Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך להחליף קלאצ' ובולמים ל-306 XSI.

שאלותי הן:

1. האם כדאי לתת למוסך (ליטל) לעשות הכל, או ללכת על האופציה של לקנות את החלק לבד ולבוא איתו למוסך (ואם שם לא יסכימו, למצוא מוסך שיסכים)? כמובן תחת ההנחה שקניה עצמית תחסוך לי אי אלו מאות שקלים.

2. איזה דגם קלאצ' צריך, ואיפה אפשר להשיג אותו?

3. איזה בולמים צריך? אני מעוניין לשמר מצב (ז"א בולמים מקבילים למקוריים) ולא לשדרג לבולמים אגרסיביים יותר.

תודה!

גיורא

פורסם

לפני כמה שנים עשיתי את אותו הדבר במוסך ליטל. אם תראה ליוסי שהמחיר שאתה יכול להשיג את החלק הוא זול משמעותית, אולי לא תהיה לו בעיה שתקנה לבד. שלוש דקות הליכה מהמוסך יש את פרוחזאד חלפים ("הפרסי"), אצלם הקלאץ' המקורי (VALEO) אמור לעלות בערך שני שליש ממחירו במוסך. (אם אני זוכר נכון 800 במקום 1200). שים לב שהם נותנים לך את הגודל הנכון שמתאים לרכב שלך.

בולמים - מקוריים הם מצוינים, אבל לא זולים. אני חושב שכ-2000 לרביעיה, לפני התקנה (עוד כמה מאות).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם ה-XSI היא דור שני (16v), מחיר הקלאץ' בסביבות 1500 ש"ח בחנות חלפים (ג'אן - ברחוב המסגר ליד קמור). בכל מקרה דבר קודם עם המוסך ותשאל אם אתה יכול להביא חלקים שקנית לבד.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אם זה ה16V אכן הקלאץ' יקר יותר - אך גם המחיר במוסך מורשה עובר את ה2000 ש"ח

בקשר לבולמים - 2700 לסט מקורי (שלא תעז לשים תחליפי או משהו מחברה אחרת לא מוכרת)

סביבות ה3000 לקוני למיטב זכרוני ו3500 לבילשטיין

זה לא נגמר בזה

צריך גם כריות בולם (500 למקוריות - 150-200 לתחליפיות של סאסיק)

צריך גם מיסב כרית בולם (של SKF)

באמפ סטופ וגומיות אבק.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כריות בולם תחליפיות לא יחזיקו חצי שנה בשל הכביש הישראלי ולרכב בשימוש ממוצע,

מקורית יחזיקו יותר אבל יקרות לבעלי רכב שמחירו 45 אלף בממוצע וכל כרית עלותה כ 500 ש"ח.

תנסה להביא כאלו מחוזקות מפיגו ספורט אנגליה, יעלו לך פחות ממקורי, נראות כמו המקורי רק שוקלות יותר בשל השוני של בסגסוגת גומי, ויחזיקו לך הרבה שנים לאחר שהמרכב יספיק להתפורר המחלודה.

לגבי מייסבי היגוי, תבדוק מחיר מקורי, כמדומני ההפרש לעומת תחליפי אינו משמעותי.

• תוכן חדש...