Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי פיג'ו 106 xsi1400 מודל 93 ,אפור כהה, תמונות אני יעלה בקרוב..

עכשיו כמה שאלות..

שאני מניע תמנוע שהוא קר אז הטורים קצת משתוללים בהתחלה , בין 950 ל1150 סל"ד

ואחרי זה הם יורדים..

-באוטו יש אגזוז לחץ של דרגון אבל אני שומע שיש גם רעש מהאזוז שבא בידיוק במרכז האוטו,יכל להיות שיש חור?

-האם כדאי לשים פילטר פתוח,ומה המחיר שלו בערך,מהפשוטים יותר

פורסם

פילטר פתוח פשוט מחירים נעים סביב 300 ~ ש"ח, תלוי אצל מי ועם הרכבה או בלי ועם קיט התאמה או בלי...

לגבי האגזוז, זה בסדר, בטסט הבא אתה כבר תחליף אותו גם נגד רצונך :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

עמית קודם כל תתחדש.

רק הערה פצפונת (מקווה שלא תעלב) למען כולנו. השתדל לכתוב בעברית נכונה. למשל "אעלה" ולא "יעלה".

אם יש רעש ממרכז האוטו, אפשרי מאוד שאחד הריתוכים בצנרת נסדק. תרים את הרכב ותבדוק את זה בטורים גבוהים.

סע בזהירות ואנחנו מצפים לתמונות.

פורסם
פילטר פתוח פשוט מחירים נעים סביב 300 ~ ש"ח, תלוי אצל מי ועם הרכבה או בלי ועם קיט התאמה או בלי...

לגבי האגזוז, זה בסדר, בטסט הבא אתה כבר תחליף אותו גם נגד רצונך :)

יש לי אישור אבל לאגזוז

פורסם

לי גם יש אישור ועברתי איתו כבר 2 טסטים והרבה הצקות משוטרים שעזבו אותי ברגע שהם ראו את האישור.

אופק.

• תוכן חדש...