Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

מחפש בעל מקצוע קשוב ועם סבלנות לאיתור בעייה קלה של כיוון הצתה/חשמל.

הרכב - CX TURBO 87

בעת תחילת הנסיעה בעיקר בהילוך ראשון ישנה נפילת טורים בעת שחרור הקלאץ מה שמחייב משחק עם הקלאץ עד להתייצבות הטורים.

ברגע שהטורבו נכנס לפעולה פעולת המנוע מתייצבת. אין זאת חכמה לזנק בכל פעם בפול גז.

חיזקתי צינורות של הטורבו, שיחקתי עם ה CO, כיוותי קלות את הטורים. לא נגעתי במגנטורים כי אני לא מבין בזה. הבעיה כמעט ונפתרה לחלוטין אך עדיין אין 100% של פעולה תקינה.

עלי להחליף צינורות מהמניפול שמובילים את האויר , ואולי זאת בסה'כ הכל הבעיה אך בגלל קוצר זמן והעדר ציוד בדיקה ממוחשב, אני מעדיף לגשת לבעל מקצוע שמבין ועם סבלנות.

האשה החלה לקטר על האוטו המקרטע, בכיף הייתי מתחלף איתה לולא הייתי נוסע על רכב חברה.

אשמח לקבל המלצה חמה על מישהו באיזור ח י פ ה.

תודה

אילן

פורסם

היום סוף סוף הגעתי מוקדם הביתה והרמתי את מכסה המנוע והסתכלתי היטב היטב. גיליתי חתך בצינור שמוביל גזי פליטה למערכת הטורבו. סגרתי מסביב בשלב ראשון עם אזולירבנד ולפתע (האמת שלא הופתעתי) פעולת המנוע התייצבה, הרכב קיבל כח מדהים ולא סבל מנפילות טורים. סיבוב קצר ולחיצה חזקה על הגז גרמה לי שוב לחייך חיוך ילדותי אך מצד שני ממש להעיף את אחד הבנדים מאחד הצינורות ולשחררו - כלומר מחזקים בנד אחד מקצה אחד של צינור ומהצד השני משתחרר הבנד כתוצאה מהלחצים. זה כיף אך לא חכמה לאחר כל סיבוב על האוטו לחזק בנדים - אלא לשקול שדרוג צינורות.

אם כן חברי פורום יקרים, לפני דיאנוזה וכיוונים מקצועיים אצל בעלי מקצוע כגון דני שהומלץ כאן בחום רב, היכן אפשר למצוא מקום שמוכר צינורות למערכת טורבו רצוי מסיליקון, בנדים מקצועיים ולא אלו הפשוטים, או לחילופין מוסך למערכות טורבו שייסייע בהחלפת צנרת גומי יבשה, בנדים שאיבדו מאיכותם וכד'

אשמח לקבל המלצותיכם

אילן

• תוכן חדש...