Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס 230 -88- כמה שאלות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

E230, שנת 83 יכול לעניין אותך? אם כן תחזור אליי בפרטי

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הצעתי קח הרבה אויר...שתיה קרה ואיזה גלידה, צרף אליך מישהו שמבין עניין ומכיר את הרכב...

ואני לא מדבר על מישהו שמתלהב, אלה בדיוק ההיפך מישהו שיצנן אותך.. כי מי שמאוהב לא רואה את הפגמים במושא אהבתו......רוב התקלות שגילת..באמת לא מרשימות ממבט ראשון אבל....שיפוץ מזגן בדגמים הנ"ל והבעייה שציינת, יכולה להיות החלק שאחראי על הגברת הטורים וניתוק המזגן במאמץ.....(לא מסובך במיוחד) ויכול להיות מדחס, או יח' קירור תקולה... שרק עליה תצטרך להיפרד מכמה אלפי שקלים, שיפוץ פנים הרכב למצב טוב גם הוא לא זול...בקיצור הרפתקאה מפוקפקת אם לא מדובר ברכב נדיר או מיוחד וכבודה של מרצדס במקומה מונח.....סיפור הצבע במנוע ושאר הניפלאות שסיפרת, גרמו לי להרים גבה ולהתיחס לרכב בחשדנות מוגברת....אם לא מחיר מציאה אמיתי עזוב....תימצא משהו יותר טוב-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

נראה לי הרפתקה לא קטנה...

מרצדס זה מרצדס, ולשפץ מרצדס זה לשפץ מרצדס, גם כלכלית. השאלה היא למה? ולמה במחיר כזה? אתה תגמור הרבה יותר ממה ששוה רכב כזה "מסודר". למרות זמינות החלפים של הדגם, מחירי החלפים ובעיקר הפלסטיקה עדיין יקרים.

הרכב הוא פנטסטי ליומיום, יש לו נסיעה מאד נעימה, וכשמטפלים בו כראוי, האמינות שלו גבוהה מאד.

סתם עוד נקודה למחשבה: אם כבר רכב כזה, למה בלי כל הפינוקים? זה לא נראה לך מוריד מהכיף ומהערך שלו?

אני שואל כיוון שיש במשפחה הקרובה מאד אלי, מרצדס 230E שנת 86 ויש בה את כל הפינוקים, כולל כסא מתכוונן חשמלי, חימום במושבים, ח"ח כמובן, נ"מ, מראות חשמליות ואפילו וילון אחורי חשמלי. רכב מפנק ונח מאד.

פורסם

לו אני במקומך, הייתי שוקל לקנות W123 בכלל, בסכום של 20K אתה קונה מכונית במצב מעולה, עם עלויות אחזקה זולות יותר.

לדוגמא:

http://classicar.co.il/Ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=97&ad_id=8612

אהממממ... הרשה לי לחדש לך ממקור ראשון. הלינק הזה לא אקטואלי כבר מהבוקר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

זה מצדיק כבר שרשור חדש (חבל להתעלק על השרשור הזה), אבל תתחדש! :beerchug:

עידו

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

לי יש מרצדס 280 בודי 126 שנת 84 עם מנוע 2800 6 צילנדר ואני יכול להגיד לך שיותר כיףלנסוע בה מלנסוע במכונית חדשה.לגבי דלק הצריכה שלה בעיר 6 ק"מ לליטר אבל שלי נוסעת רק 15-20 ק"מ ביום ויש לה עכשיו 143000 ק"מ .הצבע שלי עדין אורגינל ואין לה חלודה בכלל יש פה ושם חלקים שהתפרקו בגלל התישנות החומר . אבל מרצדס זה מרצדס

DSC00004.JPG

טיול מועדון 008.jpg

טיול מועדון 026.jpg

פורסם

תודה.

מייד הוחלפה רביעית צמיגי מישלן, וסודר המזגן (קונקטור שבור בסה"כ).

אבל נשמור את זה לשרשור אחר.

עזרו לגנאדי להגיע לנחלה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
גנה, בכל בעיות החשמל והמיזוג יש לי מישהו תותח... אז אם זאת הבעיה, אני יוכל לעזור לך פה.
ת'אמת - חשמל ומיזוג- לא חושב, שזו הבעיה העיקרית שלי. בכל מיקרה - המזגן עובד ומקרר טוב, רק צריך לסדר את הפלסטיקים בפנים, כדי שאפשר יהיה גם לכוון אותו לאן שצריך!

הינה אופציה מעניינת ומחיר סביר?

http://www.carloss.co.il/ShowPhotos.asp?AddID=9235

או זו?

http://www.carloss.co.il/ShowPhotos.asp?AddID=11852

רן, תודה, אבל שוב - אני לא מחפש את הדגם הזה- עם כל הכבוד למה, שהיה פעם "רכב חלומותיי", כשהייתי ילד- היום אני אוהב יותר את ה"צורה החדשה". ובטח, שלא הסטיישן - האוטו נראה נחמד, שמור, אבל מה לי, ולמרצדס-סטיישן? -ילדים אין לי עדיין, ובקצב הזה-...:roll:

סתם עוד נקודה למחשבה: אם כבר רכב כזה, למה בלי כל הפינוקים? זה לא נראה לך מוריד מהכיף ומהערך שלו?

- הלוואי! בינתיים, לא מצאתי - והבעיה גם, שאלה, שהאוטו באמת שמור וברמה מאד גבוהה- רוצים בד"כ סכומים, שלא קשורים למציאות... אולי בצדק, אגב - אבל זה לא עוזר לי!:?

לי יש מרצדס 280 בודי 126 שנת 84 עם מנוע 2800 6 צילנדר ואני יכול להגיד לך שיותר כיףלנסוע בה מלנסוע במכונית חדשה.לגבי דלק הצריכה שלה בעיר 6 ק"מ לליטר אבל שלי נוסעת רק 15-20 ק"מ ביום ויש לה עכשיו 143000 ק"מ .הצבע שלי עדין אורגינל ואין לה חלודה בכלל יש פה ושם חלקים שהתפרקו בגלל התישנות החומר . אבל מרצדס זה מרצדס
זה, מה שאני ציינתי כ"יוצא מהכלל" - המרצדס "בסיגנון של פעם", שאני עדיין מאד אוהב, ואולי יום אחד יהיה לי כזה (אני מאד מקווה!)- אבל- לא עכשיו. אגב, אין לי ספק, שיותר כיף לנסוע בה, מכל מכונית חדשה "ממוצאת" - קלאס S נשאר קלאס S, גם מלפני 20 שנה!:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

הכיוון שלי כרגע - זה הדגם הזה:

4530004.jpg

4530005.jpg

4530007.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היום, אגב, הספקתי לראות עוד אחד כזה - אבל, מי שעשה לו פעם פחחות- צריך לז@#$#$$$!!!!!:evil: -להרוס ככה את האוטו היפה הזה! - הדוגמה הקלאסית של התוצאות של "הפחחות בשקל" - כל הצבע התחיל להיסדק, ורואים ת'חומר! מרחוק עדיין נראה יפה - אבל מקרוב-... ובנוסף, כנראה הדביקו לו לא מוצלח את החלון האחורי - יש כבר חלודות (ובעוד מקומות, בגלל חרא של פחחות)- בקיצור- לא נראה לי, שאתעסק איתו... חבל, הרסו את האוטו...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
E230, שנת 83 יכול לעניין אותך? אם כן תחזור אליי בפרטי

תודה - אבל ראה את מה שכתבתי מקודם...

פורסם
אתה מודע לזה, שבמידה ותרכוש את הרכב, וכאשר תגיע לביקורת המחסומים - יעצרו אותך, יתחילו לפרק לך את האוטו כדי למצוא את "הזהב הלבן"?!!

:wink:

תשמע... אל תשכח, איפה גדלתי - הסביבה משפיעה!:wink:

פורסם

לפני שנתים כמעט וקניתי כזה דגם של מרצדס רק עם 6 דלתות מונית לשעבר. חשבתי להפוך אותה ללימוזינה . מחיר הקניה היה 15000 שח מחיר השיפוץ 45000 שח ירדתי מזה מהר מאוד

• תוכן חדש...