

לקליאו ספורט במידותהם 195/50/15 ולא 45/16 כי אין,כי עכשיו הן מורכב על אוטו שלי

ואכן ראיתי שיש קליאו ספורט במידותהם 195/45/16,וצלעות של קליאו ספורט אותו דבר אבל זה של O,Z לא במקורי ואבל אני מעדיף גנטים של סיאט איבזה יותר יפה לדעתי :-D

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הי

רציתי לעדכן לכולם.

לגבי שאלתי את כותרת הזה,אכן כן זה מאד מתאימה כי היום ראיתי קליאו RSI

עם גנטים של איבזיה טורבו מאד יפהה.רציתי לפגוש אותו ואם משהו מכיר אותו שגר בחולון ליד בריכה

ימית 2000????בצבע לבן??

תודה לכולם

• תוכן חדש...